-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Azért nem teljesen lehetetlen. Az AutoInput tudja ezt a funkciót, hogy letilt minden gombot (kivéve a Power-t), érintést, stb. Utána hosszan kell a gombra nyomni, majd elvileg dupla katt kell (ami nálam néha 4-5 nyomásra aktiválta a gombot), hogy használni tudd. Na, ezt a gyerek biztos nem fogja így kezelni. Kipróbáltam, eltartott egy ideig, mire visszaállítottam, hogy tudjam kezelni a telefont.
Gyakorlatilag nem erre lett kitalálva, hanem arra, hogy tudd például figyelni a hangerő fel-t és amikor azt nyomsz, maga a Tasker (AutoMagic, E-Robot, stb.) rendeljen hozzá funkciót.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Katicakatica #81757 üzenetére
"CPU hűtése"
Vigyél magaddal egy flakon vizet és ha melegszik, dobd bele a telefont.
Amúgy hogy gondoltad, hogy egy alkalmazás megoldja ezt?
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #81695 üzenetére
Nem alternatíva, mivel például a Titanium Backup-al fagyasztott alkalmazásokat csak akkor tudod elindítani, ha azt fel is olvasztottad és az értesítéseket se kapod meg addig. A Greenify-nél ez nem így van.
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
Melyik fájlkezelő működik úgy, hogy ha áthelyezek egy fájlt, akkor nem másolni akarja, majd utána törölni? A Solid Explorer kiírta, hogy nincs elég hely, mert nagyobb volt a mérete...
-
Bozek
nagyúr
Korábban kell elindulni és odaérsz időben. Tegnap csak a szerencsén múlt, hogy nem történt baleset. Van egy domb a falu végén, ahol lakok. Na, annak a tetején kezdett előzésbe valaki (ráadásul záróvonalon), úgy, hogy abszolút nem látszik, mi jön az emelkedő túlsó felén. És persze általában ilyen esetekben a vétlennek vannak súlyosabb sérülései, az ámokfutó meg megússza...
Egyébként ha a főnököd azt mondaná a hónap végén, hogy csak fele fizetést utalja át, mert úgy van kedve, akkor ahhoz mit szólsz? Olyankor persze számít, hogy mi van rögzítve a szerződésben, de az nem érdekes, hogy a KRESZ-ben mi szerepel?
-
Bozek
nagyúr
válasz
S e t h #81368 üzenetére
A kézírás rész kimaradt nekem. Akkor kétféle megoldást tudok. Vagy használsz Word-öt (Excel-t) és a Google Handwriting Input-ot, vagy pedig egy rajzolóprogramba viszed be az adatokat, abban van radír is, így bármikor tudod törölni.
-
Bozek
nagyúr
válasz
S e t h #81342 üzenetére
Miért nem használsz rá célalkalmazást? Miért épp Word-ben kell megcsinálnod a táblázatot?
Egyébként én már azt se értem, hogy az emberek (és sajnos a cégek is) a nagy adatbázisokat miért Excel-ben csinálják, miért nem Access-ben. Mondjuk az iskolákban sajnos az Excel-t se tanítják meg rendesen, úgyhogy valamilyen szinten érthető. Nem tudom, hogy 100 emberből hányan hallottak például a pivot táblákról, a makrókról és mondjuk a tömbök kezeléséről.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #81315 üzenetére
Az Automagic is tud Shortcut-ot kirakni.
(#81320) cris78: A Facebook már csak ilyen. Vagy jelez, vagy nem, attól függően, hogy épp milyen kedve van. Bár nálam fagyasztva van Greenify-vel, de a push be van kapcsolva, szóval néha jelez.
(#81321) zeon.hu: "az alkalmazás menüben meg ott van az f betűn, hogy x értesítés" - szerinted a Tesla Unread Plugin megoldja azt, ami amúgy is működik?
-
Bozek
nagyúr
válasz
Freeman007 #81303 üzenetére
Nem tudok helyette semmit se ajánlani, mert az ilyen alkalmazások értelmetlenek. Az Android majd kezeli a memóriát, az a dolga. Egyik ilyen "varázsapptól" se lesz hosszabb az üzemidő. Ha nem használod, kapcsold ki a WiFi-t, GPS-t, BT-t, azzal esetleg növelheted. Ezt akár az Erobot-tal is megcsinálhatod.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Freeman007 #81293 üzenetére
"Android rank: az első 20ból számomra 2 hasznos: viber, DU battery saver."
És a DU battery saver miért is hasznos? Az ilyen alkalmazásokat messziről ajánlatos kerülni.Mi bajod a Play-es fizetéssel? A PowerAMP megéri az árát, itt megveheted PayPal-al is, nem kell Google Play-en fizetni érte. A FolderSync meg sokat tud, szerintem jóval hasznosabb, mint a DropBox saját kliense.
(#81295) Somatom: Nekem van Box-on 50 GB-om (Sony-s promóció), de mégis sokszor a DropBox-ot használom, mivel ahhoz van értelmes PC-s kliens is, így ha onnan akarok felrakni valamit, akkor csak bemásolom a megfelelő mappába.
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
Quasi_modo #81262 üzenetére
Nálam se jelenik meg, csak jelez, hogy elkészült. Ha törlöm, akkor az alkalmazásból is eltűnik.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Quasi_modo #81259 üzenetére
Vagy csak nem küld értesítéseket.
Egyébként ha nem fotózok, akkor ez se csinál semmit, de amint nekiállok, már el is kezd dolgozni.
-
Bozek
nagyúr
Somatom: Mi a helyzet az SELinux-os üggyel? Tegnap én is belefutottam, a Tincore Keymapper-nél, kiírta, hogy ha Enforcing, akkor nem biztos, hogy megtalálja a BT-s eszközöket. Hát, nem is sikerült neki egyik kontrollert (iPega PG-9017 és PG-9052) se észlelni. De aztán rátaláltam az SELinux Mode Changer-t, azzal átállítottam Permissive-re és működött minden tökéletesen.
-
Bozek
nagyúr
Elvileg már elérhető meghívó nélkül is az Inbox. Akik próbálták, mi a véleményük róla?
-
Bozek
nagyúr
válasz
Shingen #81078 üzenetére
Én nem ismerem a Picsay Pro-t, de az igényeidnek szerintem tökéletesen megfelelne a Handy Photo.
-
Bozek
nagyúr
válasz
V.Stryker #81073 üzenetére
Pocket Casts
Podcast Addict, illetve az ingyenes
Podkicker, illetve az ingyenesÉn ezeket próbáltam, de van még ezer féle.
-
Bozek
nagyúr
válasz
karldergroße #81033 üzenetére
Munkahelyen a portán.
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
AeSDé Team #80724 üzenetére
Melyik szolgáltatónál vagy? Lehet, hogy az tiltja a SnapChat használatát.
(#80725) dantre: Születésnapos Sygic? Nem inkább iGo?
-
Bozek
nagyúr
válasz
d3tox1c #80681 üzenetére
Ott van a linkelt oldalon az xposed-uninstaller-arm.zip. Azt rakd fel recovery-ből, elvileg törli az Xposed-et (nem próbáltam, még nem volt rá szükségem). Maga az Xposed Installer csak a modulok feltelepítéséhez és engedélyezéséhez van a Te esetedben, mivel Lollipop alatt abból nem tudod felrakni a keretrendszert.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Mr Dini #80667 üzenetére
Bármitől lehet és mivel az Xposed felrakása után jelent meg a hiba, így nagy valószínűséggel az a hibás. Volt nálam is olyan alkalmazás, ami utána ANR-t dobott. Mondjuk vannak ennél érdekesebb problémák is.
1. Az SCR Screen Recorder dob ANR-t, ha kiválasztom az Internal Audio-t, de csak akkor, ha fent van valamely hang mod (pl. most a Project Desire).
2. Ez még érdekesebb. A Zalai Hírlap digitális kiadása. Xperia Z1 Compact-on ha felrakom, akkor 2-3 napig jó, aztán jön az ANR, amint meg akarom nyitni az újságot. Se az alkalmazásadatok törlése, se az újratelepítés nem használ. Szoftver újrarakása után ugyanez, működik 2-3 napig, aztán megint meghülyül. Hozzáteszem, hogy Xperia V-n nincs ilyen hiba, ott tökéletes. -
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz
Remekelek28 #80319 üzenetére
Ez fura. Ma volt Xperia V-n egy 9 perces beszélgetésem, de csináltam a Z1 Compact-on 11,5 percest is, egyiknél se volt semmi gond. Biztos, hogy az ACR a hibás? Mert lehet, hogy más program miatt van ez a probléma.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Remekelek28 #80316 üzenetére
Nekem még sose volt ilyen probléma. Mennyi nálad az X idő?
-
Bozek
nagyúr
válasz
darvinya #80299 üzenetére
A Tincore Keymapper-t próbáltad már?
-
Bozek
nagyúr
A Sony esetében vagy a reset gomb, vagy a Power + Hangerő fel 3mp-ig a megoldás. Más típusú telefonom meg nem volt, szóval nem is értem, miből kellett volna észrevennem. A PC az oké, de értelmetlen a telefonnal összehasonlítani, mert ott nem nyomódik be véletlenül egy gomb. A mobilnál meg előfordul, hogy épp úgy van a zsebedben.
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
drmotto #80167 üzenetére
Root + Xposed + Advanced Power Menu+
(#80175) Mr Dini: Továbbra is azt mondom, hogy amiről nem tudsz, az nem biztos, hogy nem létezik.
Már nem az első eset, hogy valamire azt írod, hogy nem megvalósítható, miközben ez téves információ.
(#80179) dodopek: Ha van root, akkor keress rá a Root Uninstaller kifejezésre Google Play-en (elég sok ilyen alkalmazás van, de még a Titanium Backup is tudja). Ha nincs, akkor nem megoldható.
-
Bozek
nagyúr
Hát, a Solid Explorer se tökéletes. Ha a programon belül használom az SMB-t, akkor 8-900 kbyte/s-el másol és többször meg is szakad. A hálózati hibát kizártam, mivel ha a Windows megosztást becsatolom a fájlrendszerbe (éljen a Sony), akkor 5-6 Mbyte/s a sebesség és végig stabil.
(#80116) Slevin66: Ezt nem próbáltad még?
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #80071 üzenetére
A mai telefonoknál az a plusz 10-20 MB elenyésző. Persze, használható az E-Robot is (vagy a Tasker, az AutoMagic), de annak véleményem szerint nehezebb a beállítása. Főleg, hogy ha jól sejtem, ott az értesítést kell elkapni, amire csak 4.3 felett van lehetőség. Vagy más megoldás is van rá?
-
Bozek
nagyúr
válasz
Remekelek28 #80038 üzenetére
LightFlow, ha csak a nem fogadott hívásokra kell, akkor elég az ingyenes is.
(#80041) Kátai: Ágyúval verébre. Nem kell minden alapdologhoz az E-Robot-ot ajánlani.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Mr Dini #79963 üzenetére
Ezt honnan vetted? A Cerberus-t 1 licenc-el összesen 5 eszközön használhatod úgy, hogy nem fizetsz érte pluszban.
Én anno még az ingyenes akcióban regisztráltam és ezt látom:
"Kapcsolt eszközök: 0/5 • Ha több eszközt szeretne használni, vásároljon licenszt"Azért 0, mert most töröltem ki az Xperia V-t, a Z1 Compact-ot meg még nem adtam hozzá.
-
Bozek
nagyúr
válasz
-Nándesz- #79899 üzenetére
Ha van root, akkor a FolderMount-ot ajánlom. Bár ez nem az alapértelmezett tárhelyet változtatja, csak átlinkeli SD kártyára a megadott mappát.
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz
darvinya #79757 üzenetére
Gondolom azt, amit a többi App Locker. Ha egy olyan alkalmazást akarsz elindítani, ami le van kódolva, akkor csak a minta feloldása után fog elindulni. Ellenkező esetben leáll.
Bár nekem az a véleményem, hogy egy fájlkezelő az legyen fájlkezelő. Jó, hogy vírusirtót nem raktak bele...
-
Bozek
nagyúr
válasz
spiritex #79719 üzenetére
Attól függ, hogy mi érdekli őket.
Szókereső
Igazi keresztrejtvény
Milliomos
Akasztott ember vagy Akasztófa -
Bozek
nagyúr
válasz
Norbi095HUN #79714 üzenetére
1. A cikkben 5.0-ról van szó, nem 5.1-ről.
2. "Fontos megjegyezni, hogy nem vehetjük teljesen biztosra a kiszivárgott frissítési ütemtervben szereplő információkat, hiszen azokat a HTC nem erősítette meg, ráadásul könnyen előfordulhat, hogy csúszik a frissítések megjelenése". -
Bozek
nagyúr
Valamiért meghülyült az ACR, rosszul vette fel WAV-ban a beszélgetéseket. Szerencsére PC-n le lehetett őket játszani, de akkor is idegesítő volt. Töröltem először az adatokat, de az nem segített, végül az alkalmazás újratelepítése (meg közben a belső memóriában lévő felvételek törlése) megoldotta a problémát.
Csak tanulságként írom le.
-
Bozek
nagyúr
Az újratelepítésen kívül van rá lehetőség, hogy egy alkalmazásnak root jogot adjunk, ami csak az első indításkor kéri ezt? Sajnos nem szerepel az ACR a SuperSU-n belül, így most érdekes felvételek készülnek. Igazából a telefon nem képes lejátszani őket, viszont PC-re másolva meg megy a WAV, de nem akarok minden alkalommal géphez ülni miatta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest