- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
quailstorm #55373 üzenetére
Mintha olvastam volna valahol, hogy portoltak rá valamilyen Androidot.
Egyébként az eredetileg Windows Mobile rendszerű készülékemen is futott Android.
-
Google keresés a hibaüzenetre, első találat:
"aminek a megoldásához ezt kell tenned:Lépj be a beállítások, fiókok menübe és töröld ki a google fiókodat
A beállítások-programok résznél keresd meg a Google Play, Google Framework, Google Play services programokat, és töröld az adatikat
Indítsad újra a telefont
Add hozzá ismét a google fiókot és lépj be a Play-re.
Ha minden igaz újra tudsz programokat letölteni a Play-ről." -
válasz
drewcsalad #55356 üzenetére
Az, hogy belakott a rendszered, nem jelenti azt, hogy ne tehetnéd fel a QuickPic-et.
Én azt tapasztaltam, hogy gyorsabb, kisebb memóriaigényű a program, egyszerűbben elrejthetőek vele a nem kívánt fájlok, mappák...
-
-
válasz
quailstorm #55003 üzenetére
Lehetne még jobban is részletezni (
), de a laikusnak, mint pl. én a CPU governor az egyenlő az Androiddal.
-
-
-
-
-
válasz
killzone1987 #54883 üzenetére
Tettem egy próbát, és ha kikapcsoltam a reklámblokkolást, engedte megnyitni a szponzorált oldalakat, bekapcsolt reklámblokkolónál volt olyan, amit nem.
Nem használsz/használtok reklámblokkolót?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Astrasattila #54647 üzenetére
Volna egy képernyőképed az üzenetről, mert a betelt memórián kívül a kéretlen reklám volna a másik tippem...
-
válasz
Predator2 #54644 üzenetére
Predator2:
Arra a gyémántra (vagy mire) már próbáltál kattintani?
Nálam (a második képen) az van a vásárlás lehetősége előtt.Egyébként azért érdekes ez az egész sztori, mert nekem pl. a menü gombra nem hoz be semmit, a 3 vízszintes vonalat kell nyomjam az opciókhoz.
Astrasattila:
Az üzenet beállításokon belül töröld a SIM-kártyán lévő üzeneteket, vagy törölj egy pár alkalmazást, vagy gyári alkalmazás frissítést (értelemszerűen olyanét, amit nem használsz)
-
-
-
válasz
Predator2 #54636 üzenetére
Menü - Premium [activation code] - az Enter activation code ablakba írom be a kódot, mire a válasz az Activate succesfully.
Szerk.:
Mondjuk, olyan, mint ha a VIP themes funkció továbbra sem működne...Szerk2.:
Most olvasom el alaposabban (), a VIP Themes-en kívül mindent megad a kód.
-
-
Két verziót tudtam volna elképzelni.
1. Korábban használtam egy másik programot. Az rákérdezett, melyik mappát szinkronizálja.
2. Csak a fényképek, képernyőmentések mappát szinkronizálja alapból. Mint a Xiaomi saját alkalmazása.
Valami Google kiadást szerettem volna keresni/használni. Mindegy, megvagyok a képeimmel csak a készülékemen is. -
-
-
-
-
válasz
Criminal017 #54484 üzenetére
-
-
válasz
janakbacsi #53826 üzenetére
-
válasz
janakbacsi #53822 üzenetére
Most kipróbáltam a Nova Launcherrel kitettem a főképernyőre két közvetlen tárcsázás ikont, majd egymásra húztam azokat (mappába tettem), erre gondolsz?
-
-
-
válasz
Zolly444 #53568 üzenetére
Előnyei: teljes hozzáférés a rendszerhez.
Hátrányai: teljes hozzáférés a rendszerhez.Na jó, bővebben:
+ nem kívánt programok törlése,
+ reklámok eltüntetése,
+ teljesítménynövelés,
+ nem jut eszembe több, de tuti van,- nem kellő körültekintéssel elrontható a készülék, jellemzően visszaállítható módon.
-
-
-
-
-
válasz
Shkiz0 #53308 üzenetére
Szerintem az a baj, hogy "túl sok" az értesítésed, egyebed. Feltettem (próbából), küldtem egy levelet, nálam van olvasottnak jelöl/válasz lehetőség.
(Az Android -4.1-től- úgy működik, hogy egy értesítésnél kiterjesztett(?) értesítéseket tesz ki, több értesítésnél nem, hogy minél több férjen ki.)
-
-
-
-
-
válasz
#16695808 #49333 üzenetére
Nem nagyon értem, hol akadhatsz el?
Kéri a belépési nevet, jelszót, ezt tudod (gondolom)
Ezen kívül szükség lehet még a bejövő-/kimenő szerver címére, egyéb speciális beállításokra a kézi beállításhoz, ezeket pl. ebből a PDF-ből lehet kiszedni.Ez nem egy nagy was ist das, vagy csak én gondolom így?
-
-
-
-
válasz
sir fg #49135 üzenetére
- milyen telefonja van
Xiaomi Hongmi.
- milyen Androiddal
4.2.2.
- milyen nyelvre van állítva az Android illetve maga a Handcent
Angol és angol a Handcent is.
- tud-e valami konkrét beállításról, ami elösegítette ezt a funkciót (azaz hogy müködik a karakter-átalakítás)
Nem találtam erre vonatkozó beállítást... -
Voltam ugyan moderátor itt, de nem foglalnék állást.
"Magánemberként" azért nem tartom wareznek egy ingyenes fájl megosztását, mert nem károsítom meg a program készítőjét anyagilag.
-
-
-
-
-
-
válasz
herdsman12 #48493 üzenetére
Megpróbáltam OTA frissíteni, és láss csodát, HM2W nevű ROM-ot töltött le a készülékem, szóval no para, az lesz az.
-
válasz
herdsman12 #48485 üzenetére
Mire gondolsz? Most írtam, kerestem rá a készülékünkre (Hongmi), az angol oldalon fenn van a stabil V13 ROM.
A magyar oldalon valamiért csak a multilang verzióból van fenn a V13... Ez mondjuk, tényleg érdekes. -
-
válasz
fireman123 #48315 üzenetére
Szerintem nem kell aktiváni a több készülékhez, simán telepítsd fel, és használd ugyanazzal a kóddal.
-
-
-
válasz
scarabaeus #48286 üzenetére
Nem tudom, melyik szolgáltatónál vagy, de pl. a Telenornál van lehetőség a külföldi adathasználat tiltására, így akármi lehet a készülékeden a beállítás, nem tud netre kapcsolódni külföldön.
-
válasz
quailstorm #48246 üzenetére
Bár megérdemelnéd, hogy olyan stílusban válaszoljak, mint te tetted nekem (
), de leírom, hogy most próbáltam ki, a Firefox egy Full screen mobile addonnal tud teljes képernyőt.
Az Auto fullscreen addon jobbnak (egyszerűbbnek) tűnik.
-
-
Mr X:
Köszi.quailstorm:
.... -
válasz
quailstorm #48231 üzenetére
"Beégett AMOLED telefon romlását megelőzendő" Ezt nem értem. Ezen segíthet a böngésző?
-
-
-
-
-
-
válasz
domerator #47522 üzenetére
Tudtommal a Waze online működik csak.
OsmAnd Térképek és navigáció - ez offline is megy.
-
-
-
-
-
válasz
pataig #47470 üzenetére
pataig:
Én minden készülékemen a gyári SMS-appal küldtem üzenetet, kivétel, mikor a programban nem volt SMS-kézbesítési jelentés.Az előző példa részletesebben:
Nem mindegy, hogy ezt írod: ÁRVÍZTŰRŐ TÜKÖRFÚRÓGÉP vagy ÄRVìZTÜRÖ TÜKÖRFùRòGÉP. Előbbi tartalmaz UNICODE-karaktereket, utóbbi nem.
Ugyanígy nem mindegy, hogy azt írod: árvíztűrő tükörfúrógép vagy àrvìztürö tükörfùrògép. Nem a program számít, hanem a használt ékezetes karakterek. Akármilyen programmal küldheted, előbbi példák vagy több üzenetben mennek el, vagy a program "levágja" az ékezeteket, így a másik fél ékezetek nélkül kapja meg az üzenetet.Amit be kell állíts a gyári üzenetküldőben, az a karaktertámogatás. Ez legyen ékezet nélküli vagy csökkentett.
És igen, ez nem friss dolog, már vagy kezdetek óta ezzel küzdünk, ahogy tomy86 is írja.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest