- One mobilszolgáltatások
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- iPhone topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
válasz
kaciokos
üzenetére
Csak annyit várok el tőlük hogy hasonlítsanak működés szempontjából az asztali verzióra. Pl. Ebook olvasóból nem találtam még olyat amivel egyszerre több pdf fájlt is meg tudok nyitni. Azért ez egy elég lényeges funkció lenne, mivel én nem regényeket szoktam olvasni a készüléken hanem inkább adatlapokat. Másik lényeges dolog pedig az lenne, hogy éjszakai üzemmódban a képeket ne invertálja, csak sötétítse. Ezek hiánya miatt törölni szoktam őket. Továbbá az 5 alkalmazásból 3-at nem lehet megnyitni böngészőből. Moon+ reader sem ajánlja fel magát, ha böngészőből meg akarok nyitni egy pdf-et és nem tudom hogy vehetném rá.

Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- Filmvilág
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hobby elektronika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

crok
mobilizmo