- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
atillaahun #39720 üzenetére
Menü - Exit.
-
-
Antivírust szerintem sincs értelme feltenni a készülékre. Megbízható forrásokból kell beszerezni a programokat, akkor erre nincs szükség, a lopásgátlást az Android alapból tudja már.
Illetve nem gátolja meg a lopást, mert arra csak te vagy képes (
), de legalábbis blokkolhatod/törölheted távolról a készüléket.
-
válasz
jonnyjoker01 #39494 üzenetére
Bocsánat, csak írok, nem olvasok...
Ritkán fordul elő, késővan már...
-
-
válasz
-HajTömeg- #39293 üzenetére
Én nem is használom a programot, mert az egyik legnagyobb akkuzabáló volt nálam.
-
válasz
-HajTömeg- #39290 üzenetére
Tudtommal nem. Max. az adatok törlésével.
-
-
válasz
mcsm88 #39266 üzenetére
"A 2G-3G váltás tulképp bármelyik rootolt telón megoldható úgy, hogy a manuális kapcsolás folyamatát érintésemuláció segítségével automatizáljuk."
Szerintem a kiemelt rész a lényeg. Tehát rákattintasz, a kütyü "magától" belép a menübe, átváltja a hálózatot. Tehát nem egy gombnyomás és kész -legalábbis időben biztosan nem.
-
válasz
aizen92 #39259 üzenetére
aizen92:
Nem kompatibilis a készülékemmel...izoli76:
Wakelock Detector Nekem ez vált be. -
-
-
-
-
-
-
-
válasz
vadászcsiga #37824 üzenetére
Persze, sok program lehet, ami csak egyikben/másikban van meg.
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
gyuszmó #37790 üzenetére
Én kipróbáltam egy Clean Mastert, az kilövi a programokat, ha x% alá esik a szabad memória.
-
-
-
-
-
válasz
fireman123 #37731 üzenetére
Gondolom, azért, mert ez egy élő háttérkép, ami nem, mint program települ fel, hanem a főoldalról tudod beállítani, mint háttérkép.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Alias LaLee #36916 üzenetére
Nincs ilyen. A gyári programok a rendszerpartíción vannak, aminek eléréséhez szükséges a root-jogosultság.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Regirck #36534 üzenetére
A Facebooknál katt az Eventsre. Itt katt a
-re, majd Export. Jobb klikk az "export your friends' birthdays" linkre, majd Link címének másolása
A Google Naptárban katt a Más naptárak melletti kis lefele mutató nyílra, majd a listában "Hozzáadás URL-cím alapján". Ide illeszd be a korábban kimásolt linket, majd "Naptár felvétele". -
válasz
csabsz13 #36523 üzenetére
Amennyiben a számítógépet szeretnéd irányítani a táblagépről/eszközről, TeamViever.
-
-
válasz
z123456789 #36450 üzenetére
Részlet a Telenor ASzF-jéből:
"A GPRS alapú szolgáltatások nem használhatóak internet alapú hangszolgáltatások igénybevételére, kivéve amennyiben az Előfizető az alábbi szolgáltatások valamelyikét veszi igénybe:
Mobil Online Start
Mobil Online 500 MB
Mobil Online 1 GB
Mobil Online Flexi
Mobil Online 5 GB (korábban Mobil Internet 5 GB néven)
Mobil Online 10 GB (korábban Mobil Internet 10 GB néven)"A djuice csomagok mellé rendelhető Netezz mobilon 1GB csomag nincs ezek között...
-
-
-
-
válasz
#46372352 #36052 üzenetére
dantre:
Nem biztos, mert a program akkor is látszik, ha elutasítottad a root-kérését.
Töröld ki onnan a programot (általában kuka ikonnal tudod), majd indítsd el ismét az appot.csaba1203:
Itt keresd meg a "Flash Player for Android 4.0 archives" részt, és töltsd le, tedd fel a legfrissebbet. -
-
-
válasz
Probert75 #32974 üzenetére
Az androidos vírusírtók kb. semmit nem érnek, amit az egyik bejelez, azt a másik átengedi. Amennyiben nem töltesz le "innen-onnan" különböző programokat, amiket *feltelepítesz*, nem eshet baja a készülékednek.
xSide:
Köszi!Jó lenne, mert ez nekem hiányzik a magyar kiosztásból, az angolban meg millió más is benne van, ami viszont nekem nem kell...
-
-
Olyan programot keresnék, ami:
- widgettel lekapcsolható vele a mobilnet
- az MMS továbbra is működőképes marad
- ingyenes.Az APNDroid jó volt, de sajnos, egy ideje fizetős...
(Ui.: nem magamnak kellene, én már rég e-mailen, Viberen küldöm a képeket, csak tegnap felmerült egy ügyfelemnél igényként.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest