Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Netfone
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazsnak
tag
Nah....sok sok zsákutca után a Subsonic nevezetű dolog nyert, bar ez csak felsiker, 30 napig ingyenes, utana fizetni kell, de mivel havonta 1dolcsi, teljesen belefer a koltsegvetesbe, evi 3ezer alatti osszeg igazan kibirhato
azert koszi minden tippet, eleg szivás volt megcsinalni, de ez a cucc egyszeru mint a faek
-
Lazsnak
tag
Köszönöm a linket, mar olvasom is. En egy streeme nevezetu dolgot találtam, de bevallom a 6 oldalas installalasi proceduraba beletort a bicskam, pedig nem ma kezdtem a kockulast.
Dropboxot használok de igy is szükosen vagyok már ott, illetve nem szeretnék "3-ik félt" bevonni a dologba, van box tárhelyem is 50gb, de nem igy szeretném megoldani, a upc sebessége szerintem kielégítő egy de szerintem akar több felhasználónak is, és ha már van rendes net, meg sajat server, magam szeretném hostolni a dolgot.
Köszi a linket még egyszer, csekkolom, hogy mi fán terem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ukrajnai háború
- Milyen egeret válasszak?
- Óra topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest