-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
fatal` #22526 üzenetére
Akkor meg mindenki így járt volna, aki már frissített az újra. Akinek az tetszik, fel kellett volna rakni a másik csomagnévvel feltöltöttet. Akinek meg a régi, az is törölhette volna, mivel általában korábbi verzióra nem lehet visszaállni frissítés útján, így csak az újratelepítés segít.
-
Bozek
nagyúr
válasz
fatal` #22514 üzenetére
De ha a RendszerUI-t leállítod, akkor nehéz lesz bármit is csinálni a telefonodon, mivel az ugyebár a felhasználói felület. Legalábbis nekem az Xperia neo újra is indult felülírás után.
(#22515) colomb2: Persze, ha van megfelelő ZIP fájl hozzá, akkor egyszerű a recovery is. Mondjuk én recovery-ből értem el az ADB-t is, úgy biztos nem szúrok el semmit.
(#22516) Flyme: Az ADB használata
-
Bozek
nagyúr
válasz
forintuser #22489 üzenetére
"az Optimus G jól néz ki, mégpedig nagyon jól"
Ezt már az Xperia V-nél is írta Rusi, mivel k*rvára ugyanúgy néz ki ez is, csak a V-nek kicsit ívelt a hátlapja, hogy jobban megüljön a kézbe.
-
Bozek
nagyúr
válasz
LonGleY #22441 üzenetére
Én még az amerikai trükközéssel próbáltam az Amazon Appstore-t, mert lassult az Angry Birds, ha bejöttek a reklámok (még ZTE Blade-en), ott meg volt fenn 1 dollárért reklámmentes. Na, akkor úgy volt, hogy ha töröltem a klienst, el se indult a játék, mert azt kereste... Nem tudom aztán, hogy azóta ezt megváltoztatták-e, szóval ki kell próbálni.
(#22471) klambi: Például AdAway. A Play törölte az összes reklámblokkolót az áruházból, most az F-Droid-on keresztül érhetőek el. Az említett programhoz is azt kell felrakni, de ez le is van írva az oldalon.
-
Bozek
nagyúr
válasz
LonGleY #22233 üzenetére
Ott van például a Vocre Translate. 3,1-es átlag, pedig nem rossz program. Csak hát egyesek nem tudják használni (vagy nem megfelelő telefonnal próbálkoznak).
Vagy Te nem mernéd felrakni a LightFlow-t se, aminél az ingyenes 3,6-os, a fizetős 4,1-es átlaggal rendelkezik. 3 csillagot adott például valaki azért, mert az SE telefonon 4.0.4 alatt nem villogott.
Na meg itt van ez is: "Ha ez fel van telepítve akkor a kisegítő lehetőségeknél a Talkback alatt megjelenik.Ennek következtében a touchwiz felületen bárhova kattintottam kimondta h mire, és sehogy sem lehetett kikapcsolni a hangot.Csak az uninstall segített.".
Hozzáteszem, hogy ismerősnél az SGS3 magától beszélt akkor is, ha nem volt fenn a LightFlow. Ja, és ki volt kapcsolva a Talkback. Szóval inkább a telefon a ludas, mint a program. De azért 2 csillagot adott...Szóval no comment.
-
Bozek
nagyúr
válasz
quailstorm #22218 üzenetére
Ezért kaptad: "igen nevével ellentétben csak ez tud root nélkül is menteni". Szerintem az a "csak" szócska véletlenül maradhatott benn, de így már egész mást jelent.
(#22219) EmberXY: Az APK fájlok nem a system/data, hanem a system/app könyvtárban vannak. Nekem konkrétan nincs is system/data. Csak a főkönyvtárban egy data mappa, amit tényleg üresnek jelez.
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz
OgKush #22143 üzenetére
Én használom. A megfelelő beállítások után sokkal megbízhatóbb, mint a gyári kliens. Simán lehet benne minden állítgatni. Például a Vodánál 30 napos számlázási időszak van és 100 kb-ra kerekíti az adatforgalmat. Ezeket nem tudtam volna másik ilyen alkalmazásban megcsinálni, csak ebben.
(#22181) sdforlife: Az már biztos. Bár én már mindenhol elértem a 3 csillagot (kivéve az utolsó szintet, de ott egyelőre csak egy pálya van). Mondjuk az "endless" mód is jó és egész nehéz is. A Can Knockdown 2-vel már olyan 3000 pont fölött jártam, ebben meg a 400-at se érem el.
(#22196) LonGleY: Ez mondjuk egész jó: ABBY TextGrabber + Translator, csak éppen ára van.
(#22210) kopepe: Ott van például az ES is, ami be tud lépni a system-be, viszont root nélkül csak read-only módban. A Solid már kicsit problémásabb, ott root nélkül nem hajlandó belépni. Mondjuk az előbbi belép a .android mappába is az SD-n, az utóbbi meg ott is hibát ír ki.
-
Bozek
nagyúr
Látom, már válaszoltak, ezért én csak linkelek.
Yoobao külső akksik a WayteQ-től
Mobilarena teszt a Yoobao akksikrólEgyébként úgy keress rá a NET-en, hogy "Power Bank". Én a saját Yoobao-m úgy rendeltettem meg számtech boltban, mert WayteQ partnerek voltak. Ilyent biztos Te is találsz a környéken.
-
Bozek
nagyúr
Érdekes dologra lettem ma figyelmes. A Google fióknál megjelent 2 új szinkronizálási lehetőség: "Alkalmazásadatok szinkronizálása" és a "Személyi adatok szinkronizálása". Ezekről tudja valaki, hogy mit takarnak?
-
Bozek
nagyúr
válasz
kopepe #21843 üzenetére
Nekem Xperia V-n van ilyesmi, pedig azon csak 4.1.2 fut. Például szövegbevitelnél ha rákattintok a szövegmezőre és húzom az ujjam, akkor kinagyítja, hogy épp hol van a kurzor. Meg böngészőben is először ránagyít arra a részre, amire kattintottam, hogy ki tudjam választani pontosan a linket.
De aztán nem biztos, hogy erre gondoltak. Lehet, hogy ott már fejlettebb az egész.
(#21845) assemble: A szövegfelolvasó meg lehetséges, hogy a TalkBack, ami viszont egy külön alkalmazás, a Play-ből is letölthető.
-
Bozek
nagyúr
Jah, hát aki MP3-at használ, az ne csodálkozzon. Talán azért se jött nálam elő ez a hiba, mivel már évekkel ezelőtt áttértem az MP4-re. Ugyanaz a méret, jobb minőség.
(#21517) tiadam: Nincs is rajt a fájl vagy csak 0 bájtos? Mert nálam ez utóbbi szokott előfordulni. Jobb ötletem nincs, mint hogy cseréld ki az SD kártyát.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#40351744 #21305 üzenetére
A TuneIn Radio-ban elég sok adó megtalálható és tudsz is hozzáadni saját URL-t.
-
Bozek
nagyúr
válasz
FZsolt15 #21293 üzenetére
A bal felső sarokban van egy ilyen földgömb szerű cucc. Ha arra nyomsz, akkor alul az Eszközök között lesz egy olyan, hogy Root Explorer. Amikor azt elindítod, kéri a SuperUser jogokat. Azon belül pedig az R/W csatlakoztatással tudod a rendszermappa hozzáférését szabályozni.
Én is sokáig kerestem, mire rátaláltam. Egyáltalán nem felhasználóbarát, ezért töröltem is az ES-t és maradok a Solid-nál.
-
Bozek
nagyúr
Nem próbáltam, mivel jelenleg a gyári launcher-t használom V alatt, de ha ezt írja ki, akkor igen, el kell távolítani. Valahol azonban kell lennie egy menüpontnak, ahol le tudod menteni a beállításokat, majd az új verzióban pedig vissza tudod tölteni.
(#21247) Rapier: Szerintem valahol be kell állítani, hogy melyik könyvtárba végezze el a letöltést. De mivel nem tudjuk, hogy melyik programot használod, így nehéz.
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz
petipetya #21200 üzenetére
Podcast oldalak. Ha esetleg nem tudnád, hogy mi is ez:
"A podcasting technológia lehetővé teszi hang-, videó- és más fájlok sorozatszerű közzétételét az interneten, úgy, hogy a felhasználók feliratkozhatnak az adott anyag epizódjait tartalmazó csatornákra."Ez is egy RSS hírcsatorna, csak itt nem szöveg, hanem hang vagy videó (meg fogalmam sincs, hogy még mi) van.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Oldman2 #21198 üzenetére
Megy a Bukótér és az Égéstér is. A Gépek lázadása meg valószínűleg megszűnt. Ha megnézed az iTunes-ban, fél éve volt az utolsó adás. A hivatalos oldala is hibaüzenetet dob, mivel a Posterous Spaces (ahol tárolták az oldalt) bezárt.
Egyébként a podcast-ok iTunes-os oldalán ott van az eredeti oldalhoz is a link.
Egyébként meg itt is van még pár podcast: [link]
-
Bozek
nagyúr
válasz
Oldman2 #21188 üzenetére
Megnéztem, de ahogy látom, az iTunes csak egy gyűjtőoldal, mint például a Google Reader vagy az általad említett Feedburner. Szóval az eredeti podcast-okat kell megkeresni és azokat hozzáadni. Most néztem a [tech]piritós-t, tökéletesen megy gReader-el (a techpiritos.hu oldalt hozzáadva). Le is szedi a hangfájlokat, szóval ez se probléma.
-
Bozek
nagyúr
Nem, ez most felvételről megy. De majd meglátjuk holnap az időmérőn, hogy közvetítik-e. Mondjuk azt lenne jó tudni, hogy külföldi szolgáltatónál lévő felhasználó letöltheti-e Play-ből a MindigTV alkalmazást, mivel vannak olyan programok is, amik például Magyarországon nem elérhetőek.
(#21150) darvinya: Nálam is ugyanez, bár nekem megfelel a töltés eredeti színe. Mondjuk még mindig jobb, mint neo-n ICS alatt az a megoldás, hogy csak bekapcsolt kijelzőnél villogott a LED.
-
Bozek
nagyúr
válasz
fatal` #21145 üzenetére
Igen, de ez csak akkor lényeges, ha a telefon WiFi-re csatlakozik. Mobilnetnél mindegy. Ha meg WiFi-n vagy, akkor ott valószínűleg tudod is állítani ezeket a dolgokat. Persze Plázában és Mekiben nem.
(#21146) aizen92: Mi a baj a CamScanner-el? Nekem tökéletesen teszi a dolgát. Múltkor például vizsgafeladatokat "scanneltem" be vele.
-
Bozek
nagyúr
válasz
aizen92 #21128 üzenetére
Én az ABBYY TextGrabber + Translator-t próbáltam, de van még a Mobile OCR Pro és a Scanthing OCR, amit találtam, hogy felismeri a magyar szöveget is.
A CamScanner-ben is van OCR funkció, azonban az csak arra jó, hogy a PDF-ben keresni is lehessen. Egyébként nekem az is tökéletes, mert elküldeni abból is el tudom, aki meg megkapja, majd megoldja magának.
(#21133) hunfatal: Előbb nézz utána, mi is az a port forwarding és utána írd le a véleményed. Semmi köze a kifelé irányuló forgalomhoz.
"A porttovábbítás, port forwarding, vagy néha tunelling egy olyan eljárás, amely a számítógép-hálózatokban lehetővé teszi, bizonyos belső hálózati címek külső elérését egy megadott porton keresztül." -
Bozek
nagyúr
A teljes cikket letölti vagy csak a lead-et? Mert azért nem mindegy.
(#21034) hunfatal: Az igaz, de én még anno megvettem. Na meg amit linkeltem, az az ingyenes verzió és nem sok hiányosság van benne a Pro-hoz képest. Én se azért vettem meg azt, mert nem lettem volna el az ingyenessel, sokkal inkább azért, hogy támogassam a fejlesztőt.
-
Bozek
nagyúr
válasz
vitezfeher #20920 üzenetére
Értelmes eszközöket vegyél, ne kínai sz*rokat, akkor talán működni is fog.
-
Bozek
nagyúr
Akkor az ingyenes 20 másodpercenként váltogatja, a fizetősnél meg Te döntheted el.
Tehát ha mondjuk jön egy SMS (legyen kék) és egy e-mail (legyen zöld), akkor 20 másodpercig villog kéken, majd 20 másodpercig zölden. Aztán kezdi elölről.A telód nem vettem észre az előbb.
Ki kell próbálni az ingyenessel, hogy mennyire működik a színek kikeverése. Mondjuk alapszínekből is van pár, úgyhogy még lehet, hogy azok is elegek lesznek.
Elvileg amúgy van benne valami HTC fix is, de nem feltétlen szükséges minden HTC-hez.(#20824) pepe091: Nekem például kellett a focieredmények változásánál érkező értesítéshez is. Alapból JB alatt csak villant egyet a LED és elhallgatott. De szerencsére a LightFlow alatt működik. Na meg amikor elkezdtem használni a programot, akkor nem volt benne, de felraktam a hivatalos oldalra egy kérést ezzel kapcsolatban. A következő frissítés után már kezelte is a focis alkalmazást.
-
Bozek
nagyúr
válasz
pepe091 #20820 üzenetére
Azért az értesítések a free-ben 20 másodpercenként váltakoznak, míg a full-ban akár 2,5 másodperc is beállítható. De leginkább a plusz alkalmazások támogatása, amiben többet tud a fizetős verzió.
(#20821) Tyer: Ahogy csak szeretnéd.
Bár kérdés, hogy milyen telefonod van. Elvileg bármilyen szín kikeverhető, a magán e-mailem sötétkéken, a suli miatt készített pedig világoskéken villog. Így meg tudom különböztetni, hogy épp melyikre kaptam e-mailt. Mondjuk Xperia Neo-n nekem jobban működött ez a része.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Vardar #20642 üzenetére
Én a Menetrend Droid-ot ajánlom. Tudom, hogy nem volt benn a felsoroltak között, de nekem tetszik az egyszerűsége.
-
Bozek
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #20637 üzenetére
Szerintem az a pipa a kézbesítési visszajelzés, szóval olyant keress. Hogy hol, azt nem tudom, mivel nekem tökéletesen megfelel a gyári SMS app is.
-
Bozek
nagyúr
Épp akciós a Screen maker, ha valakit érdekel.
-
Bozek
nagyúr
válasz
dokee78 #20617 üzenetére
Ez egy érdekes kérdés. Max. úgy lehetne megoldani, hogy PC-re keresel egy programot, ami csomagot küld a mobilra. Azonban a mobil IP-címe is változhat, így a Dynamic DNS client segítségével adni kell a telefonnak egy fix domain nevet, ahogy az gépen is szokás.
Ezután már csak a csomag beérkezését kell figyelni a telefonon valamilyen módon, amire még keresgélek megoldást...
Szerk: Ja, igaz. Akár e-mailt is küldhetne a gép.
Hogy én miért akarok mindent túlbonyolítani.
-
Bozek
nagyúr
válasz
LonGleY #20537 üzenetére
Igen, három: Cut the Rope, Cut the Rope: Experiments, Cut the Rope: Time Travel.
(#20538) TRob1: És ha valaki meg ezt nem látogatja, mert csak a játékok érdeklik? Szerintem jó ez így, ahogy van és ami oda illik, azt oda kell berakni.
(#20540) oncsi: Én az ADWLauncher-t ajánlom, bár azt nem tudom, hogy mennek-e a Sony widgetjei rajta. De szerintem azok csak gyári launcher alatt érhetőek el.
-
Bozek
nagyúr
válasz
zho-lee #20523 üzenetére
Annyira mondjuk nem érdekel, mert az 1,39 GB egy telefonos játéknál nekem még sok. Főleg, hogy ezeket a fájlokat Xperia V-n nem lehet átrakni SD-re, csak a belső tárhelyre, ami 3,7 GB és már nincs is annyi szabad helyem.
(#20524) LonGleY: Feltéve, ha legalább ICS van a telefonján, amit nem tudhatunk, mivel nem ismerjük a típust.
-
Bozek
nagyúr
válasz
assemble #20516 üzenetére
Miért ide kell mindig bedobálni az akciós játékokat? Ez az alkalmazásokról szól, a játékoknak ott van az Android játékok topicja.
Amúgy meg jó is lenne, ha az Xperia V támogatott telefon lenne. Hiába a PS Certificate, nincs a támogatott telefonok között. Persze a hozzászólások között van olyan, aki Xperia Play-en játszott vele...
-
Bozek
nagyúr
válasz
wardemi #20506 üzenetére
"Nem szabad tehát lítiumos akkumulátort semmi mással tölteni, CSAK A SAJÁT töltőjéval."
"A töltőáramot nem szabad a maximálisan leadható áram 50%-a felé vinni, a töltők így is vannak hangolva. Akkor kell odafigyeljünk erre, ha nem a készülékhez járó töltővel töltünk"Akkor most mi van? Ne töltsük semmi mással, de ha mégis másik töltőt használunk, akkor a maximálisan leadható áram 50%-a fölé nem vihetjük a töltőáramot?
-
Bozek
nagyúr
válasz
Predator2 #20398 üzenetére
A Google is szokott nagy akciókat tartani, akkor össze is gyűjtik ezeket.
Volt például 2011. decemberében egy 10 napos (10 milliárd letöltés), 2012. március 6-án (elindult a Google Play), 2012. június 20-án (az év leghosszabb napja) és 2013. március 6-án (1 éves a Google Play) is. Amit Te láttál az pedig egy 5 napos turnus volt, a 25 milliárd letöltést ünnepelték.
Persze biztos volt több is, de én ezekről tudok. A 10 milliárd letöltés ünneplése 10 centes, az említett 25 milliárdos pedig 25 centes akció volt. Szerintem az 50 milliárdnál lesz egy 50 centes is. -
Bozek
nagyúr
válasz
assemble #20396 üzenetére
Ezt inkább ide írd: Android játékok topicja
-
Bozek
nagyúr
Sokat kipróbáltam, de általában a Burst módnál elvérzett az összes. Ez viszont simán hozza az elvártat. Múltkor 102 másodperc alatt 100 fotót csinált teljes felbontásban és minden fénykép előtt újra fókuszált. Persze azt hozzáteszem, hogy egy Xperia V-n (2x1,5 GHz, 1 GB RAM).
-
Bozek
nagyúr
Hehe... Tasker-el szórakoztam és beállítottam, hogy mondja ki azt, hogy 111. Hát a Nuance hang nem ezt mondta, hanem azt, hogy "mindegy".
-
Bozek
nagyúr
válasz
forintuser #20307 üzenetére
Akkor már inkább EZ, kétszer annyi telefon van benne. És a fizetős változata is 244 Ft-al olcsóbb.
-
Bozek
nagyúr
válasz
OgKush #20262 üzenetére
Ez egy érdekes dolog, amit kérsz. A legegyszerűbb tényleg a Tasker, de abban se tudom, hogy miként lehetne megoldani. Mert ugyebár automatikus szinkron van (kivéve, ha a gyári E-Mail alkalmazást használod), szóval csak a WiFi kapcsolódás után tudná a telefon, hogy épp melyiken van. Ha meg már kapcsolódott, akkor frissített is. Vagy a suliban nem WiFi van?
Esetleg még GPS alapon mehetne Tasker-el, de azt nem tudom megmondani, hogy hogyan, mert sose próbáltam. Nekem elég egyelőre az éjszakai minimum fényerő és az óránként gReader Pro szinkron WiFi-n.(#20263) fdisk: Nálam 2-szer 2 másodpercre volt aktív 1 ismerős. De neki épp akkor (meg már hetek óta) nem küldtem üzenetet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest