Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz darvinya #120531 üzenetére
Ez hülyeség. Mindenféle készüléken előjött már a hiba, nem a ROM a hibás. Más 3rd party Email alkalmazással megjött nekik rendben az értesítés. Akkor azt is kilőtte volna ugyanúgy a rendszer.
De lényegtelen, a hiba létezik hiába tagadjuk vagy nem. Részemről lezártam a témát.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
Lehet hogy inkább szerver és az kliens között van a hiba. Ezért nem jön mindenkinél elő és ezért annyira változatos a dolog. Még csak Android verzióhoz sem lehet kötni a dolgot. Azért nem hiszem, hogy ennyien ennyire bénák, hogy nem tudják beállítani az értesítéseket.
Nemrég olyan hibája volt, hogy nem küldte el a levelet és a kimenő mappában dekkolt. Többen is írták sok helyen. Mondjuk én azóta sem használom, jobb az Aquamail. Barátnőm miatt néztem rá a dologra és tényleg volt ilyen hiba akkor. Azóta nem próbáltam biztos megjavult.
-
Fall-N
veterán
válasz MikeWazowski #120499 üzenetére
Mi A1 topikban is sokan panaszkodnak rá, de nem hitték el hiába írtam, hogy nem a telefon hibája hanem a GMailé.
Nálam jelezne, ha nem használnám helyette az AquaMail Prot. Ettől függetlenül tényleg hektikusan működik a gyári GMail egyeseknél.
-
Fall-N
veterán
-
Fall-N
veterán
válasz picur10 #120371 üzenetére
Elvileg a régi Androidos telefonjaid is tárolva vannak a Google Playben. Ha nem telefonról nézed, hanem például számítógépről akkor kiírja ha be vagy jelentkezve, hogy az alkalmazás kompatibilis az eszközeiddel. Ilyenkor szerintem engedheti a vásárlást. Ha túl régen volt telefonod és elavult, akkor lehet, hogy már nem menne azon, akkor viszont sajnos nem fog menni.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz Somatom #120297 üzenetére
Hát igen, egyik sem jó maradéktalanul. Viszont Android Policeon ezt az új lejátszót ajánlották. A leírás alapján nem lehet rossz, és támogat elég sok mindent beleértve a hálózati lejátszásokat is.
Csak fizetős verzió van belőle, úgyhogy nem tudtam kipróbálni.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz kola18 #120142 üzenetére
Inkább kellene neki egy EU-s firmware, persze csak akkor ha kompatibilis vele! Ha nem akkor nem szabad, mert tégla lesz belőle. Saját fórum topikjában kérdezz rá, hogy pontosan mi a menete. Valószínűleg a régiót is át kell mókolni. (C432 a független EU kódja).
Gondolom B20 nincs benne ez is gondot okozhat.
De először tisztázni kellene mi a pontos típusa! 7 Plus nincs, csak Enjoy 7-ről hallottam, de az itthon Mate 10 light néven fut.
Szerviz is meg tudja csinálni egyébként, de az szerintem nem írná át a régiót.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
Én jobban szeretem a G+-t. Igaz ott csak azokat követem akik tartalmakat gyártanak/osztanak meg (hátterek, témák stb.) Meg persze a fejlesztőknek lehet írni a körökön belül
Másik kedvencem a Reddit és Twitter.FB egy nagy szemétdomb szó szerint. Tele van hülye idézetekkel meg Coelho "bölcsességekkel". Közben meg persze hirdetés hirdetés hátán. Persze sok múlik azon is, hogy kinek kik az ismerősei és hogy mit osztanak meg. Ritka aki értelmeset. Én személy szerint szinte semmit sem osztok meg, csak nagyon ritkán.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz piki24 #120036 üzenetére
DZ09 óra + Sim kártya és meg van oldva a probléma. 10$ körül kapni (kicsivel több mint 2ezer Ft) AliExpressen. Több ismerősöm is használ huzamosabb ideje és rendben működik. Külsőre sem gáz, a Samsung Gear koppintása. Fémből van az óra tokozása + gumi szíj. Élőben sokkal komolyabban néz ki. Színes kijelzője miatt látod is ki hív, ami nagy előny.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz Bozek #119952 üzenetére
Azért probléma, mert ha változnak az oldalak vagy szigorodik a biztonság, akkor azzal nem fog működni. Feedlyn belüli Google belépés is a biztonság miatt szigorodott. Nem beszélve a biztonsági résekről és sebezhetőségekről.
Oreoval még működik a gReader, de ki tudja a jövőbeli változatokkal elindul-e. Így is van pár alkalmazás, amelyik crashel Oreón.
Palabre: nekem nem hiányzik belőle, amit írtál, de ha neked igen érdemes a fejlesztőnek írni e-mailt vagy a Palabre G+ közösségben, hogy tegye bele.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz Fall-N #119949 üzenetére
Eszembe jutott erről a PowerAmp, amiből még mindig nincs kész az új verzió. Azóta rengeteg jó lejátszó kijött és szépen újra fejlesztik a PlayerProt is. Ahhoz is van DSP csomaggal 32 bites támogatás és millió beállítás. Meg is vettem pár hete. Hátha valaki rég követte a sorsát ahogyan én is.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz Bozek #119948 üzenetére
GReadert nem ajánlom, mert abbahagyott a fejlesztése. Erről viszont tehet a fejlesztője. Ez a Google fiókkal való belépés is javítva van az összes RSS olvasóban. A másik baj, hogy a jövőbeni Android verziókkal is lehet majd baj, mert nem lesz hozzáigazítva. Igen az egyik legjobb volt a kategóriában, de sokan elengedtük. Az meg pofátlanság, hogy a fizetős verzió fent van a Playen, amikor letojja magasról. Aki megvette, amúgy is le tudná tölteni.
Ez nem csak az én véleményem rengetegen írták ugyanezt Redditen és G+-on is.
Én is kipróbáltam sokat és jelenleg a legjobb a Palabre a témában. Van offline módja is.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz Somatom #119903 üzenetére
Van az Erstének Mobilbank nevű applikációja, de ahogy írod csak Forintra működik. Én ezt használom, de rakhatnának bele ujjlenyomat támogatást. Mondjuk elég késve reagáltak és később is jöttek ki a saját megoldásokkal, amikor OTP és CIB-nek is régóta volt már saját alkalmazásuk.
futpalika: Nincs benne swipe írás így kuka. GBoardon kívül a Swype, ami egyedül jó a ragozás miatt, de az is pár verzió óta hülyült. SwiftKey jó, de nem tud ragozni ugyanúgy, mint a GBoard, akkor már azt tanítom.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz Somatom #119880 üzenetére
Igen csak egy külföldi szaklapok által sokat ajánlott és magasztalt alkalmazásról van szó, amiből van fizetős verzió is. Ez azért lényeges, mert az reklámcélok miatt nem lopott "annyit" hanem "csak" a leütött szavakat küldte el. Egyébként én is megvettem, mert volt benne pár jó funkció, csak nem használtam sokat.
Amúgy látszik, hogy egy ócska pénzéhes amatőr banda volt, legalább védték volna le az adatokat.
-
Fall-N
veterán
válasz Somatom #119849 üzenetére
#119841: Így van.
Az az igazság, hogy az Oreo még nagyon béta szagú. Mi A1-en média szkenner bug van SD kártyával, a 8.1 sem hibátlan még a Pixeleken. Reszelhették volna még. Kár az éves kiadást erőltetni, elég lenne a két éves periódus is.
Nem véletlenül vonták vissza sok telefonnál az Oreót.
IOS-nél is túl gyorsan adják ki a főverziókat, ami meg is látszik a hibák számán.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz unravel #119835 üzenetére
Manapság semmit sem érdemes SD-n tárolni csak a képeket, videókat és dokumentumokat. Eleve ha SD-n van egy alkalmazás akkor lassabban tud működni, mert csak lassabb a sebessége mint a belső tárhelynek. Widgetet sem tudsz használni, amelyik SD-n van és sok alkalmazás aminek a háttérben kell futnia az nem tud a rendszerrel együtt elindulni.
-
Fall-N
veterán
+1
Én egyébként is a bank saját alkalmazását használom, ahová tranzakció után kell SMS hitelesítés is. Régebben meg a bank netbank szolgáltatását használtam Chromeból, az is biztonságos. Az ál banki oldalak a veszélyesek ahogyan air kolléga is írta.
Online vásárlásnál meg csak a megbízható webshopon keresztül vásárlók, ha lehet utánvéttel fizetve. Ahol nem megoldható ott adom csak meg a kártya adatait. Pl. AliExpress, Google Play.
A vírusirtó helyett - ami mobilon inkább árt, mert hamis biztonságérzetet ad - a reklámblokkoló sokkal többet ér. Az tiltja az adathalász oldalakat. Ezért is vettem meg az AdGuard Prémium liszenszet telefonra.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz Tökimanó #119761 üzenetére
A Mega elég biztonságos és a hozzáférési kulcs nélkül feltörni sem tudják elvileg. Van benne automatikus kép és videó feltöltés. A Mega applikációt meg le lehet védeni jelszóval valami alkalmazással. Alapból 50 GB tárhely jár ingyen hozzá.
A Flickr meg ad 1 TB-ot, de azt nem tudom mennyire biztonságos feltörés ellen.
Alkalmazás lezárásához jó ez és most ingyen van:
Applock Pro.[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz Dyrtyho #119571 üzenetére
Pont erről írtam pár hozzászólással ezelőtt. GReader ~300 ismert bugot tartalmaz köztük a Google belépést Feedlynél. Másik hiba, hogy görgetés közben elindítja autómatikusan a beágyazott YT videókat, ami baromi idegesítő.
A gond az, hogy 2016 óta nem reagál a fejlesztő és abbahagyta a prodzsektet.
Minimum ki kellene az ilyet tiltani, mert ugyanúgy megveheti valaki és szív vele.Én is megvettem jópár éve, de már lecseréltem a Palabre-re. Megvettem a Prémium IAP-t is. Ez a legjobb mostanság. (Ha meghívsz valakit és az úgy telepíti fel akkor olcsóbb a liszensz. Meghívót küldesz magadnak alkalmazáson belül magyarán másik e-mailről.)
Esetleg ingyenes alternatívák Feedlyhez:
FeedlyReader, RSSsavy, FeedMe.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz castiels #119548 üzenetére
Hát az a gond, hogy nagyon nem törik magukat a frissítsekkel. 2015 március elsején (!) frissült utoljára. Nálam van amikor random kidob. Megvettem a GTA:VC-t és a LCS-t is, mind a háromnál vannak néha van kisebb bugok.
Eleve azért necces, mert 2015-ben hol voltak az újabb rendszerek? Persze, hogy előjönnek a hibák.
Google helyében büntetném aki cseszik évekig frissítést kiadni, de pénzért azért árulja az alkalmazását. GReader is egy bughalmaz mégis megvehető még a Playen. Fejlesztő nagy ívben tojik rá és nem reagál az e-mailre. Én is megvettem, de lecseréltem Palabre-re.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz Krill77 #119525 üzenetére
Ezért írtam múltkor is, hogy valószínűleg a gyártó sara, mert valamelyik rendszer komponensbe belenyúlt és emiatt futhat valami a háttérben. Sajnos Alcatel tud sokszor mellényúlni szoftver terén. Ha minden telefonon produkálná ugyanúgy a GPSZ akkor az lenne a ludas. De nálam sem Samsung, Huawei sem stock droid alatt sosem csinálta. Pedig az EMUI is egy külön állatfaj.
Másrészt FR után meg kellett volna javulnia, mégsem.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz aelod #119297 üzenetére
Én az IDM-et használom, érdemes megvenni a fizetős (IDMP+) változatát. A legjobb erre, mert YT-n kívül bármilyen beágyazott videót bárhonnan le tud tölteni! Van benne beépített torrent kliens és van benne lebegő kis folyamatjelző, hogy hol tart a letöltés. Beépített Ligtning browser van benne, ami felismer bármilyen videót.
Szerk.: Nem igaz srácok, hogy nem ismeritek, amit ajánlottam. Ezért is szoktam mondani mindig követni a Reddit /r/androidapps topikot. Ott olvastam régen erről.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz S e t h #119022 üzenetére
Nálam is jó volt a Play Store-os 6.2.01.12-os verzió, de létezik már a 7.0.10.15 beta is, fent van apkmirroron. Gondolom a Samsungokon már frissült rá, és lehet azon jelentkezik a hiba. Melyikkel próbáltátok?
A 7-es verzión le van kerekítve a címsáv, úgy lehet a legkönnyebben felismerni.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz SharpSA #118982 üzenetére
OfficeSuite Pro sokkal jobb és most is akcióban van, így nem drága. Én régebben vettem 1$-os akcióban.
De ingyenesen ott vannak az MS és a Google cuccai is.
WPS addig volt csak jó alternatíva, ameddig reklámmentes volt.
Egyébként is az a tendencia az ilyen alkalmazásokkal, hogy adfree az elején, majd ha elért egyfajta telepítési számot, akkor kap fizetős verziót és reklámot az ingyenes. Ez érthető és elfogadható, mert senki sem dolgozik ingyen. Viszont azt nem csípem ha nincs mód megvenni és eltüntetni a reklámokat.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz Krill77 #118962 üzenetére
Feloldókulcs az NRG zenelejátszóhoz. Azért nem Pro vagy Plus a neve mert van benne pár előfizetéses funkció, amitől lesz "Pro".
Mondjuk én rettenetesen utálom az előfizetést alkalmazáson belül. Vagy legyen egyszeri összeg, vagy nem kell. A Spotify, Deezer más tészta...
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
Ha valakit érdekel, akkor az NRG Player AdBlock (feloldó kulcs) ingyenes és a Robot téma is hozzá. Nem rossz lejátszó, bár még nem volt időm többet próbálgatni
-
Fall-N
veterán
válasz SharpSA #118908 üzenetére
Miért lenne buta? Digitális írás szempontjából sokkal jobb. Nálunk a magyar nyelvben az érkeztek miatt lassabb pötyögni a karakterek hosszú nyomvatartása miatt. Persze Swype és más billentyűzet ki tudja rakni az ékezetes karaktereket is, de úgy túl zsúfolt lesz. A ragozás meg bonyolít a dolgokon rendesen.
Az egyszerű abc-vel is ugyanúgy ki tudják fejezni magukat, és ne felejtsük el a 12 igeidőt sem!
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz Somatom #118728 üzenetére
Inkább visszafejlődött. A legutolsó frissítés óta már nem támogatja az asztali Opera plugineket a Yandex browser.
Csak három beépített béta állapotú van már a helyén (Evernote, LastPass, Pocket). Előtte használtam a Night Mode nevűt, ami kicserélte a fehér részeket sötétszürkére a weboldalakon. Ideális volt este. Igaz, hogy van ilyen Firefoxra, de még nem szoktam meg annyira, hogy azt használjam.
Viszont Yandex böngészőjén volt először alsó címsor Chrome béta előtt jóval, ami kényelmesebb nagy kijelzőn.
-
Fall-N
veterán
válasz profit #118568 üzenetére
Solid Explorer és FX Pró amiket megvettem és használok is.
Nálad valami tárhely jogosultság probléma lehet. Elvileg másolásnál csak olvassa a tárhelyet, amíg áthelyezésnél másol majd töröl. Oda kell írási jogosultság. Főleg külső SD-kártyánál lényeges ez.
Android 5 óta külön meg kell adni az írási jogosultságot. Ki kell tallózni az SD gyökérkönyvtárát.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz Somatom #118254 üzenetére
Átlag ember nem mókol és ők vannak többségben. Emiatt a droid nem fog bedőlni. Aki többet akar kihozni az meg úgyis rootol.
Jó példa erre az iOS is. Ott még egy árva kezdőképernyőt vagy ikont sem lehet cserélni. Az marad amit az Apple designere kitalált.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz Maxximus #118216 üzenetére
Na ez az ami elég hektikusan működik. Sosem jöttem rá, hogy mi alapján dönti el a rendszer. Nálam azért gond ez mert mindkét fiókommal vettem alkalmazásokat, de a másodlagos accountnál nem ismeri fel az IAP-ot. Csak az elsődleges fiókkal megvett IAP, ami működik, de egyes módosított ROM-oknál még ettől függetlenül is lehetnek anomáliák.
Próbáltam tiszta telepítésnél előbb megadni a később létrehozott fiókot, majd hozzáadni később az eredetileg elsődlegest, de akkor is ugyanúgy határozta meg a fiókok prioritását.
Lehet van rá valahol valami eldugott beállítás, de nem tudom hol. Google sem talált rá leírást.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz Somatom #117789 üzenetére
Miért nem? Nekem egyből felismeri a pendrive-ot. Samsung S4 régi telefonnal is tudta 4 éve, meg mostanival is.
Tudtommal csak a Nexushoz kellett külön OTG plugin. Pixelhez nem hiszem.
Persze ha NAS-ra gondolsz, vagy kernelen csatlakoztatott dolgokra gondolsz, akkor tárgytalan. OTG tág fogalom.
dokee78: Mint oly' sok mindenre erre is Taskert használnék. Ilyen egyszerű feladatokra tökéletes és ha már fent van akkor mást is megold akár bonyolultabb dolgokat is az ember vele. Pl. Lehet csinálni hang profilokat és azokat kapcsolni az értesítési sáv csempéin. Ezért szerintem kár más alkalmazásokat keresni.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz Somatom #117666 üzenetére
Sajnos csak fél megoldás, amit a Nova tud. Elsötétiti a kijelzőt, de nem zár le a telefon. Utána a telefon magától lezárja magát, de ha hosszú idő van megadva a kijelző zárnak, akkor simán (véletlen) érintésre felold. De lehet, hogy pár másodperces (5+ mp) késleltetés van, ezt pontosan nem tudom.
Ha egyből lezárna akkor kérne mindig kódot ujjlenyomatos feloldásnál. Sajnos univerzális megoldás nincs rá (legalábbis root nélkül.)
Ezért sem használom. Ebben a formában gagyi, pedig évek óta Novát használok és megvettem már jópár éve.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz Bozek #117648 üzenetére
Igen EMUI alatt az IAP úgy meghülyült, hogy csak az új telefonomon működik jól. Nem akarta felismerni, hogy még van véve. Ezért is tértem át tiszta Androidra és ment el a Honor.
IAP-ot ezért sem szeretem, jobb a fizetős verzió.
Fájlkezelőből meg Solidon kívül az FX Pro a legjobb. Most azt használom.
-
Fall-N
veterán
válasz ADAM1337 #117540 üzenetére
Bőven elég még a gyári Android akkumulátor kezelő is, hogy kiírja mi a ludas. %-ban kiírja mi a legnagyobb fogyasztó. Ha bármely Google cucc akkor elég egy adattörlés a Play Service es a Google keretrendszernek.
Normál esetben a kijelzőnek kellene. Android rendszer és a Google keretrendszer kb. 5 - 10 % körül szokott lenni.Ha alkalmazás a hibás, hogy állandóan ébresztget a háttérben akkor tényleg sokat tud segíteni az AccuBattery vagy GSAM.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz Roxkex #117469 üzenetére
A legjobb ingyenes fájlkezelő a MiXplorer, ami viszont nincs fent Play Store-ban, csak XDA-n. XDA topikja.
Fizetős közül Solid Explorer + FTP plugin, FX Explorer + Pró key.
-
Fall-N
veterán
válasz Stanlee #117443 üzenetére
Ez egyedi MIUI hiba. Stock droidnál az értesítési sáv ikonjai átváltanak szürkére ilyenkor. Nekem is szürke. EMUI alatt volt nekem is ilyen amikor nem a gyári launcher volt beállítva, hanem a Nova.
Nálad is ott a statusbar csak fehér alapon fehérek az ikonok és nem látszanak.
Kezdeni nem tudsz vele semmit. Firefox témák sem változtatják át fehérről.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz OmniaI900 #117280 üzenetére
Egyszerűbb egy RSS widgetet feltenni és ott követni azokat az RSS csatornákat ami érdekel. Vagy magát egy RSS olvasót (Lite RSS, gReader, Feedly, Innoreader, Paperboy, newsfold stb.)
De ott van alternatívának a Hírstart alkalmazás, aminek van widgetje és ott is több forrásból szerzi a híreket.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz Viktor0610 #117270 üzenetére
Mivel lebukott, hogy adatokat lop és tárol. Indiában van még. Az a fő bázisa.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz Golyobis #117122 üzenetére
Legegyszerűbb ha a gépen használod a Total Commandert, mobilon meg valamilyen fájlkezelőt (abból is van Total Commander).
Mobilon csinálsz egy FTP szervert, gépen pedig csatlakozol rá TC-en keresztül.
Ingyenes ES-t nem ajánlom, mert tele van zavaró reklámokkal. TC ingyenes és nincs reklám benne. Kell hozzá az FTP plugin.
Fizetősben van. Solid Explorer, ES Pro, FX File Explorer stb.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz #73959936 #117102 üzenetére
Vannak volume profiler alkalmazások a Playen, azokban lehet olyan profilokat létrehozni, amelyekben megadod a csengőhangot. Ha aktiválódik a profil változik vele a csengőhang is.
De Tasker és Robot tényleg jobb rá.A kontaktokhoz ha támogatja a ROM, akkor a névjegyzékben is be lehet állítani az egyedi hangot.
[ Szerkesztve ]
-
-
Fall-N
veterán
Tesztelgettem már rengeteg böngészőt, gondoltam most leírom mit tapasztaltam.
Opera: Chromium fork, idegesítő kikapcsolhatatlan külföldi hírek. Chrome is dobálja a híreket, de legalább az előzmények miatt elég jól kitalálja mi érdekelhet. Semmi sem szól mellette, ott a rendes Chrome. Ráadásul ez sem norvég már, kínai tulajdonban van.
Samsung Internet: Néha belassul és ilyenkor feljön a hibaüzenet, hogy nem válaszol a program. 4 giga RAM mellett nem kéne két lappal. Egyébként jó lenne. Igaz most jött ki csak a béta verzióból más márkák számára.
Chrome/Chrome béta: Eddig talán ez vált be a legjobban, de nincs semmi kényelmi funkció (speed dial, tabokat kezelő egyedi beállítások stb.) A bétában jó a bottom bar, remélem minél előbb bekerül a stabil változatba.
Via browser, Lightning: Jó fapad böngészők, gyorsak. Via kínai, így aki félti az adatait az kerülje.
Futottak még: Dolphin, UC, Boat: Reklám van bennük így nekem nem kellenek. Elég elviselni AdBlock nélkül a neten is.
IDM+: Na nálam ez egy jó letöltő böngésző. Hasonlóan az ADM-hez ez is egy letöltés menedzser, torrenttel és beépített Lightning fork böngészővel. De itt is a trükk. Bármilyen videót érzékel egy honlapon, akkor le tudja tölteni. Sorozatokhoz tökéletes. Google policy miatt YT tiltva van.
Próbáltam még: Atlas, Yandex, Orbitum, Simplerience stb.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz DrojDtroll #116310 üzenetére
Ennek sok más oka is lehet. Nálam például a Lenovo G02 karkötőt zavarják a környéken lévő WiFi routerek. (Bluetooth is 2,4 GHz ugyebár, mint az n-es WiFi). Ilyenkor megszakad a kapcsolat a telefon és a karkötő között. Egy idő után újra visszaáll, de az addig bejövő értesítéseknek lőttek. Engem nem zavar, mert csak munkahelyen használom. Ott tiltva van a mobil használata, de így legalább látom, hogy ki hív(ott).
De lehet a telefon vagy/és karkötő instabil BT moduljának hibája is.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz LámaZ #114078 üzenetére
Vannak erre célalkalmazások, de mind fizetős arra készülj fel. Én személy szerint a BubbleUpNPlay Prot használom.
Sok függ az alkalmazásoktól és a TV-től is. Ha van benne Chromecast support akkor elvileg át lehet tükrözni külön program nélkül is a tartalmat, ha támogatja a TV. Általában az "okos TV-k" igen. Példa: MAX Player Pro nem támogatja a csatolt, de az Archos Pro igen. Vagy a PowerAMP nem támogatja, de a GoneMAD, Shuttle igen.
Alternatív megoldás még a TV "felokosítása" Androidos stick-el, ami a TV HDMi aljzatába kell csatlakoztatni. Akkor megy stream nélkül is pl a MyTelenor, mert telepíthető a stickre.
Egyébként valamit elírtál. Gondolom Samsung telefonod volt, most meg nem Samsung?
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz Intruder2k5 #113847 üzenetére
DigiCal-t használok, megvettem a + verziót. Material és személyre szabható.
-
Fall-N
veterán
válasz Somatom #113832 üzenetére
Pár dologban többet tudott eddig, az új verzió óta meg még többet tud a Tasker, főleg az újabb rendszerekhez (pl. Nougathoz a funkciók).
Nekem a legjobban a Notifikációs sávon lévő egyedi csempék tetszenek a legjobban. Egyébként is sok dologra jók a scriptek a root megkerülésére.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
Ez nem letöltés akkor sem hanem stream.
Jó, gyakorlatilag ez is egyfajta letöltés, csak nem mindegy, hogy közben nézi is az ember az adatfolyamot, vagy bár tovább tartana a letöltés, de közben nincs lejátszás. Ha ugyanis kicsi a buffer mérete, akkor neki sem lesz folyamatos a lejátszás, hanem szaggatni fog.
Esetleg Kodi + YouTube plugin. Kodiban lehet a buffer méretét csökkenteni, csak az lesz a baj, amit írtam, nem lesz folyamatos a lejátszás, ha nagyon lefolytod a sávszélességet. Mivel nem valami nagy az internetes csomag, így szerintem teljesen jó megoldás nem lesz. Egyszerűen alternatíva a nagyobb internetes csomag lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz punky10 #113317 üzenetére
Nem tudom minek szenvedtek ezzel az időgép vacakkal.
Évek óta használom a WU és az AccuWeather szolgáltatókra alapuló alkalmazásokat. Sokkal pontosabbak és az utóbbinak megvettem a hivatalos alkalmazását is. De fent van a Weather Timeline is, az is nagyon jó (WU-val használom).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest