- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
A Vanced MicroG-t törölheted is (előtte kilépnék a fiókból benne). A microG Settings néven van a launcher-ben az amit feltett és azon belül van a GmsCore egyébként de neked ezt igazából nem is kell tudnod. Minden mást ami nem a microG Settings az mehet is le.
Az Android rendszered milyen főverzió? Valami régebbi? Mert ilyet csak jó régen csinált a rendszer (nem a microG egyébként) hogy a futó folyamat miatt kitesz egy téged értesítő és egyébként idegesítő értesítést - aminek az értesítési csatornáját egyébként letilthatod a microG Settings értesítési beállításaiban (nem az alkalmazáson belül) mert a kutyát nem érdekli, én se használom. Sőt, ha a Youtube-on belüli értesítések sem érdekelnek igazán akkor a microG-ben ki is kapcsolhatod: ez a microG Settings-en belüli Cloud Messaging (én se használom, teljesen felesleges, ha érdkel van-e értesítés megnézem az alkalmazást).
-
crok
Topikgazda
válasz
cidalain #170782 üzenetére
ReVanced ügyben újítás van: a Google okoskodására kijött a ReVanced új megoldása az app version spoofing helyett - itt és itt írtam róla a topikban hogy merre van az új irány.
Röviden: a ReVanced GmsCore abban "jobb" hogy ezzel működni fog az új ReVanced patch megoldás.A user-es kérdés még nyitott nekem: most a több user az szimplán több fiók vagy konkrétan multiuser környezetben egy második teljes user profil? Mert adb szempontból nagyon nem mindegy (az app törlés meg app letiltáspm parancsokhoz illik ugye --user [szám] módon megadni melyik user alól kell törölni/tiltani de nem mindegy hogy másik profil vagy másik fiók).
-
crok
Topikgazda
válasz
HoTaZo #170762 üzenetére
Az ilyen esetek pl. a Google Play Store féle App Bundle terjesztési mód miatt és a bundle-ben levő app mellé az aktuális konfig miatt kapcsolódó feature module-ok vagy más split-ek és|vagy a Play Asset Delivery-vel letöltendő (szintén az adott konfiguráció miatt szükséges) asset-ek miatt vannak. De hidd el nekem nem akarod tudni...... én értem hogy egyszerűsíteni meg szűkíteni akarják a letöltési nagyságokat és lehetőleg on-damand-ra tenni amit lehet (pl. egy-egy játék pályáit nem egyben lecsapatni hanem előrelátóan egy újonnan telepített játéknál csak az első mondjuk 5 pályát és a harmadik pálya ha kész van akkor letölteni még 5-öt, etc..) de amúgy horror fejlesztői oldalról is......
-
crok
Topikgazda
válasz
pvt.peter #170765 üzenetére
Vagy pl. az NLL ACR Phone mellé az NLL ACR-nek a root-ot használó helper részével (Magisk moduljával - van két tab, az egyik a normal phones a másik a rooted phones) ha az jobban tetszik.
-
-
crok
Topikgazda
válasz
milan26 #170753 üzenetére
Ez egy vélemény tőled, tőlem meg az hogy a lopás attól aki lopott mellett ott van a malware fertőzöttség mint megtörtént tény. Honnan tudod mibe nyúlt még bele ha már pl. a modulban a customize.sh-ban is ott virít hogy tőlük töltötted le? Engedd el ha szeretnéd de én minden alkalommal megfogom említeni ha látom - pontosan azért mert nem átlátható mit csináltak a forrással és nem egy olyan forrásból lett letöltve ahol legalább az aláírás visszaellenőrzizhető. Innen egyenes ág vezet(hetne) a töltsed nyugodtan random Telegram csatornálról / 4pda-ról / reddit szálban levő GDrive linkről mert ja, tulképp' mi baj lehet. Legalább egy minimális szintet tartsunk már meg. Egy csomóan már a megbízható helyekről (értsd legalább az aláírás szintjén visszaellenőrizhető helyekről) is paráznak bármit leszedni de pont egy olyan helyről mint ahonnan ez is jött meg nyugodtan menjen, mi baj lehet. Többek közt ezért se ajánlom senkinek a farigcsált Facebook klienseket se mert ugyan én is követem egy tucat szálon mi van és merre de addig, amíg nem teszik közzé mit és hogy változtattak rajta addig én pl. nem vagyok hajlandó komolyan foglalkozni vele mert sose tudhatod hogy ha beléptél rajta (akár 2FA mellett) ellopja-e a login cookie-t és nem-e fogja egy random orosz/pakisztáni/kínai a saját login-jét rajtad keresztül engedélyezni, a te hathatós segítségeddel.
-
crok
Topikgazda
Ha nem magadnak build-eled akkor bármelyiket ami átlátható.. j-ch, shekhawat2, Revanced APKs..
-
crok
Topikgazda
@ReVanced GmsCore: ujabban van egy un. Default es egy Huawei/Xiaomi build, ennek megfeleloen kell majd hasznalni (gyari ROM-ot feltetelezve, ertelemszeruen).
-
crok
Topikgazda
válasz
berbatov2 #170681 üzenetére
Ahhh.. na ekkora szintű lustaságra tényleg nem számítottam.
Neked egy személyre szabott megoldás kell nem egy 2..3 pontos megoldás..
Jelenleg akkor ez kell neked RevancedYT_19.09.37_240403_v1-noroot.apk mivel a shekhawat2 féle build-et használod ezek szerint és abból ez a legújabb. Szedj le mindent (microG és ReVanced Youtube) majd ezt tedd fel amit linkeltem és járj vissza oda megnézni időről időre hogy van-e frissítés és frissítsd (nem értem honnan gondoltad hogy egyszer felteszed és az onnantól örök élet?). Most is elég lenne csak frissíteni de mivel azóta szerintem volt egy key change is így valszeg nem megy fel és úgyis uninstall lesz a vége. Első startkor kérdezi majd hogy mivel nincs GmsCore így azt tedd fel, el is dob a letöltési oldalra ahonnan ez most a legfrissebb build app.revanced.android.gms-240913006-signed.apk ezt fogja majd feltetetni veled de felteheted előtte is és be is léphetsz.Szóval tényleg a végtelenségig egyszerűsítve csak neked csak most:
RevancedYT_19.09.37_240403_v1-noroot.apk
app.revanced.android.gms-240913006-signed.apk -
crok
Topikgazda
válasz
berbatov2 #170679 üzenetére
Hozom az ezüstkanalat, pillanat.
Tessék: mi történt -> megoldás(ok) -> és már másnak is működött -
crok
Topikgazda
Ha követed amit linkeltem és írtam akkor nem lyukadsz ki annál amit fel akartál tenni és nem sikerült (és a spoofing és egyéb melléolvasásod se releváns).
Szóval ha mindenképp magadnak patch-eled* a manager-el akkor válaszd a megfelelő patch-et (spoofing nem, GmsCore igen) majdnem az eredeti microG GmsCore-t hanema Revanced GmsCore-t teszed fel. Külön kiemelik hogy nem kell előre telepíteni és az alkalmazás sír majd és el is dob oda ahonnan szedd le a GmsCore-t (azt amit ők csináltak, ők fejlesztenek és amivel biztosan működik is). De egyébként itt van a ReVanced házon belüli microG-je (GMSCore - microG services) és innen letölthető.
*Ha meg nem magadnak patch-eled csak legyen már végre egy prebuild ami működik és megjegyezhető és bookmark-olható és csillagozható, etc.. akkor ott van pl. j-ch féle ReVanced prebuilt amiből van akár Magisk modul is vagy a shekhawat2 féle ReVancedYT vagy a Revanced APKs.. vagy sokféle.. ha majd a Revanced Extended is behúzza a patch-et akkor ott is lesz.. mostmár millióféle megoldás van, a a MIUI.HU-nak is van egy Revanced változata, magyarosítással, tegnap bekerült abba is a GmaCore patch.
Én bejelentkezés nélkül egyébként nem használom, arról nem tudok nyilatkozni hogy úgy működik-e ha nincs az ember bejelentkezve - de ha meg nem akarnék bejelentkezni csak Youtube-ot nézni-hallgatni akkor eleve nem használnám a ReVanced-et hanem valamelyik alternatív lejátszót (NewPipe, NewPipeX, BraveNewPipe.. ha meg csak zene akkor YMusic, SongTube, Spotube, etc.) -
crok
Topikgazda
Inkabb azt tekintenem at hogy megis miert fut a Terkep allandoan, megis minek kell neki allandoan hasznalnia a megadott jogosultsagot - ugyanis az, hogy adsz egy alkalmazasnak jogot hozzaferni a helyadathoz nem jelenti azt hogy allandoan es folyamatosan kell is azt hasznalnia. Ez igy nem igazan normalis. Meg helyzetmegoszto alkalmazasok is csak X percenkent, de meg a Maps helyzetmegosztasa is. Valamiert futni akar folyamatosan a Maps, esetleg be van ragadva egy navigacio egy cellal?
-
crok
Topikgazda
válasz
Probert75 #170632 üzenetére
Igen, bongeszo kiegeszito de miert szivatod magad a latest.zip-el meg kicsomagolasmasolgatassal? Nem tamogatott a bongeszod amit hasznalsz? [A linkelt honlapon] ott van egy fel tucat bongeszo ikonja az oldal tetejen, az mind a megfelelo helyre dob hogy a bongeszo sajat modjan telepithesd. Ha mindenkepp masolgatnal akkor a GitHub oldal vegen kovesd az Install from source leirast. Igy mar okosabb lettel?
-
crok
Topikgazda
válasz
Mcrazy #170627 üzenetére
Jo volt a FreeTube regen de nagyon sokaig nem nyultak hozza, meg is allt.. most egy bo honapja volt beta release de stable mult November ota nem.. en inkabb a bongeszo + improvedtube mellett maradtam.
-
crok
Topikgazda
válasz
nimfas #170624 üzenetére
Ha feltelepul (kellene neki) akkor persze, hisz a Device support alatt van is Amazon Fire TV.
-
crok
Topikgazda
válasz
svgyula #170622 üzenetére
Android TV-re minek szivni a ReVanced-el mikor ott van a Smarttube kifejezetten Android TV-re fejlesztve? GitHubon a forrasa es letoltese. Megy a sajat taviranyitojaval meg ez a kalvaria is egy vicc. Lanyom TCL TV-jen siman szerkesztheto a kedvenc alkalmazasok listaja is meg elerheto az alkalmazaslista is - es ami kifejezetten TV-re volt irva (vagy min. TV kompatibilis) az meg is jelenik itt. Amit megpatkoltal YT az nem TV-re volt csinalva. A tobbivel is ez lesz a baj. Az Android TV nem egy nagy tablet, az Android TV rendszer egy szetbutitott valami de pont azert mert nem egy nagy tablet a TV.
-
crok
Topikgazda
válasz
axlfsi #170606 üzenetére
Ez melyik ReVanced-el patch-elt pre-built app vagy sajat patch vagy Revanced Extended? Revanced fele MicroG? A fiokkal beleptel mar?
[link] itt van a hir a helyzethez (+ az elso, sticky comment).
Roviden a hivatalos megoldas az, ha GmsCore-al patch-el ujrapatchelt Youtube melle a Revanced microG-t tesszuk fel (ezert mukodott nalam egybol mindegyiken) es nem kell a spoof (a menuben se lesz benne mert helyette van a GmsCore patch ami a remenyeik szerint hosszu / hosszabb tavu megoldas a spoof-al szemben).Amit a spoof-rol irtam rosszul irtam mert millio build meg patch meg verzio van. Bocsi mindenki.
-
crok
Topikgazda
válasz
dilajoska1 #170599 üzenetére
Pedig pontosan ugyanez itt megy hibatlanul. Szerintem rosszul van valami beallitva - es pontosan a spoof player a dolog nyitja (mint eddig mindig).
Sot, most neztem hogy pl. van custom play speed is, lehet beallitani sajat lejatszasi sebessegeket (volt itt akinek nagyon hianyzott a 2x feletti lejatszas). -
crok
Topikgazda
válasz
dilajoska1 #170597 üzenetére
Linkek, verziok? Miket hasznaltal? MicroG is az amit linkeltem? Mert ahogy olvashatod itt (is) mukodik.
-
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
válasz
HoTaZo #170554 üzenetére
"hogy tudja frissíteni az alkalmazásokat, de saját magát nem a Play Store?" -- a store letölti az apk-t és a package manager telepíti, nem a store.. mondom hogy hiányzik még valamelyik komponens (vagy valamelyik split-et keresi a szerencsétlen a 17-ből ami az ő idejében egyébként még nem is létezett így nyilván fent se lehet), szerintem nincs is már hozzá minden mert ki akarják vezetni. A Services az friss. Max. tedd fel APKMirror-ról valamelyik Android 6+ build-et (archtektúrahelyes verziót, más úgyse megy fel) ha felengedi.. jelenleg nálad ez a 7.5 éves van fent.
-
crok
Topikgazda
válasz
HoTaZo #170534 üzenetére
Play Store: tedd fel ezt és nézd meg minden a legfrissebb-e (Play Store és Play Services) ugyanis elképzelhető hogy valamelyik (függőségi) komponens még nem frissült le (Android 6.. lehet nem is fog mivel 4 főverzióval a Mainline és 2-vel a Treble project alatt van..) de a kinézet nemigen fog változni ha ez lenne a cél.
Mi Cloud: asszem' az is csak azért mutatja hogy van frissítés mert egyébként számszerűen ugyan volna de az is már csak Android 7+ (APKMirror -> ebben volt utoljára Android 6+ build -> egyel felette már nincs csak Android 7+)
-
crok
Topikgazda
válasz
dzsordzs69 #170514 üzenetére
Azt hittem egyertelmu volt :/ leirtam hogy nativ kiterjesztes nincs belole Androidra, nem az xpi kellett. Firefox-ban az add-on menuben hozzaadod a Tampermonkey-t mert az lesz ami tudja kezelni a userscript-et, majx a FBP linkelt oldalon a Firefox-ot valasztva alternativakent van Gresemonkey script, ez az ami neked kell, a linkre kattintva mar nem csak siman a script nyilik meg hanem a Tampermonkey es benne a script es kerdi hogy install mehet-e. Nyilvan igen. Utana uj tabot nyitsz, facebook.com, asztali nezetre allitod a Firefox-ot, belepsz es jobb felul lesz a FBP ikonja, lehet testre szabni mit akarsz, nem akarsz, etc.
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
válasz
#31542528 #170492 üzenetére
Az ebben a formában biztosan nem fog menni mert a csomagban a pkg ID az ugyanúgy com.android.dialer mint a ROM-ban levő tárcsázó (nyilván, hiszen egy másik ROM saját tárcsázóját akarod feltenni). Amit megpróbálhatsz az az hogy apktool-al vagy BatchAPKTool-al APK decompile -> átírod a pkg ID-t bármire -> compile -> sign -> megpróbálod telepíteni a kapott, aláírt APK-t. Hátha megeszi a LineageOS.. csak remélem nincs bedrótozva az eredeti rendszerbe egy csomó lib-el meg egyebekkel mondjuk.. mint a MIUI Dialer.. szóval azért sok jóra ne számíts.
-
crok
Topikgazda
válasz
Cs1csó #170488 üzenetére
Android Firefox-ra felmegy a Tampermonkey kiegészítő natívan, abba meg felmegy a Facebook Purity mint userscript (natív bővítménye Android-ra még nincs). Annyi, hogy kapcsold be az asztali nézetet mert akkor tud megjelenni az FBP beállító ikonja (jobb felső sarok). Ha használod már PC-n akkor onnan lehet exportálni a beállításokat és importálni telefonon is. Beállítás vagy beállítás importálás után (úgy emlékszem) ki is lehet kapcsolni az asztali nézetet.
-
crok
Topikgazda
válasz
user26 #170471 üzenetére
Egy az egyben de nem úgy egy az egyben ahogy te szeretnéd, persze felveheted a mentett alkalmazások közé a rendszeralkalmazásokat is így mégtöbb info és beállítás menthető ám így se fogod azt kapni amit a példádban elérni akarsz ezért a válasz is off lesz a továbbiakban és inkább Android szakmai.. A rendszerbeállításokat nem fogja átvinni, nem is arra való hiszen a Migrate egy "költöztető" megoldás, egyik ROM-ról a másikra költözés az alkalmazások megtartásával (de a rendszerbeállíásokkal nem mert ugye minden rendszer más és ez a költözésről szól (ROM hopping, mint linux-on a distro hopping)). Olyan, hogy 1:1 csak rá kell flash-elni vissza egy mentést mint a Titanium Backup-ban is volt olyan évek óta nem lehetséges már mert a Droid azóta rengeteget változott rendszervédelem szinten és nem elég már csak odapakolászni könyvtárakba file-okat hogy egy alkalmazás telepítettnek legyen mondható. A Migrate ZIP-je is csak úgy "flash-elhető" hogy a háttérben a zip tartalmát kibontva telepíti az alkalmazást, a PackageManager megcsinál ehhez mindent, onnantól a háttérben a script-ek pedig már megetethetőek a kellő rendszerinformációkkal (uid, file-, könyvtár- és app jogosultságok beállítása, etc).
Amit te csinálni akarsz a példádban arra nem való a Migrate (se a Swift, se a Neo), azt egyébként sem így szokás csinálni hanem így amiben a "kis csavarra" az encryption miatt van szükség: alapvetően annyi, hogy mindenképp olyan recovery kell ami tudja kezelni a /data encryption-t és legyen kéznél a ROM zip USB OTG-n vagy microSD-n (esetleg adb sideload vagy Xiaomi.EU esetén a hybrid ROM fastboot metódusa.. mindegy csak legyen kéznél). Mégtöbb info erről tőlem itt és itt és itt és kövesd a linkeket is. Nagy vonalakban úgy néz ki, hogy TWRP-be vagy mondjuk OrangeFox-ba belépsz, decryption-t megcsinálja, /data-t mount-olja, onnan csinálsz egy teljes mentést lehetőleg nem belső tárra (mert úgyis át kell tenned majd valahova) hanem USB OTG vagy microSD (vagy sideload is lehet, onnan is visszaállítható de macerás..). Szórakozol ahogy akarsz a ROM-al amit kinéztél, etc.. majd a visszaállás: tiszta telepítés módszerrel felteszed az eredeti ROM-ot amiről a /data backup történt, igen, format data így is úgy is kell. El kell indítani a ROM-ot és megvárni míg rendben boot-ol (ezalatt megcsinálja a /data encryption-t) és login meg minden nélkül eljutsz addig hogy a launcher elindul és megnézed minden rendben van-e (SIM, WLAN MAC-ek, etc..). Majd reboot, megnézed még mindig jól működik-e minden. Ha igen akkor TWRP vagy OrangeFox vagy amit használsz, ott fel kell tudja mount-olni a /data-t. Ekkor nem format hanem wipe data - az ezért kell mert az encryption marad és visszaállítod a /data mentést. Vagy kompletten dd-zed a /data-t oda-vissza, de az nagy.. és nagyon nagy macera.. én azt semmiképp nem is ajánlom.
-
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #170453 üzenetére
Egyik-masik alkalmazas sajnos ugy van megirva, hogy a login-ra nem a default browser-t (es nem is egy WebView-t) hanem kifejezetten a Chrome-ot nyitna meg.. ilyen volt a Simple is egykor de gyanitom kapott hideget-meleget mikor egy frissitessel behoztak (tobbek kozt en is jelentettem es a Play ertekelesek is tele voltak ezzel) es rovid uton kivizettek ezt a hulyeseget. Szoval lehet kilincselni a fejlesztoknel..
-
crok
Topikgazda
válasz
mindenes24 #170368 üzenetére
Felesleges paranoia az egész ha engem kérdezel (én írtam az összefoglaló nagy részét).
A GSM kommunikáció beszűrődését hallod mert olyan frekvencián és modulációval megy ami beszűrődik - pont mint 20+ éve is. 3G-n vagy 4G-n vagy 5G-n vagy WLAN-on történő adatforgalmazásnál ilyen jelenség nem lesz tapasztalható. Monitorozgathatod természetesen mit csinál a készülék ha akarod, akár a csomagokat is átzavarhatod egy local VPN alapú packet capture alkalmazáson* és megnézheted mit forgalmaz de teljesen felesleges.Amikor látszólag nem csinál semmit a készülék attól még a toronnyal kommunikál - de az meg nem IPv4 vagy IPv6 adatforgalom ha ilyen jelenséget hallasz.
Ennél jobb (célravezetőbb) ha húzol egy logcat-et (lehetőleg csak a radio buffer-ből) és|vagy csinálsz egy bugreport-ot és abban nézed meg a logcat radio részben hogy az adott időpontban mit csinált a baseband meg a rendszer.
* Egyébként az ajánlott alkalmazást is megadtam az összefoglalóban erre ha mindenképp bele akarsz nézni az adatforgalmazásba - de imho neked nem erre van szükséged (mert valójában ez egy tipikus XY szituáció):
Hálózati forgalom elkapása és mentése:
PCAPDroid - Hálózati forgalom mentése (kvázi Wireshark) akár root nélkül (+GitHub +F-Droid) -
crok
Topikgazda
válasz
svgyula #170313 üzenetére
Ha erről a Simple SMS-ről van szó akkor ez lehet a háttérben..
-
crok
Topikgazda
válasz
BIZ0906 #170257 üzenetére
Ezt már azután kapod hogy kiválasztottad hogy megvennéd és már a kifizetést is kiválasztottad és ezt utána kapod? Mert akkor valószínűleg a bank dobta el a kifizetést, leggyakrabban a 2FA miatt (annak elmaradása miatt), pl. MasterCard 3D. Itt írtam róla.
-
crok
Topikgazda
válasz
szita.erno #170258 üzenetére
Összefoglaló
Van néhány.
-
crok
Topikgazda
válasz
Drughi #170251 üzenetére
Ha az összefoglalóban ajánlottakat megnézed és IMAP fiókként adod hozzá akkor a weben belépve az címke beállításokban lehet engedélyezni hogy melyik címke jelenjen meg mint IMAP folder és így valamelyest visszajön a címke használhatósága (a háttérben a GMail is ezt csinálja).
-
crok
Topikgazda
válasz
User_2 #170193 üzenetére
Nem tudom pontosan mire gondolsz mert mismásolsz itt jobbra-balra, nem tudom miért nem lehet megmondani melyik alkalmazásról van szó.. de.. nem lehet megkerülni: ha a Google Play-ből lett telepítve először akkor csak az azzal az elsőnek telepített app apk aláírással tudsz frissítést telepíteni, hiszen minden egyes telepített apk-ban utána az aláírásnak meg kell egyeznie. Ha nem egyezik meg az aláírás akkor nem telepíti fel a package manager mert eltérést fog mondani és megtagadja a telepítést / frissítést.
Olyan képzelhető el hogy az alkalmazásnak van Beta programja és a beta programban levőre akar frissíteni maga az alkalmazás de te ha nem vagy a Beta programban akkor a Play azt a verziót nem adja fel. Az app viszont épp mondhatja ahogy helló itt egy frissítés (most hogy ez beta vagy Play-en még kiadatlan az mindegy, lényeg hogy az aláírás egyezik) és még fel is fog menni mert ugyanazzal az aláírással van aláírva az apk. Az apk-t töltheted APKMirror-ról, APKPure-ról, bárhonnan, tökmindegy, a lényeg hogy az aláírás ha egyezik és először Play-ből lett telepítve akkor csak egyező aláírással megy fel a frissítés. Ha először NEM a Play-ben aláírt apk ment fel (himihumi, 4pda, istentudja forrásből) és nem egyezik az aláírás (de az apk-ban a package ID igen) akkor a Play ugyan lehet mutatja hogy van frissítés (hacsak a bekapcsolt Play Protect ki nem szúrja úgy alapból....) de a frissítés nem fog menni mert nem fog az aláírás egyezni. Szóval szerintem képzelődsz vagy csak egyezett az aláírás (ami egyébként ellenérizhető, akár online is).Csakhogy ezt a Play ma már tiltja (mármint a Play-ben előrhető alkalmazások saját magukon (alkalmazáson) belüli apk-ból való "önfrissítését"), a Total Commander-t pl. jól le is tiltotta egy időre emiatt (alkalmazáson belüli saját frissítés lehetősége), a "teljes értékű" app csak a saját honlapján érhető el.
-
crok
Topikgazda
válasz
nimfas #170188 üzenetére
Hát ha megnyitottad volna a linket amit adtam akkor tudnád hogy a forrás ahonnan letöltötted ezt a vackot (direkt nem írom le hogy ne cache-eljék a keresők de a legfelső sor..) nem a hivatalos oldal és még malware fertőzést is jelentettek róla milliószor már.. ezért nem mutat neked se frissítést se normális (és mégfontosabb: hivatalos) verziót.
-
crok
Topikgazda
válasz
User_2 #170187 üzenetére
Ettől még a manufest-ben levő verziószám meg bármi amit az app maga kiír nem kell egyezzen.. a alkalmazáslistában ha az alkalmazást megkeresed és az infók közt megnézed a verziót az is a manifest-ben megadottat kell mutassa egyébként. Mondom, az about-ban egy random alkalmazásban az csak egy menüpontban megjelenő string, semmi más, lehetne kismacska is..
-
crok
Topikgazda
válasz
nimfas #170183 üzenetére
Ha nem is érted hogy hogy kezdj neki.. akkor talán használj egy megbízható forrást ahol a GitHub-on valaki ezt elvégezte helyetted (Lustáknak rész). Asszem' nem te voltál a célközönsége a hírnek
Mindenesetre 1.9.11-es publikus verziójú manager soha nem is volt (1.9.5 után az 1.10.0 jött), az 1.9.1-es meg 2023 augusztus végi úgyhogy valami nálad nagyon félremegy. az 1.19.0 jött ki cca hat órája és rögtön jött hozzá az említett 1.19.1 bugfix.
Patch-elni meg úgy kell hogy vegyük példának a Youtube alkalmazást: letöltöd a Youtube APK-t (nem split-et, nem APKm meg apks meg egyebek hanem APK, ezer forrás van), azt a maneger-ben betöltöd és kiválasztod magadnak melyik patch-ekkel szeretnéd patch-elni majd legeneráltatod a Revanced patch-elt Youtube APK-t majd feltelepíted magadnak. Profit.
Egyébként valóban csak frissítened kell (újabb patch-el újabb app kell) és akkor lesz megint előzmény - ahogy azt te is írtad hogy megtaláltad a kérdésre a választ. -
crok
Topikgazda
PSA: aki magának patch-el Revanced-et annak hír: kijött a 20-adik 2+ hónapnyi dev. build után az új Revanced manager: v1.19.1 (kb. azonnal egy bugfix-et is kapott a v1.19.0 után).
-
crok
Topikgazda
válasz
joelke HU #170086 üzenetére
Youtube ReVanced-re egy órája jött a hír hogy találtak megoldást az előzmények gondjaira. Van új patch. Innentől frissíteni kell / újra kell patch-elni (kinek hogy..) és menni fog megint a Youtube előzmények. A j-ch build már frissült is. Gondolom a többi is fog mindjárt, aki magának csinálja az frissítsen a patch listán és rebuild.
A client spoof patch-ben volt a bibi (pontosabban hogy a Google reszelt a túloldalon és a client spoof patch miatt nem került be semmi a listába) és pl. nálam nem volt gond mert nem volt bent a patch. -
crok
Topikgazda
válasz
user26 #170109 üzenetére
Soul bongeszo, sok-sok filter, privateDNSfilter a filtereimmel es DNS-nek NextDNS -> megnyitom a linked, kattintok a lejatszasra, megnyitna egy popupot amit nem nyitok meg.. majd ujra kattintok a lejatszasra, megnyitna megint egy popupot amit nem nyitok meg.. majd ujra lejatszas es fut a film.
Van reklamblokkolo topik, ez inkabb oda valo, nem? Inkabb oda..
-
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #170103 üzenetére
Szerintem még mindig kb. ugyanaz a helyzet amit itt írtam csak kis kiegészítéssel:
Simple Social-ről beszéltünk már itt meg itt is. A Simple Social megtalálható APKMirror-on, utolsó build 2023 Dec. 20., van baráti körben aki használja, nem mondta hogy valami nem megy (de pl. Marketplace-t nem használ, azt nem tudom megy-e benne..).
A Swipe for Facebook 3 éve megállt mint a szeg szerintem, én nem lelek új build-et Play-en se (annak meg a Pro-ját vették le Play-ből).
A Maki-t (Maki Lite) teljesen levették, a Maki Plus meg már csak annak érhető el akinek valaha volt telepítve de pontosan ugyanúgy 3 éve nem nyúltak hozzá.
A Frost-for-Facebook meg a MaterialFBook is totál megállt (pedig szerintem jók voltak).
Meg van a SlimSocial amihez meg egy szűk éve nem nyúltak és ma már nem dícsérik..Ami eszembe jutott az az, hogy a ReVanced patch-ek közt van Facebook és van Messenger patch is, a reklámokat pl. lehet vele eltűntetni innen-onnan ha build-elsz magadnak az eredeti APK-ból. És remélhetőleg nem zár ki a Meta mert nem általuk aláírt alkalmazást használsz.
-
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #170101 üzenetére
Az attól függ mennyire vagy bevállalós
Hogy egy random aláírással ellátott random ember alkalmazásában beírod-e a Facebook jelszavad az a te döntésed.. Azért legalább mondjuk Virustotal-on járasd meg mielőtt mindenféle random Telegram csoportból meg 4PDA-ról meg bárhonnan származó apk-t felteszel
De ez csak általános jótanács. De ha warez (tehát módosított hogy pl. egyébként fizetős részét vagy módját, etc. elérd az alkalmazásnak vagy szolgáltatásnak) akkor az itt tiltott.
-
crok
Topikgazda
válasz
fecus #170097 üzenetére
Magisk, root, PlayIntegrityFix, etc, etc.. Mivel nyitott a bootloader (és GSI a ROM) ez így Play Integrity nélkül (és így device certification nélkül) a Voda alkalmazás nem indul el legjobb tudomásom és tesztjeim szerint. Szép baleset, főleg hogy épp tegnap tenyerelt bele a Play Integrity ellenőrzésbe a Google..
-
crok
Topikgazda
válasz
joelke HU #170093 üzenetére
Na, kezemben levő telefonon j-ch build van fent (ez konkrétan a build, ebből is konkrétan ez az apk youtube-revanced-v19.04.37-all.apk) és megy - próbáld ki esetleg. Valamelyik patch-el akad össze -úgy gondolják- de ezzel nekem simán betölti a sajátom.
-
crok
Topikgazda
válasz
joelke HU #170090 üzenetére
Vagy feltelepíted Play-ből és egy file manager-el exportálod az APK-t aztán betallózod a manager-ben. Aztán az eredetit vagy törlöd vagy megtartod és frissíted mikor megint frissíteni és patch-elni akarod.
Megj.: sajnos mivel split APK a Youtube így közvetlen azt nem tudod használni a manager-ből, apkm-et / apks-t is azért ne tölts le mert az a split app verzió amit erre kitalált módon lehet csak telepíteni (apks-t pl. SAI vagy az apkm-et az APKMirror telepítővel) dehát -ahogy írták is már- ott van az apk is APKMirror-on meg máshol is elérhető. Létezik konverter pl. az unapkm de minek szívni mikor eleve elérhető a kívánt formátumban is.
-
crok
Topikgazda
válasz
joelke HU #170086 üzenetére
Neked regi Androidra volt ReVanced fent, nem? Arra a build-et / patch-et build-elo srac epp Telegramon erdeklodik az emberektol hogy kinel melyik patch tori el a mukodest.. gondolom tolt valamit a Google a tuloldalon es le kellene kovetni a patch-ben csak meg kerdes pontosan mi a baj.
Masnal is van ilyen gond, latom frissenn Android-on is de sajat patch-el meg a j-ch fele build-el nalam sincs pl. gond. -
crok
Topikgazda
válasz
BigManus #170071 üzenetére
Először is szerintem inkább a HyperOS topikba való kérdés (ha nincs a készüléknek topikja). Tiltottál-e le bármit, csináltál-e debloat-ot? Nem tiltottad le a Sound Picker-t (com.android.soundpicker) és|vagy a Téma alkalmazást?
-
crok
Topikgazda
A személyeskedésből kérlek vegyetek visszább. Köszönöm!
-
crok
Topikgazda
válasz
#64638144 #169968 üzenetére
Én meg 7+ éve vettem meg a Sygic-et (akkor még nem subscription alapú volt hanem volt lifetime (megvettem a teljes Európa csomagot)) és szerintem 10 éve használom, speciális esetekben veszek elő másik alkalmazást csak. Nem vagyunk egyformák
Volt vele gond, én nem mondom hogy nem, még leveleztem is velük de javították amit leadtam hibára.. kivéve hogy pl. a mai napig tervez úgy hogy át akar vinni Budapest belvárosában a Dunát keresztezve a Lánchídon - kocsival
De tudok együtt élni a dologgal - mert nem lakom ott
Többieknek:
Amit betettem az összefoglalóba azt mind teszteltem is, külföldön is több helyen (UK, Ciprus, Olaszország, Szlovákia, Lengyelország, Ausztria..) és mind működött csak nekem kényelmesebb a Sygic. De a Here WeGo meg a Maps.ME belvárosi forgatagban is nagyon jó (akár Velence közepén is megmutat olyan helyeket (meg pl. vaporetto menetrendet..) sose gondoltam volna hogy benne lesz térképben.. jó, a GMaps is tudta..) meg a Magic Earth is remekül navigált mikor kellett. A Waze-t rég megvette a Google ugyebár.. elég sok a hasonlóság a tervezésben is.. a Locus & OsmAnd meg túrán jön inkább jól. -
crok
Topikgazda
válasz
antatom #169898 üzenetére
A SzülinApp csak Magyarországot tartalmazta és ezer éves a benne elérhető térkép.
Nem tudom autós navigációra vagy városban (természetben?) bóklászásra kell de:
Magic Earth - ingyenes navigáció és térkép (offline is működtethető) ÉS nem gyűjt adatot, nem ment semmit, nem track-el/követ.. viszont nem (mindig) ismeri a házszámokat
Here WeGo - ingyenes navigáció és térkép (offline is működtethető)
Sygic - Offline navigáció és térkép, ismeri a házszámokat - 7 napig van hangos navigáció is benne (pontosabban addig ingyen)
Locus [offline]
Maps.me [offline]
OsmAnd - open source offilne térkép ami az OpenStreetMap-et használja, se tracker-ek, se reklámok.. @F-Droid @GitHub forrás -
crok
Topikgazda
válasz
Yeffy #169862 üzenetére
Az a force stop az igazából semmi. A not installed for this user a lényeg, a package manager XML-jében ( /data/system/users/0/package-restrictions.xml) meg van jelölve hogy nincs telepítve így nem jelenik meg pl. Play-ben csak úgy hogy tudod engedélyezni (és valszeg akkorra mire ránézel akkor update-elni).
A törlés a /system partícióról már hosszú évek óta NEM jelenti azt hogy a filerendszerből törlődik bármi is mivel a gyári ROM-ok rendszerpartíciója manapság már nem is mount-olható RW-re (ref. [1] [2]). Helyet így természetesen foglal - de nem a /data-n, soha nem is foglalt onnan. Ami helyet foglal azt amúgy se tudnád felhasználni. -
crok
Topikgazda
válasz
Dolphine #169848 üzenetére
A PC valtozott vagy a halozatod, nezz szet a mostani halozatbeallitasaidban - az el ugyanaz, mindegy hogy WLAN vagy Ethernet bagy barmi mas. Plusz a tuzfalat is nezd meg at van-e engedve. Az az alap hogy pl. ha a kapcsolat tipusa publikus akkor ezt alapbol letitlja.
A filekezelokben is meg lehet IP-vel direktben adni a PC-t egyebkent. -
crok
Topikgazda
válasz
Dolphine #169846 üzenetére
Semmit. Ha tisztan IP alapon megy akkor az mDNS (a nevfeloldas) nem mukodik, az a baja. Multicast-et hasznal(na), az lehet pl. a baja hogy a halozatodon ki lett kapcsolva az mcast tovabbitas. Meg ha pl. a PC Win-en most ugy van beallitva az adott WLAN SSID-n hogy "nem felismerheto a halozat eszkozeinek szamara" (ez kapcsolja ki az mDNS-t, Bonjour-t, etc).
-
crok
Topikgazda
válasz
GEPESZ66 #169837 üzenetére
Activity launcher > így a menühöz vagy az intent-hez pl. oda tudsz ugrani, erre lehet csinálni shortcut-ot amit kitehetsz kezdőképernyőre.
-
crok
Topikgazda
válasz
fecus #169822 üzenetére
Az Aegis-t használom ó ideje már mert egyfelől nyílt forrású másfelől a seed-eket lehet backup-olni, exportálni, lehet biztonsági mentést tartani és egyszerű költöztetni (a seed-et máshol is lehet használni.. én pl. Keepass-ban is tartom PC-n és meg tudom nézni telefonon is) de mégsem köt account-hoz meg semmihez.
Ami az összefoglalóban van az mind alkalmas amúgy a feladatra. -
crok
Topikgazda
válasz
yanna #169819 üzenetére
Az APKPure a
.com
-ot.net
-re cserélte nemrég..
https://apkpure.net/apk-signature-verification -
crok
Topikgazda
Rosszul tudtad / hitted. Egészen nyugodtan megnézheted és összevetheted te magad is az apk signature-t a Play-ből leszedett meg a többi helyről leszedett apk-ban - egyezni fog, mert ők is onnan szedik le és teszik elérhetővé neked. Direkt nincsenek olyan helyek benne ahol fizetett mod-ok, modder apk-k meg hasonlók is elérhetőek (remélem érted miért). Ami apk-t innen felteszel azt a pkg id alapján a Play is látni fogja hogy telepített és pl. ha frissítés van akkor frissíteni is fogja tudni (pontosan azért mert egyezik az apk signature). Itt írtam többet erről.
-
crok
Topikgazda
válasz
GEPESZ66 #169790 üzenetére
Illetve beállíthatom, de ha a céges wifire csatlakozom, előtte ki kell kapcsolnom.
Beállíthatod de ha a céges hálózatodon speciálisan csak céges neveket is használtok akkor eleve lábon lövöd magad ha a céges dolgaidat nem tudja a NextDNS feloldani (mert nyilvánvalóan nem fogja tudni).Nem okoz problémát, ha a hálózati beállításoknál ki-be kapcsolom a privát DNS-t?
Nem. Meg is jegyzi egyébként a beírt értéket így visszakapcsolásnál elég csak kiválasztani.Gondolom az nem gond, ha a böngészőben is meghagyom ezt a https-beállítást?
Nem. Az alkalmazásokban is állíthatóság általában egyébként is prioritást élvez (ami ott nem megy azt esetleg megpróbálhatja a globális beállítással feloldani - esetedben ez a két beállítás ugyanaz így ha megy akkor úgyis a böngészőből eredően megy, ha nem megy akkor egyiken se fog. -
crok
Topikgazda
válasz
Gotrex22 #169783 üzenetére
Első körben: reklámblokkolás? Legalább egy privát DNS-es megoldást próbálj ki.. Másodikban: magában a játékban van belső reklám vagy egyébként megnyit egy jóféle webview-t és amúgy nem a játékban van a reklám hanem megnyitja a játék? Mert az úgy nem mindegy, a játék hangerőt ált. lehet a játékon belül állítani de az ilyen ocsortány, egész képernyős reklámok a rendszerhangerőt használjákmert tulképp egy spec. rendszeralkalmazásban (webview-ban) vannak megnyittatva.
-
crok
Topikgazda
válasz
Dr Bubo #169785 üzenetére
Most regeltem be egy random emailcímemre, nekem ment.. arra a címre nem küldött regisztrációs email-t amire már eleve volt fiókom. Arra viszont ment az elfelejtett jelszó email küldése egyből. Ez így kb. normálisnak mondható. Esetleg volt már fiókod arra a címre amire próbáltad - akkor egy passreset?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- LEGO klub
- Nintendo Switch
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nintendo Switch 2
- One mobilszolgáltatások
- C# programozás
- További aktív témák...
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Quadro FX 570 eladó
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest