Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- 
			  Mobilarena  KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT! KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!  A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez. A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez. Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található. Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található. Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le. Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le. 
 Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

#79335424 törölt tag Ne csavard ki légyszi a mondataimat! Pontosan tudod, hogy értem. Van, amit nem lehet megoldani. De én nem az ilyen szitukra értettem, hogy szar a tolmács. A root -os, Xposedes moddolásokkal kapcsolatos észrevételedre reflektáltam. Ezek olyan moddok, amiket akár alapból, vagy root nélkül is tudhatna az OS, vagy, legalább partner lehetne abban, hogy alapból bővíthető legyen ilyen modulokkal. Én úgy gondolom, hogy az a fejlesztés, amikor egy tolmácsnak bővítik a szókincsét és nem az, amikor addig ismert kifejezéseket törölnek a szótárából. Ha JB -n lehetséges feature nem működik KK -en, az fejlesztés? Sztem ezt hívják korlátozásnak. Ami a biztonságot illeti, nem értem, hogy amit szeretnék, az miért ütközik a véleményeddel. Bár nem értek vele egyet, de tegyük fel, hogy a "szükséges" biztonság csak korlátozásokkal valósítható meg! Na de kinek szükséges? Nekem, vagy a Google -nek? Mi ez? OS 12 -es karikával? Apu mondja: "ez való neked" és ennyi? Én azt a felnőtteknek való verziót hiányolom, ami esetleg tájékoztat a lehetséges biztonsági kockázatokról, de rám bízza a döntést, hogy nagyobb biztonságot nyújtson, vagy több funkciót. 
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Okos Otthon / Smart Home
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- OLED monitor topic
- Poco F7 – bajnokesélyes
- További aktív témák...
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 23e
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
 KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
 A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
 A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez. 

crok
 crok mobilizmo
 mobilizmo