Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Google Pixel topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
user26
senior tag
Szia!
Köszi, erre nem is gondoltam. Egyenlőre egy halkabb "két koppanás" vagy mi a neve hangot állítottam be, ami jobb egy fokkal. Sajátot nem tudok tenni.
Másik kérdésem lenne, csatolok hozzá két képet is.
Alul lent hogyan lehet eltűntetni a keresőt ? A12 alatt valahol azt olvastam, hogy ezt nem lehet fixen ott van, de esélyes, hogy félre értelmeztem az írást, de nem emlékszek, hogy hol láttam, más témában kerestem dolgokat...
Illetve azért is szeretném eltávolítani, mert pl az első képen látszik, hogy a bill "fel emeli" egy sorral és engem zavar, megszokásból ahogy fogom, hasznáom írok ez az 1 plus sor zavaró.
Ha jól tudom, egy mindegy Lauchert a Play-ból ha leszedek az eltűntetni, de szeretném az alapot használni egyenlőre, csak ebből kiszedni onnan alulról.
Mit lehetne csinálni ? Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Gitáros topic
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Battlefield 6
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Windows 11
- További aktív témák...
- (Pici hibával) ASUS ROG Keris Wireless AimPoint RGB Bolti ár:35k INGYEN FOXPOST
- Logitech G Pro mechanikus gamer billentyűzet, kék Clicky kapcsolók, RGB , igény esetén G903 egér
- ASUS ROG Gladius III Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ (Pici hibával) Asus ROG Chakram X Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Asus ROG Chakram Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i7-10610U, 8GB DDR4) Akció!
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
mobilizmo