- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aurig@
őstag
Valószínű, hogy sokan fogják használni. Igaz én még sosem használtam annak elenére, hogy a telefonom tudja.
Sajnos nem hoz lázba. SimplePay-t használom rendszeresen bérlet és jegyvásárlásra és számlák fizetésére.
De, hogy üzletekben bohóckodjak telefonnal kártya helyett, azt nem nekem találták ki. Kártya odatart, csippan. Nem kell képernyőzárat feloldani stb. -
Aurig@
őstag
válasz
madmike #148240 üzenetére
Szia!
[apkmirror] -ról tölts le egy picivel régebbi verziót. Nem biztos, hogy mindig jobb az újabb! Én a 13.8.1.0 verziót használom, ez hibátlan! -
Aurig@
őstag
válasz
Viktor0610 #148186 üzenetére
Új névjegynél igen. De, ahogy írtam appal költöztem át a régi Mi A1 telefonról. Mindent áthozott, névjegyeket, pár sms-t, képeket, videókat. Ezért nem is kellett újra beírnom a telefonkönyvbe.
Azért köszönöm, hogy kipróbáltad és megnézted.
-
-
Aurig@
őstag
Üdv.!
True Phone tárcsázót használok. A kérdésem az lenne /mivel nem találtam a beállításokban/, hogy szinkronizálni hogyan lehetséges a mentett kapcsolatokat, pl. a Drive-al? Egyáltalán lehetséges e?Köszönöm
-
Aurig@
őstag
Minden apkmirror-ról letöltött alkalmazás frissülne automatikusan?
Csak mert elég sok alkalmazást onnan szedtem le épp e miatt, hogy ne frissüljön ha normálisan működik valami.
Az elmúlt 3 évben eddig jó is volt. Főleg a Viber szoktam onnan leszedni, hogy az legyen mindig fent, ami jól is működik. Automatán /szerencsére/ egyáltalán nem frissül. -
Aurig@
őstag
válasz
dilajoska1 #147740 üzenetére
Nekem a 22.0.16-21 van jelenleg, de egyáltalán nem tekeri a procit. A RAM ugyan annyi, mint lenni szokott. 8 gigából 3.4 van használatban. Két napig vígan el vagyok egy töltéssel.
-
Aurig@
őstag
válasz
consono #147570 üzenetére
Eddig simán ment. De közben rájöttem a gebaszra, "beragadt" egy kép. Azt az egyet kipattintottam, és hibátlanul ment tovább. Csak, miért ragadhatott be, ha utána meg gond nélkül felment? Lehet sok volt neki egyszerre 110 kép, kb. 1200 mega.
Végül is mindegy, mert működik. -
Aurig@
őstag
Üdv!
Találkozott valaki olyannal, hogy a OneDrive app, nem képes csatlakozni a hálózathoz?
Képeket töltenék fel, de azt írja, hogy nincs hálózat, amihez csatlakozni tudna. Az érdekesség csak az, hogy hibátlan Wifi, bármit tudok küldeni, csak épp ez a fos nem akar feltölteni.
Mi lehet a nyűgje?Köszönöm
-
Aurig@
őstag
Üdv.!
Még egy kérdés az Opera böngészővel kapcsolatban:
Hol lehet, egyáltalán lehet e könyvjelzőket importálni?
Nem találtam sehol, talán átsiklottam felette.Köszönöm
-
Aurig@
őstag
A Buggy Backup Pro vajon az external data mentéssel a beállításokat is menti vagy csak a complett data mentéssel?
-
Aurig@
őstag
Üdv!
Firefox böngészőben van olyan beállítási lehetőség, hogy kilépéskor zárja be az oldalakat?
Tehát legközelebbi belépés esetén ne legyen nyitva 1-nél több oldal.
KöszönömCsak megvan ebben is, tárgytalan!
Viszont van a Firefoxal más kérdésem:
A keresési sávba bármilyen webcímet írok be, mindig a Google találataiban mutatja a keresett oldalt.
Tehát nem megnyitja, hanem Google találataiban nyitható meg.
Azt szetetném, ha a beírt cím rögtön nyíljon meg és ne kelljen a találatok közül megnyitni.
Ez megoldható valahogy? -
Aurig@
őstag
válasz
cidalain #147002 üzenetére
Nekem az MGC 6.1.021 van fent, de ezek a piktogrammok nálam nincsenek. Igaz én a hozzá mellékelt config fájlt betöltve használom, ha használom.
Viszont én minden honnan elérem a képeket.
Remélem jól értelmeztem, amiket kérdeztél.Más kérdés: az normális, hogy a Messenger a héten már harmadszor akar frissülni? /Csak két ember kedvéért használom egyébként./
Nem hiszem, hogy ennyi baj van vele, hogy heti 2-3 frissítés kell neki.
Ha igen, akkor elég fos egy alkalmazás! -
Aurig@
őstag
Üdv!
Az ajánlóból kipróbáltam a Dolphin böngészőt. Nagyon gyors! Érdemes bekapcsolni a szinkronizációt?
Milyen tapasztalatok vannak ezzel a böngészővel? Netes vásárláshoz mennyire használható?
Mivel ajánlott böngésző, gondolom használható úgy, mint a Chrome.Köszi a válaszokat.
-
Aurig@
őstag
Üdv.!
Samsung böngésző használata esetén, van olyan lehetőség, hogy egy adott oldalt ki lehessen tenni az asztalra?
Kiwinél van ilyen lehetőség, hogy hozzáadás kezdőképernyőhöz. Sajnos régóta nem frissítették és keresek egy másik böngészőt.
Ez a Samsung egész pofásnak és testreszabhatónak tűnik, de ezt hiányolom vagy nem jöttem rá, hogy hol van.Megtaláltam. Probléma megoldódott.
Köszönöm
-
Aurig@
őstag
válasz
Aurig@ #146528 üzenetére
Nos, kipróbáltam az AnySoftKeyboard és a Swype+Dragon billentyűzeteket is, de mindkét esetben ugyan az, mint Gboard esetén: a kontaktok közt nem szereplő mail cím beírásakor kiakad az AquaMail /csak kilépni lehet belőle, még javítani sem enged./ Olyan verzióval próbáltam, amit használtam tavaly, mikor még nálam volt a telefon.
Más nem tudok , marad neki a BlueMail, nem tudom miért, de ez nem csinálja azt, amit az AquaMail. -
Aurig@
őstag
válasz
Aurig@ #146501 üzenetére
Feltettem egy olyan verziót, amit biztos használtam azon a telefonon.
Sajnos ez is úgy működik, hogy olyan mail cím esetén, ami nem szerepel a kontaktok közt, egyszerűen néhány karakter után nem lehet írni. Nem tudom mi lehet a gond. Így marad neki a BlueMail, ez hibátlan. -
Aurig@
őstag
Üdv!
Van egy érdekes probléma.
December elején odaadtam a fiamnak a régebbi telefonom /Mi A1/, addig teljesen hibátlanul használtam az AquaMail appot. Akkor töröltem a telefonról.
Most visszatettem rá.
És itt van a galiba: hibátlanul lekérdezi a fiókot, lehet olvasni a leveleket stb. Viszont ha írni akar, már a cím beírásánál 2-3 karakter után lefagy az app. Ki kell lépni belőle, hogy újra olvasni lehessen.
Bármilyen más, olyan alkalmazás esetén, ahol írni lehet: viber, sms, böngésző, youtube stb. esetén nincs ilyen probléma. Feltettem próbaképpen a BlueMail appot, az is hibátlan.
Mitől lehet, hogy fagy az AquaMail, holott 25 hónapig használtam hibátlanul? Nem lett frissítve az Android ugyan úgy 8.1-en van.Köszönöm
lovi27
Működik a OnePlus Diagnostic! -
Aurig@
őstag
Üdv!
Feleségem egy Redmi 4A Pro telefont használ.
Szombatig normálisan működött a Viber a telefonján, sajnos azóta órákig nem kap üzeneteket, csak akkor ha esetleg belép az alkalmazásba.
Lehet köze ahhoz, hogy még 6.0-ás rendszer van a telefonon? Frissítés már nincs rá. A Viber verziója 12.1.0.11 és, ahogy említettem a verzió megjelenése óta hibátlan volt, tegnapelőttig.
Van valami lehetőség újra, normális működésre bírni?Köszönöm
-
Aurig@
őstag
válasz
Viktor0610 #145237 üzenetére
Ok, köszi!
-
Aurig@
őstag
válasz
zhata #145234 üzenetére
Sajnos nálam azt a hibát dobja fel /mivel FB fiók nincs, csak Messenger/, hogy nyissam meg a Messengert és úgy lépjek be a Maki-ba. Na de, hiába adom meg a felhasználónevet és jelszavat, nem enged be. Lehet ilyenkor valamit tenni, vagy ebben az esetben felejtős a Maki?
-
Aurig@
őstag
válasz
Narxis #145117 üzenetére
A hivatalos frissítésnek sincs sok értelme. Jelenleg 10-es van a telefonon, de semmi pluszt nem vettem észre és nem kaptam a 9-hez képest. Igaz nálam hibátlan a 10-es, egy rossz szavam nem lehet rá, de azért frissítgetni havi szinten, hogy a legfrissebb legyen rajta /szerintem/, értelmetlen.
-
Aurig@
őstag
Üdv!
Használható gesztusvezérlő alkalmazást keresek, Android One rendszerű telefonra.
Lehetőség szerint lehessen alkalmazás/oka/t indítani, ha esetleg zenehallgatáskor léptetést és leállítást is lehetne, az volna a tökéletes.Köszönöm
-
Aurig@
őstag
Üdv.!
Mi a különbség az armv7a és arm64v8a között? Egy alkalmazásból, ha mindkettő elérhető melyiket érdemes telepíteni?Köszönöm
-
Aurig@
őstag
Üdv!
Van arra lehetőség, hogy gyári nem használatos alkalmazásokat töröljek a telefonról root nélkül, gyári rendszeren?
Pl.: galéria, fotók, duo, netflix, számológép, gmail, google play zene és filmek, naptár, youtube, élő háttér, hangfelvevő, game space és társaik.Vagy ehhez mindenképpen root jogosultság kell?
Köszönöm
-
Aurig@
őstag
Üdv!
Kolléga vett egy Honor 8A telefont, és annyi problémája van, hogy az emailekről csak akkor kap értesítést ha belép magába az alkalmazásba. A Vibernél és a messengernél nagyjából ugyan ez a helyzet.
Mit lehetne vagy kellene állítani, hogy azonnal jelezzen, amint jön bármilyen üzenet vagy levél?
A nevében is köszönöm -
Aurig@
őstag
Üdv!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy adott a Messenger, Instagram stb. app, ami jelenleg egy Telenor kártya adatforgalmát használja, amikor nincs wifi. Ha mellette lenne egy Telekom kártya, havi 3 giga adatkerettel, ebben az esetben megoldható az, hogy az említett appok a Telekom kártya adatforgalmát használják? Dual SIM-es telefon esetén ez beállítható? /Honor 8A telefonon használná kolléga./Köszönöm
-
Aurig@
őstag
válasz
SzabóTamàs90 #143263 üzenetére
+1 a webesre.
Én PayPal-al feltöltöm, kitöltöm, kifizetem.
A legegyszerűbb /szerintem/. -
Aurig@
őstag
válasz
Rigormortiis #143118 üzenetére
Csak a beállításokat. November legvégén váltottam telefont, és minden beállítást visszarakott! Viszont az ikonokat újra be kellett állítanom.
A többi kérdésre nem tudok válaszolni. -
Aurig@
őstag
válasz
Rigormortiis #143059 üzenetére
Az ikonon hosszan nyomsz, majd szerkesztés. Ekkor módosítható a név is és ha a név előtti ikonra kattintasz, akkor már be is tallózhatod az egyéni ikont, akár Drive-ról is.
Pl. az emailnek ilyen van:
Ezt a képernyőről vágtam ki, teljesen átlátszókat szoktam keresni, hogy csak maga a körvonal látszódjon a háttér pedig ne: -
Aurig@
őstag
válasz
Rigormortiis #143054 üzenetére
Az első kivételével nálam minden működik!
Mivel gesztusos dolgoktól rosszul vagyok erre nem tudom a választ.
Duplakoppos zárolást tud, zárolási képernyőt lehet módosítani, a negyedik dolognál nálam minden alkalmazásnál egyedi ikon van. Tehát lehet. -
Aurig@
őstag
válasz
MikeWazowski #142814 üzenetére
PC-n, Total Commanderben, Attribútumok módosítása opciónál lehet.
Nem tudom, hogy az Androidon lévő Total Commander tudja e ugyan ezt. -
Aurig@
őstag
Üdv.!
Ha esetleg szeretném használni a Simplepay fizetésre, mindenképpen meg kell adnom a telefonon biztonsági bejelentkezést /PIN-kód, minta vagy ujjlenyomat/?
Jelenleg nem használok semmit.Köszönöm
-
Aurig@
őstag
válasz
kidnou #141151 üzenetére
Azért nem csak egy mail cím. Születési dátum, nemed, ezekhez mi közük?
Ez végett csak ott szív a gyerek, ahol a tanár is értetlen birka! Nekünk, mikor gyerekek ovisok voltak egyáltalán nem kértek semmit, csak egy telefonszámot. Suliban már pedzegették a fb-ot, de belátták, hogy nem mindenki fog csak azért regisztrálni, hogy a hülyeségüket ott tegyék közzé. Mi /és rajtunk kívül még páran/ mondtuk, hogy mail-ben pontosan addig tart megírni egy bármilyen üzenetet, mint fb-on. A tanárok ezt belátták és nekünk azóta is minden így érkezik. A gyerekeknek ebből semmilyen hátrányuk nincs.
-
-
Aurig@
őstag
válasz
Viktor0610 #141085 üzenetére
-
Aurig@
őstag
válasz
Viktor0610 #141083 üzenetére
Majd kipróbálom, most vidéken vagyunk ünnepek alatt, itt nincs wi-fi.
-
Aurig@
őstag
Üdv!
Boldog karácsonyt!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy mitől lehet, ha elindítom a play áruház alkalmazást és azt írja ki, hogy nincs internet szolgáltatás, próbáljam később. De, és itt a bibi: hibátlanul megy a böngészés /youtube stb./ viber, messenger, minden olyan dolog, amihez kell net.
Viszont a play áruház nem. Amit eddig csináltam: gyorsítótár és adatok törlése. Eredmény ugyan az. Letöltöttem az apk-t, telepítettem, ugyan az. Azt írja, hogy nincs net. Eddig minden hibátlan volt.
MiA1
Köszönöm -
Aurig@
őstag
Üdv!
Próbaképpen feltettem a GCam v7.2.010 Urnyx05-v1.4 alkalmazást. Ebbe hogyan tudom importálni a mellékelt xml kiterjesztésű settings fájlt?
Nagyon ritkán használom a telefon fényképezőjét, de szükség esetén kellhet, ha épp nincs nálam fényképező. Viszont elég trágya videókat készít, ennél még talán az alap szoftver is jobb.
Esetleg van olyan alkalmazás, ami elfogadható videókat eszközöl? Lehet fizetős is, csak jó legyen.
OnePlus 7 telóval használnám.Köszönöm
-
Aurig@
őstag
válasz
Indiant #140390 üzenetére
Nálam dettó. Létrehoztam a családi könyvtárat, viszont a megvett alkalmazások közül egyet sem tudok használni. Azt írja, hogy nincs befezejve a folyamat. Viszont a Play áruházban a megvett alkalmazásoknál ott van egy zöld csúszka, ami bekapcsolt állapotban van alapból. Családi könyvtárhoz hozzáadva. Ha hozzá lenne adva, tudnám használni. Sajnos így nem ér semmit, inkább megveszem még egyszer.
-
Aurig@
őstag
Üdv!
Megoldható valamilyen úton-módon, hogy a Play áruházból megvett néhány alkalmazást, másik fiókomban tudjam használni? Csak az új fiók lenne, a régit nem használnám. Vagy újból meg kell vennem?Köszönöm
-
Aurig@
őstag
Üdv!
Van olyan alkalmazás, ami meg tudja mutatni az akku állapotát egy új akkuhoz képest?
Tehát, pl. az akku 93% vagy 89% élettartamú az újhoz viszonyítva. -
Aurig@
őstag
Üdv!
9 hónapja használom a kiwi böngészőt, ami ma reggelig hibátlan volt. A reggeli bekapcsolás óta a képen látható módon jeleníti meg az oldalakat. Balra van csúszva az egész. Mi lehet a probléma? Volt gyorsítótár és teljes adattörlés is a beállításokon belül. Szeretem ezt a böngészőt, használnám továbbra is.Köszönöm
-
Aurig@
őstag
válasz
WhiteWalker #139161 üzenetére
-
Aurig@
őstag
Üdv.!
Van olyan alkalmazás, amivel egyik telefonról a másikra lehet költözni? SMS, híváslista, esetleg névjegyzék. Bár ez utóbbit, ha kell manuálisan is be tudom pötyögni. pl. Xiaomi -> OnePlus vagy Xiaomi -> Xiaomi.
Köszönöm
-
Aurig@
őstag
Üdv!
Létezik olyan jól használható alkalmazás, ami megadott időpontban be- ill. kikapcsolja a repülő üzemmódot. Nem baj ha esetleg fizetős is, csak normálisan működjön, nem rootolt telefonon. Magyar nyelvű előny, de nem feltétel.
Köszönöm
-
Aurig@
őstag
válasz
WhiteWalker #138263 üzenetére
+1, Ennyi!
-
Aurig@
őstag
válasz
Fall-N #138258 üzenetére
Nem kell megadni, elég egy megosztólinket létrehozni!
Működik, kipróbáltam! Nem értem miért kell értetlenkedni!
Ahogy írtam Drive által létrehozott linket küldtem Gmail-ről cégesre, aminek semmi köze a Drive-hoz és tökéletesen működik. Sőt le is lehet tölteni a fájlt, törölni viszont nem lehet. Így szoktam sógoréknak, gyerekekről készült videókat átküldeni. Egy-két giga körül szokott lenni. Drive-ba fel, megosztólink létrehozása, levélben el, Ő letölti, megnézi.Semmilyen fiók ninncs összekapcsolva.
-
Aurig@
őstag
válasz
svgyula #138254 üzenetére
Pedig jól írja!
Most próbáltam ki: a Drive-on van egy csomó dolog, amiből egy képen jobb klikk megosztó link létrehozása. Kimásoltam a linket, amit elküldtem a céges mail címemre, ami nem gmail-es cím, hanem céges ".hu" végződésű. Utána beléptem a céges felhasználónevemmel és jelszavammal a céges fiókomba, az ott lévő Drive által létrehozott, linkre kattintva simán meg tudtam nézni a képet. Úgy, hogy semmi köze nincs a céges dolognak a Drivehoz.
Próbáltam pdf-el, azzal is működik! -
Aurig@
őstag
válasz
Fall-N #137642 üzenetére
Igen. ...és inkább szopjak/szopjunk a telefonnal, mert a sebtében kiadott op. rendszer nem úgy működik, ahogy kellene. Nem biztos, hogy mindenkinek egyformán működik egy frissítés. Csak azért mert új, és javítottak ezt-azt. Ha javítottak! Mellette elsz@rtak egy rakás másikat. Majd türelmesen várjon az ember legalább egy hónapot, hogy hátha javítják. Szerencsére 8.1 Oreoig, minden frissítésem hibátlanul lezajlott és azóta is hibátlanul működik. De sajnos a 9-es Android nem ilyen, rengeteg negatív tapasztalatot olvastam róla. Ilyennel kísérletezzek, hogy vagy jó lesz vagy nem. Nem fogok romolgatni ha nem jó, hogy visszategyem a régit, gyerekek mellett erre nincs időm. Ha lenne sem kísérleteznék.
Jobban szeretem, ha tudom mi frissít, mintha "enedjük rá, hadd menjen, biztos jó, ha kiadták". Sokan vannak, akik rögtön rányomnak, nyomjanak, senki nem mondta, hogy nem lehet. Frissítsen mindenki belátása szerint. Van, aki remeg, hogy mikor jön valami új, van, aki nem.
Egyébként tévedsz, frissítek alkalmazást, és egyáltalán nem kell vadászni a programokat a neten.
Egyetlen egyszer sem írtam, hogy ne frissítsen senki, és nem érzem magam semmilyen elitnek e végett. Viszont a telefont használni akarom, nem szivatni magam.
Azt, hogy egy alkalmazás nem a legfrissebb az még nem bűn, és működhet hibátlanul.
A netet sem szoktam kihúzni, ha már említetted.
Miért fáj ez ennyi embernek nem értem?
Kérdezhetném, hogy miért jó hirtelen frissíteni bármit is? Mert új? Komolyan.
Inkább ne is menjünk bele!
Úgy is legtöbben azt mondják, mert kell. De ott van az a réteg, akik azt mondják, hogy nem. -
Aurig@
őstag
válasz
K.Andras.Vfx #137623 üzenetére
+1 teljesen egyetértek!
Igaz én megvettem egy-két alkalmazást, (nagy szükségem van rá) szerencsére mindet kedvezményesen sikerült.
Ettől függetlenül minden auto frissítést tiltottam. Semmilyen alkalmazás nem frissül magától, még az OP rendszer sem. Jelenleg is 8.1 Oreon vagyok úgy, hogy év eleje óta elérhető a 9-es Pie. Semmi előnyöm nem lenne abból, ha frissítenék, sőt, ahogy olvasgatom a telefonom topikját, nagyon sok embernek csak bosszúság volt a frissítés, mennének vissza 8.1-re, de nem olyan egyszerű. Akkor minek is?
Nem szeretem, hogy más mondja meg, mi jó vagy mi lenne jó nekem, hadd én döntsem el!
Attól mert nem a Play Áruházból telepítesz fel alkalmazásokat, nem lesz rosszabb! Több dolog van nekem is az apkmirror, apkpure oldalról, így kizárható, hogy saját maguktól leszedjenek valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest