- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
Zozo33 #17751 üzenetére
Igen, lehetséges rajta az offline, mivel én is úgy használom. A Beállítások-nál van olyan, hogy Offline olvasás. Mivel én WiFi-n keresztül töltöm le a cikkeket, így nálam természetesen az van beállítva. De persze be kell pipálni azt is, hogy "Mentett tartalom betöltése". Meg nálam még engedélyezve van az auto olvasó mód is, mivel úgy beigazítja a szöveget a képernyő szélességéhez.
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
eastsider #17723 üzenetére
Az Android a 3.1-es verziótól alapból támogatja az USB OTG-t. Sőt, JB esetén már a pendrive-hoz se kell semmit se variálni azon kívül, hogy FAT32-es fájlrendszernek kell rajta lenni.
Azért a Samsung-tól elég nagy baki, hogy ezt nem építette bele a Galaxy S Advance-ba...
-
Bozek
nagyúr
válasz
volvoguy #17714 üzenetére
Igen, jó Android-on is a BSPlayer. Én azt használom és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Esetleg még az MX Player-t szokták itt ajánlani.
(#17715) Schizoka: OTG kábel mindenképp kell, hiszen valahogy be kell dugnod a billentyűzet vevőjét a telefonba. Azon kívül melyik Android-ot használod? ICS-en kell hozzá ez a program, viszont JB-n alapból lehet ezt állítani, nem kell hozzá semmiféle alkalmazás.
-
Bozek
nagyúr
válasz
eastsider #17666 üzenetére
Ingyenes, ha nem a Premium kell neki.
"Looking for the Premium version of ClockworkMod Tether? It is a $4.99 in app purchase, no additional download necessary!"
Ez a programon belüli megvásárlásról szól és ugyanúgy működik, mint az alap vásárlás elvileg. Magát a fizetési felületet a Play-en belül nyitja meg és ott lehet kifizetni a már előre beállított adataiddal.
(#17679) attiati: Pedig ott van az. A program saját menüben a Buy Tether. Lehet fizetni az előbb említett Play-es módszerrel, de akár PayPal-al is.
-
Bozek
nagyúr
válasz
szlovibuki #17576 üzenetére
Akkor én is írok párat, ami még nem volt.
LightFlow (bár nem feltétlen kell hozzá root), AdAway (a Google Play-en már nem elérhető, de van alternatív letöltési link a hivatalos oldalukon), SD Maid.
(#17579) Strex: Eclipse. De ha azt se tudod, milyen programmal kell nekiállni, akkor már ott gondok vannak. Gondolod, hogy a többi menni fog?
-
Bozek
nagyúr
válasz
szlovibuki #17571 üzenetére
Konkrétabban?
-
Bozek
nagyúr
Most csak 235 Ft (0,99$) a Vocre Translate, ha valakit esetleg érdekel.
-
Bozek
nagyúr
Nem feltétlenül szükséges folyamatosan bekapcsolva lennie, hacsak nem a munkádhoz kell. Vannak helyzetek, amikor megelégszek annyival, hogy 1-2 óránként megnézem, kaptam-e e-mailt. Munkaidőben úgyse tudok válaszolni rá.
Egyébként ha nem használok 3G-t, akkor nem is eszik olyan túl sokat, szóval előfordul, hogy napközben is folyamatos az adatkapcsolatom.
-
Bozek
nagyúr
válasz
wardemi #17478 üzenetére
Igen, arra gondoltam az offline használattal. Az összes cikket leszedi vagy csak amit kiválasztasz? Ha az előbbi, akkor megnézem, aztán majd meglátom. Csak mert sehol nem találtam ilyent a leírásában. Azért ezt fel kellene tüntetni, talán többen döntenének a program mellett.
Jelenleg, mint írtam, a gReader-t használom, de arról meg egyelőre nem tudom, miként fogja kezelni a dolgokat a Google Reader leállása után.(#17487) hunfatal: Köszi Neked is.
(#17522) twine: Mondjuk kár volt az adatkapcsolatot idecitálni. Többet eszik, mint a GPS.
-
Bozek
nagyúr
válasz
wardemi #17475 üzenetére
Csak éppen ahogy látom, nincs offline használat. Én maradok a gReader-nél, az ígéret szerint működni fog a Google Reader leállása után is.
És mielőtt itt mindenki gReader-t ír, azért ne tévesszük meg az embereket. A Google Reader nem egyenlő a gReader-el.
(#17474) csababarca: És persze a program mindezt elküldte az Apple-nak. Jól csinálják a kémkedést...
-
Bozek
nagyúr
Igen, DosBox-ot használok, abból is a DosBox Turbo-t, ami viszont fizetős. Leírást most nem tudok prezentálni, eddig csak ezt találtam, ami a programhoz való. Egyelőre még csak nem is tudok írni, mert sok egyéb elfoglaltságom is van.
(#17438) eastsider: Mint írtam, azért az 1 GB-ost választottam végül, mert csak 500 Ft-al drágább az 500-asnál. Igazából az is elég lenne, de jobb érzés, hogy ez biztos nem fogy el.
-
-
Bozek
nagyúr
Működik az is, amit én használok. Régebben ment 720p-s HD videók esetében is. Most meg azoknál elindul ugyan, de rövid idő múlva elkezd pufferelni. Aztán megint megy pár másodpercet és újra pufferel. Ezért inkább használok USB-OTG kábelt meg pendrive-ot. Külső vinyóm úgysincs.
-
Bozek
nagyúr
Pedig tudja a router az N-es szabványt, úgyhogy a sávszélességgel nem kellene gondnak lennie.
A Windows-on belül kell lennie rendszergazda fióknak (Vezérlőpult - Felhasználói fiókok). Annak adsz egy jelszót (anélkül nem is próbáltam), majd amikor megcsinálod a telefonon a kapcsolatot, akkor beírod a fiók nevét és a megadott jelszót. Ha jól emlékszem, ES alatt is be lehet ezeket pötyögni, de én most Solid Explorer-t használok egy ideje.
Ha esetleg nem akarod, hogy minden alkalommal, amikor elindítod a gépet, kérje a jelszót, akkor a Start menüben rákeresel a netplwiz programra és ott kiveszed a pipát a következő szöveg elől: "A számítógép használatához jelszót és felhasználónevet kell megadni". -
Bozek
nagyúr
Én nem csináltam megosztást, csak a rendszergazdai fiókot használom a csatlakozáshoz, így bármelyik könyvtárat elérem a gépen. Viszont a gyári lejátszó (ami visz MKV-t) is meg-megakad még egy 720p-s felvétel lejátszásánál is. Szerintem magával a WiFi kapcsolattal van gond. Milyen a router-ed?
-
-
Bozek
nagyúr
Szerintem a Camera360 Ultimate a legjobb erre a célra. Bár vannak benne művészi effektek is, de itt legalább normálisan működik a "HDR" is. Azért idézőjeles, mert a valódi HDR-hez azért stabil kéz kell és több kép egymás utáni elkészítése más-más fényértékkel.
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz
bubi92 #17261 üzenetére
Milyen DSLR géped van? Én ezt találtam: DSLR Controller. Bár fizetős, de ha DSLR gépre volt pénzed, akkor erre se sajnáld.
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
Bár nem magyar, de én a Runtastic Pedometer PRO-t mondanám. Amúgy ha arra keresel a Play-en, hogy Pedometer, akkor válogathatsz kedvedre.
-
Bozek
nagyúr
Használ valaki LightFlow-t? Nálam ma elkezdett hibákat kiírogatni szép piros háromszöggel... Másnál is ilyen?
-
Bozek
nagyúr
Nekem azért pár dolog hiányzik a SofaScore-ból. Például a kedvenc csapat kiválasztása, a sárga lapok jelzése. A cseréket kiírja amúgy? Mert erre nem emlékszek.
A SportMate-be be van állítva a ZTE, a Juventus, az Arsenal és a Rangers. Ezeknél a meccseknél minden infót megkapok, a többinél meg csak a gólokat. Ennél jobbat egyelőre nem találtam erre a célra. Bár valamiért az NBII-ből csak a Kelet van benn, a Nyugat kimaradt.
-
Bozek
nagyúr
A menünél nincs olyan, hogy Next Season? Én most leszedtem és nálam a 2013-as szezon van. Viszont az is igaz, hogy a 2.18-ast rakta fel. Esetleg próbáld meg eltávolítani és újra felrakni, hátha az segít.
Mondjuk én a SportMate-et használom, mert az kedvenc csapatnál a sárgákat, cseréket és pirosakat is mutatja.
-
Bozek
nagyúr
válasz
darvinya #16734 üzenetére
Mindennek azért nem adok engedélyt, hogy hozzáférjen a Google fiókomhoz. Az e-mail címemre meg amúgy is sok spam-et kapok, bár ezeket szerencsére a GMail kiszűri.
(#16737) noorbertt: Milyen alkalmazásokra gondolsz? A GMail-be be tudsz állítani több fiókot is egyszerre, az biztos, hogy megy.
-
Bozek
nagyúr
válasz
katalin888 #16667 üzenetére
Én a ScreenCast-ot használom.
-
Bozek
nagyúr
Na, LockerPro kipróbálva, de 1 nap után ment a kukába. Az a 2 skin (Galaxy és Nexus) se az igazi, meg az értesítések se úgy jelennek meg, ahogy szeretném. De ami végül kiverte a biztosítékot, az az, hogy este néztem és 110 MB memóriát zabált. Igaz, hogy összesen 1 GB van a telefonban, de akkor is kezdett már minden feloldásnál újraindulgatni a launcher... Szóval ennyit erről. Pedig akár még jó is lehetne.
-
Bozek
nagyúr
válasz
katalin888 #16509 üzenetére
Melyik alternatív programra gondolsz? Mert például az Extended Controls is 2,78 MB. Alaptudású, sokat nem érő programokat ne hozz fel példaként, mert a tartalom is számít, nem csak a méret.
(#16571) BDave: Én ezt megoldom small app-al.
-
Bozek
nagyúr
válasz
katalin888 #16485 üzenetére
Sok vagy kevés?
-
Bozek
nagyúr
válasz
Polemius #16467 üzenetére
Gondolom az azonos névvel rendelkező kontaktokat egyesíti, így nem fognak kétszer szerepelni a telefonkönyvben.
Nem tudom, hogy a Google címtárnál ez pontosan hogy működik, mivel ott magán a fiókon belül is tudod szerkeszteni a névjegyeket, így valószínű, hogy a telefonon is tudod majd utána módosítani. Én FB-vel próbáltam anno, de ott Te nem tudod megváltoztatni az adatokat, így telefonon se működik. -
Bozek
nagyúr
De mivel a gyári böngésző a system partíción van, így a törléssel se lesz több a tárhelyed. Csak úgy tudnád megoldani, ha TB-vel (vagy SystemCleanup-al) a rendszerbe integrálnád a Chrome-ot. A zárójelben írt programot tudod amúgy törlésre is használni. Ingyenes, csak az elején ajánlgatja magát, hogy vedd meg.
-
Bozek
nagyúr
Ha már szóba jött a Chrome. Hol lehet kigyomlálni belőle a könyvjelzőket? Mert törölni nem engedi őket és tele van kínai cuccokkal, lévén szürkeimportos a telefon.
-
Bozek
nagyúr
válasz
dokee78 #16298 üzenetére
Nem is azt mondtam, hogy szép, csak azt, hogy meg lehet csinálni a mobilos verzióval is.
(#16299) vadászcsiga: Ha jól látom, akkor dokee78 Xperia Mini-n használja, aminek 3"-os kijelzője van 320x480-as felbontással. Szóval nem egy nagy méret. Melyik SwiftKey van fenn? A 4-es?
-
Bozek
nagyúr
Van az Abby Lingvo, abban 10 dollárért meg lehet venni egy 30 ezer szót tartalmazó magyar-orosz szótárat.
(#16271) Regirck: De ahhoz NET kell folyamatosan.
(#16276) fdisk: És miben jobb, mint a Runtastic vagy az Edmondo? Mind a kettőt megvettem anno akciósan.
(#16277) Tompie: Ha megy a WiFi, akkor nem használja a mobilnetet, szóval a WiFi ki- és bekapcsolása elég erre.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Integra #16209 üzenetére
Nem, ezt nem viccből írtam. Azt hittem, legalább olyan zene alapján húzol le egy programot, amiről amúgy tudod, hogy létezik. Nekem ez eléggé úgy tűnik, hogy csak valami zeneszerkesztővel összerakott aláfestő zene. Azt pedig nem fogja még a legprofibb zenefelismerő se kitalálni, hogy ki csinálta.
(#16210) frozzyZTE: Telefonfüggő (illetve tablet). Az Xperia V több eszközt felismert nálam, mint az Xperia neo. Az előbbi még a Genius kormányt is kezelte. A gáz volt a fel, a fék a le, a kormány meg a jobbra-balra.
(#16211) nggabi: Nem tudom, nem próbáltam. De a leírás alapján csupán annyit írtak, hogy Newsky-al tesztelték. Attól még mehet mindenféle trükk nélkül más eszközzel is.
-
Bozek
nagyúr
Egyébként érdekes, hogy anno a Samsung (azt hiszem az S3) reklámban is a fájlküldést emelték ki, bár ott az NFC volt a lényeg. Azt azonban nem árt tudni, hogy az a megoldás is a BT-n alapul, az NFC csak felépíti a kapcsolatot a két készülék között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Építő/felújító topik
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Formula-1
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest