- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolaas
senior tag
válasz
#79335424 #53910 üzenetére
Áhhá
Itten lenni a kutya elásva. Sajnos NAS-ra nálam nincs meg nem is lesz keret. Másra költöm azt a lóvét, a gépeket egy ideig biztos nem fejlesztgetem. A HTPC-nek degrarált gép (Általam
) is elég combos nem mini pc (brazos meg tsai), néha játszom is rajta. Szóval azt sem fogom egy darabig bántani sztm. Egyszerűségre törekszem az én szemszögemből ez baromi bonyolutan hangzik, de biztos, hogy előbb utóbb megszoknám. Az is gond, hogy én ezeket a megosztott közösen használt távirányított (virtuálisan) dolgokat vhogy nem szeretem. De ez legyen az én bajom. Szóval ennek fényében? Átolvasom ujra amiket ajánlottatok, hátha elsiklottam felette.
-
zolaas
senior tag
válasz
#79335424 #53907 üzenetére
Értem azután mégsem, azután pedig újra értem. Azt gondoltam, h egy egyszerű kérdést teszek fel erre jössz azzal, hogy milyen a hozzáállásom. No comment. Tényleg nem kötözködni jöttem, hanem segítségért.
Az egyikötök kérdezte, hogy mi a célom erre leírom, hogy mihez kell. Erre meg aztmondod 2 külön dolog amiről beszélek...nem így gondoltam.
Tehát van 2 külön gépem amiből a nappaliban lévőt HTPC-nek használom főképpen. De mivel nekem úgy jobb, ha annak a belső HDD-in vannak azok amiket nézek/hallgatok így azon tárolom ezeket. Viszont a dolgozóban lévő gépre töltöm le, mert a nappaliban lévő gépen macerás a beviteli eszközök hiányában. És nem akarom a 2 gépet szétszedni, h a lenti gépbe pakoljam a több tárolót. Én eddig azeket a file mozgatásokat a laptopon keresztül a Total Commanderrel csináltam. Bedöglött a laptop és úgy gondoltam, hogy hátha működik ez a telóval is. Nem kell a telóval irányítanom a HTPC-t, mert arra ott a logi harmony, ami gyerekbarát/asszonybarát. Ti ők is használjákMegszokták. Nem akartam én ezt túlmisztifikálni ennyire, illetve nem is akarok ennyire belemélyedni.
( Zárójelben: nem gondoltam volna, hogy a kérdéseim/válaszaim így felbőszítenének vkit a tudatlanságom okán. Azt hittem ezért van a fórum, de ebben is, mint oly sok mindenben tévedtem)
Mind1 kiviszem a leányom kerózni ebben a szép napos időben.
Köszönöm még egyszer a segítségeteket.
És nehogy megint valami eltitkolt cinizmust véljetek ebben is. Paranoiás banda -
zolaas
senior tag
válasz
#79335424 #53878 üzenetére
Maradjunk annál hogy a streamelés nem jó megoldás. Fizikilag s htpcn kell a filé. Eddig ezt laptopról megoldottam, de az most tönkrement. Ezért gondoltam a telóra,ha már okos. De,ha ilyen egetverő még gondolatban is, akkor veszek 1 wirelees Bill/egér kombot. Köszönöm mindenkinek.
-
zolaas
senior tag
válasz
Zolly444 #53869 üzenetére
Nem értem amit nem értesz, de biztos, h én beszélek máshogyan.
Szóval: van a nappaliban 1 HTPC aminek nincs most jelenleg semmiféle beviteli eszköze. (illetve van egy táv, de azzal nagyon bonyolult a win-es bogarászás. Van lenn az alsó épületben a dolgozószobám, ahol van egy PC, amin vannak a filmjeim stb. Ahhoz, hogy a htpc-re kerüljön onnan film, le kell menjek és a lenti gépről kell a htpc-re másolgatnom a filmeket, zenéket stb, amit épp nézni hallgatni szeretnénk. Ezt szeretném kikerülni, ha van ilyen alkalmazás telóra. ( Már miért ne lenne, hisz minden van) A fotelből kényelmesen.
-
zolaas
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Olyan alkalmazást keresek a telómra, amivel a hálózaton tudok tallózni, 2 pc-n tudok másolgatni stb. 2 gép között pl a telóval. Lehetőleg magyart, és ingyeneset.
Ha nem jó topicban érdeklődöm irányítsatok már át.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Hálózatokról alaposan
- Reklámblokkolók topikja
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpársportok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest