- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Bferibörs #152883 üzenetére
Bocs, rosszul emlékeztem.
Ezzel a linkkel hozza be asztali webhely opcióval az asztali Fb oldalt a Chrome: https://www.facebook.com/?sk=h_chrTehát szerintem oldala válogatja, hogy működik-e az opció vagy sem.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
egyedülülő #152509 üzenetére
Egy Budapest Bank MC kártyát simán hozzá tudtam adni próbából.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
F.E.K.. #152324 üzenetére
Mire gondolsz?
Esetleg erre?
Disable Grid View for Tabs in Google Chrome for Android
Navigate to chrome://flags. Search for “grid” and locate the “Tab Grid Layout” flag. Tap on the drop-down menu next to it and select “Disabled” from the following list. Chrome will then bring up a prompt to relaunch the browser for the changes to take effect. -
-
-
Bocs az offért és segíteni sem tudok, de a ClockSynces üzi felidézte bennem a régi szép időket, mikor én is ezért rootoltam.
Szerk.:
Szerintem az a megoldás, hogy kivették az appból azt a widgetet.
Csak te előtte kitetted a régi telón. Ha jól sejtem, nem tudnád újra kitenni, vagy ha igen, akkor reinstall után már tuti, nem menne. -
-
-
-
válasz
zeon.hu #152059 üzenetére
Ez: CSV Editor?
Ha olyan lennék (de neeeeeem vagyok), akkor írhatnám, hogy Google keresés, első találat volt az app.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
gyáliSanyi #151918 üzenetére
Szerintem nincs ilyen.
Nem reális elvárás akkor, mikor látom, hogy az álló autóra azt mutatja a GPS, hogy 0-1 km/ó sebességgel megy. -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
SunMount3r #151664 üzenetére
Továbbra is tartom, hogy megpróbálhatnál alternatív YouTube appokat, hogy azokkal mizu.
Leginkább Vanced.
Most nálam a gyári YouTube játszik olyat, hogy néhány videónál elmegy a kép, és csak hang van Mi Box 3-on. A saját appal és castolva telóról egyaránt.
-
-
-
-
-
-
-
válasz
bringasisti #151458 üzenetére
Van hova bejelenteni. Rendőrség.
-
válasz
bringasisti #151455 üzenetére
Nem lehet blokkolni.
Mindig más az oldal, amire hivatkozik. Illetve szerintem nem is látják a tartalmat a szolgáltatók.Másik.
Mivel ezeket az üzeneteket fertőzött telók küldik, nincs milyen számot sem tiltani. -
-
-
válasz
Viktor0610 #151368 üzenetére
Nem sikerült.
Mivel split APK, ki kellene kapcsolnom a MIUI optimalizációt, de nincs kedvem.
Plusz lehet, nem is települne fel, mert az Android Police szerint 8 dzsiga memória kell neki, a telómban "csak" 6 van.
No mindegy, azért megpróbáltuk.
Fel fog kerülni a Playre is vajon?
Vagy már most is megtalálható ott, csak nem mutatja a teló, mert nem kompatibilis vele? 🤔 -
-
-
-
-
-
válasz
SunMount3r #151118 üzenetére
Akkor nemigen van más megoldás, mint alternatív módon YouTube-ozni.
Másik app (pl. Vanced, ha telepíthető), vagy böngésző.
-
válasz
SunMount3r #151116 üzenetére
Töröld a YouTube app frissítéseit, hátha.
-
-
válasz
Somatom #151111 üzenetére
Eddig bármi megújulót vásároltam a Playen keresztül, ha lemondtam, a köv. levonásig aktív maradt.
De az tuti, ha pl. a köv. levonás előtt bármikor lemondod, addig legalább működni fog.
Feltételezem, tudod, de azért leírom: az app törlésével nem törlődik a előfizetésed.
-
-
-
Szerintem félreértitek.
Amennyire tudom, az ilyen szelfibotok azért csatlakoznak a fülhallgató kimenetre, mert azon keresztül továbbítják, ha a szelfiboton kattintunk egyet, hogy elkészüljön a fotó.A telefon meg azért jelzi ki, hogy hang rögzítése a headseten keresztül, mert "nem tudja", hogy nem headset van rácsatlakoztatva.
-
válasz
DeathAdder #150919 üzenetére
A Google féle Telefon app tudja ezt.
Engem mondjuk, zavart, így kikapcsoltam ezt a feature-t. -
-
-
-
-
válasz
Joker88 #150700 üzenetére
Összefoglaló
VÍRUSIRTÓ ANDROIDRA
Elég megosztó téma. Alapból az az elfogadott, hogy ha csupán megbízható forrásból (Play áruházból) telepítünk és odafigyelve az engedélyekre és letöltési számokra (pl. nem töltünk le 100 letöltéssel rendelkező zseblámpa alkalmazást, ami sms küldéshez kér engedélyt) nem eshet bajunk, nem kell vírusírtót telepítenünk.
Ha más forrásokat is használunk (lásd összefoglaló eleje) és megfelelő paranoiával vagyunk megáldva, akkor azok ajánlottak, amik csak akkor ellenőriznek ha új alkalmazás települ vagy ha kézzel elindítjuk. Ilyen pl. AVL Pro Antivirus & Security és az Avira. Mindkettő ingyenes, csak akkor vizsgál ha újdonság települ és a tesztek alapján jó pár fizetős vírusirtót lepipál. -
-
-
-
-
-
válasz
janakbacsi #150411 üzenetére
Nyilván azok más védelmet használnak.
-
-
Tessék túllépni a különböző igényeken!
Fogadja el mindenki, hogy ami neki fontos, az másnak nem feltétlen, és fordítva! -
-
-
válasz
WhiteWalker #150340 üzenetére
Van ismerősöm, aki a több éve elhunyt szerette SMS-ei miatt nem akar lemondani az üzeneteiről.
Már a sokadik készülékére költöztetjük át az összes SMS-ét.
Ami neked/valakinek fura/felesleges, az másnak fontos lehet. -
-
válasz
huliganboy #149859 üzenetére
Erősen telefon- és Android verzió függő, de AnyDesk.
(Lehet, csak képet mutat, a vezérléshez sokszor root kell.)
És igen, az atike által is említett TeamViewer QuickSupport
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Latitude 7420 14" 4K IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest