- iPhone topik
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
magyar1997 #106539 üzenetére
Persze, a Facebook app mesébe illően működik: hol átküldi az értesítéseket a telefonra, hol nem. Szerencse kérdése, hogy éppen milyen kedve van. Én már nem foglalkozok vele, néha megnyitom és megnézem, hogy mi történt.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#61600768 #106354 üzenetére
"Az NFO kiterjesztésű fájlok nem tartoznak a sima szöveges fájlok közzé nyugodtan olvass utána."
Az az NFO, amit a releaser-ek csinálnak, egy átnevezett kiterjesztésű TXT. Attól, mert ASCII karakterekkel operálva valami grafikát akarnak benne megjeleníteni, még nem lesz több egy szöveges fájlnál. De ha ennyire jól tudod, hogy utána kellene olvasnom, akkor linkelj olyan forrást, ami hitelesen leírja ezt.Amúgy 3 féle dologra használják az NFO kiterjesztést, amit itt le is írnak. A linkelt oldalon szerepel az általad NFO-nak hívott cucc is, a következő meghatározással: "Plain text file that includes information about a pirated software program". Remélem tudod, hogy mi az a "plain text".
"Olyat pedig nem írtam hogy egy fájl a kiterjesztése miatt az ami."
Akkor ez micsoda: "NFO fájl csak egy létezik aminek a kiterjesztése NFO."? -
Bozek
nagyúr
válasz
#61600768 #106350 üzenetére
Látom megint csak kötekedésből írtál. Ha átnevezi TXT-re, akkor az onnantól sima szöveges fájl, amit meg tud nyitni. Tehát hidd el, hogy az, amit a releaser-ek csinálnak, abba a kategóriába tartozik. Abban igazad van, hogy NFO fájl csak egy létezik, az pedig a Windows rendszerinfó (aminek szintén NFO a kiterjesztése). Az viszont tévedés, hogy egy NFO attól NFO, hogy az a kiterjesztése. Ha egy kép kiterjesztését átírom MP3-ra, akkor zene lesz belőle?
-
Bozek
nagyúr
válasz
Wolfskin #106342 üzenetére
"beállítok egy időpontot és semmi mást nem kérdez és a következő alkalommal, ha eléri az óra csörög"
Most akkor akarsz ismétlődést vagy nem? Ha nem állandó időpontban kelsz, akkor mégis honnan tudja szegény telefon, hogy épp mikor kellene csörögnie? Nekem ez még mindig nem tiszta, hogy mit is akarsz pontosan.
(#106340) Kvg: Első kérdés, hogy milyen NFO-ra gondolsz. Van a sima szöveges fájl és van a Windows rendszerinfó.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Juditta_56 #106247 üzenetére
A hitelesítő adatokat.
Amúgy jó kérdés, szerintem semmi olyant, ami fontos lenne a későbbiekben. De erre talán egy nálam okosabb válaszol majd.
-
-
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
SunMount3r #105670 üzenetére
Scannelt dokumentum esetében csak úgy fogja tudni kezelni minden program, mintha képeket nézegetnél. Abból is lehet e-bookot csinálni, csak egy kicsit hosszadalmasabb. Előbb csinálsz belőle egy OCR képes programmal Word dokumentumot, abból meg epub-ot, vagy mobi-t.
-
Bozek
nagyúr
válasz
SunMount3r #105639 üzenetére
Pedig ez az egyik az összefoglalóban, csak nem a Pro változat. De hidd el, ez a legjobb, még ha van, aki panaszkodik rá, akkor is.
Amúgy nincs gond. Január 4-ig akciós, ki is van írva: "Moon+ Reader Pro is on sale 50% off ($4.99->$2.49, Dec.21-Jan.4)"
Egyébként ha van kompatibilis eszközöd, akkor megveheted arra, a vásárlások a Google fiókhoz vannak kötve. Onnantól fogva amelyik eszközön ugyanazzal a fiókkal lépsz be, arra letöltheted újra.
-
Bozek
nagyúr
válasz
adrian94 #105564 üzenetére
Nova beállítások - Alkalmazás- és modultár - Alkalmazástár-csoportok
Ott van egy Mappák fül, azon belül lehet csoportot létrehozni. Utána meg a Tabs-nál kiválasztott fülnél szerkesztéssel be tudod pakolni őket külön fülekre. Ha nincsenek fülek, akkor nem kell, alapból a fő alkalmazáscsoporthoz pakolja.
-
Bozek
nagyúr
válasz
darvinya #105553 üzenetére
És ha egy idegen PC-n be kell lépned valahová, akkor gondolkozol, hogy mi a jelszavad, mert ott nincs megjegyezve. Én SafeInCloud-ot használok, Android-on ki tudom küldeni értesítésbe a jelszavakat, ahonnan mehet a vágólapra és a helyébe. Chrome-ban van automatikus kitöltés is, ugyanez PC-re is igaz.
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz
punky10 #105506 üzenetére
Kivéve, ha ezt kikapcsoltad. Nekem például be van állítva, hogy mindig az elejéről kezdje és ne kérdezzen soha. Igaz, csak sorozatokat nézek és ha nekiállok egy-egy résznek (ami 20-25 perces), akkor azt nem hagyom félbe.
(#105503) makoss: Bővebben darvinya is a FB-ellenesek csoportjába tartozik... Kb. ennyi a történet. Amúgy szerintem ez telefonspecifikus probléma. Nekem Sony-n még sose jött elő, de Samsung-on már láttam hasonlót, bár azt nem a Messenger-ben, hanem a Facebook alkalmazásban.
(#105514) beg: Feltéve, ha az egy telepíthető ikoncsomag. Ha csak be van tömörítve pár kép, akkor más a helyzet. De egyébként már nagyon sok launcher felismeri, többek közt az Xperia Home is.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Fall-N #105471 üzenetére
Köszi, párat be is raktam közülük a kívánságlistára, majd megnézem őket tüzetesebben.
sikebo-tól a Materialistik-et már megvettem, az tetszik. És még csak launchert se kellett cserélni, az Xperia Home is támogatja.
(#105467) zeon.hu: Köszi neked is. Azzal az a bajom, hogy ott inkább csak felrakják a HS-eket, de nincs odaírva, hogy milyen ikoncsomagot használnak.
(#105472) Somatom: Köszi, nekem igazából ikoncsomag kell, nem csak 1-2 ikon. Ez csak ilyen pillanatnyi hóbort, nem akarok én annyira belemenni.
-
Bozek
nagyúr
Használ valaki valamilyen ikoncsomagot? Ha igen, kinek mi jött be?
-
Bozek
nagyúr
válasz
kovbandi82 #105348 üzenetére
Nekem nincs olyanom, csak kiírja, hogy csatlakozva. De amúgy szerintem egy belső hálós IP-t kellene látnod, valami 192.168.x.x-et.
Ott valami más gond van, valószínűleg az otthoni beállításaiddal. Milyen módon csináltál otthon VPN szervert? Írj PÜ-t, ne a topikot szemeteljük tele ezzel.
-
Bozek
nagyúr
válasz
kovbandi82 #105345 üzenetére
Igen, menni fog. Onnantól meg úgy fog látszódni a telefonod, mintha otthon lennél, így a korábban megszokott módon kezelheted a cuccokat, nem kell semmin se változtatnod.
-
Bozek
nagyúr
válasz
kovbandi82 #105342 üzenetére
Írd át az APN-t internet.vodafone.net-ről standardnet.vodafone.net-re, akkor működni fog. Az előbbi APN tömörített, ami miatt nem megy a VPN. Én is Vodás vagyok, eltartott egy ideig, míg rájöttem, hogy miért nem megy. Bármely WiFi-ről vagy netről tudtam csatlakozni, csak telefonról nem.
-
Bozek
nagyúr
válasz
kovbandi82 #105338 üzenetére
"Beépített vpn-el nem tudok csatlakozni, csak ha wifin lóg a telefon"
Pár kérdés:
1. Van fix IP-címe a hálózatodnak? Esetleg dinamikus DNS szolgáltatást használsz-e?
2. Melyik szolgáltató mobilnetjét használod? Vodafone? -
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz
GEPESZ66 #105156 üzenetére
1. Amire válaszoltál, az a Google Fotók alkalmazásról szólt.
2. Ha fut az Adguard, akkor már van VPN, csinál magának. A munkahelyi WiFi-hez csatlakozva nem kell semmit sem állítanod, arra nincs hatással az Adguard. Akkor van probléma, ha a munkahelyedhez VPN-en keresztül csatlakozol, akkor vagy kikapcsolod addig az Adguard-ot, vagy proxyt állítasz be. De ezt még nem próbáltam. -
Bozek
nagyúr
válasz
Tesztelo.hu #105144 üzenetére
Pedig pont az a lényege, hogy ne kelljen a telefonodon tárolni a képeket, hanem azokat felszinkronizálja a felhőbe. Ha a törlést is szinkronizálja, akkor nincs sok értelme, mivel meg kellene őrizni a telefonon is.
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
headhunter86 #105116 üzenetére
A belsőhöz? Kétlem. Még ha külső VPN-ről lenne szó, akkor előfordulhatna, de ez a telefonon van alapból létrehozva. Legalábbis szerintem az nem okozhat problémát, de lehet, hogy tévedek.
-
Bozek
nagyúr
válasz
< CyberBob > #105069 üzenetére
"a Play-en csak samsungos böngészőhöz láttam"
Talán nem a Play-en kellene keresni. Onnan kiirtotta a Google a reklámblokkolókat. AdGuard-ot nézd meg, de a hivatalos oldaláról töltsd le, mert ami a Play-en van, na pont az a Samsung böngészős.
-
Bozek
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #105014 üzenetére
-
Bozek
nagyúr
válasz
zoltanz #104882 üzenetére
A Google Translate nem jó? Még többet is tud, mint amit a SayHi. Igaz, a hangos fordítás "csak" 32 nyelven elérhető.
Esetleg a Vocre Translate, ez a Nuance motort használja a hangfelismerésre, ami nem rossz ajánlólevél.
-
Bozek
nagyúr
válasz
FuRiONight #104771 üzenetére
Szerintem mindenki tud ajánlani, de ahhoz azt is tudni kellene, hogy miket szeretnél. Én például podcast-et is hallgatok, arra is van ajánlatom.
-
Bozek
nagyúr
válasz
FuRiONight #104762 üzenetére
Az ES helyett én a Solid Explorer-t ajánlanám inkább. De ez csak magánvélemény.
-
Bozek
nagyúr
válasz
< CyberBob > #104604 üzenetére
Csak egy kicsit kellett volna visszaolvasnod, épp ma délelőtt volt róla szó: [link]
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz
Surda- #104579 üzenetére
LightFlow-hoz nem kell root (csak néhány telefon esetében). Lehet relatív értesítési hangerőt alkalmazni, amivel megoldható, hogy ha mondjuk 8-as a hangereje az értesítéseknek, akkor a FB 5-ös hangerővel szóljon, ha 5-ös, akkor meg 2-essel. De lehet fixet is beállítani.
Az ingyenes és a fizetős közti különbségek itt vannak leírva.
-
Bozek
nagyúr
Ezt írtad: "Az összes alkalmazásnak ilyen az app info-ja. És mindegyiket lehet fagyasztani/hibernálni". Én csak erre válaszoltam, és ahogy korábban is írtam, azt tudom, hogy külső alkalmazással lehet fagyasztani.
(#104575) S e t h: Mondjuk ez érdekes, mert a leírt probléma esetében én biztos nem gondoltam volna arra, hogy az akkumulátoroptimalizálás miatt van. De a lényeg, hogy megoldódott.
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz
gipsztigris #104530 üzenetére
Értelmezd is, amit olvasol. A két programok közül a TC ingyenes és adware-mentes. Az ES-ben adware van, vagy megveszed, de akkor már fizetősnek számít. Senki nem mondta, hogy az ES-ben nem lehet menteni, csak a fizetős verziójában.
-
Bozek
nagyúr
válasz
gipsztigris #104510 üzenetére
Tudom, mivel az összes ilyen tehetségkutató szenny. Ahogy a valóságshowk is... De ezekkel jól lehet a népet butítani, jól el lehet terelni a figyelmet a valódi problémákról.
-
Bozek
nagyúr
válasz
gipsztigris #104507 üzenetére
Életemben nem néztem azt a szennyet... De hogy jön ez ide? Semmi köze nincs az Android alkalmazásokhoz.
-
Bozek
nagyúr
válasz
gipsztigris #104494 üzenetére
Tegnap volt róla szó. Orosz rubelben annyiba került a Lifetime licence.
Én is megvettem, mert ennyit megért.
-
Bozek
nagyúr
válasz
(ex)Cat #104491 üzenetére
"Letöltöttem a Play-ről az ADGuard-ot próbaképp"
Ne a Play-ről töltsd le, az nem ugyanaz. A Play tiltja a reklámblokkolókat, ez csak Yandex böngészőben és a Samsung sajátjában működik. Le is van írva, hogy "Adguard Content Blocker doesn't block ads in any other apps", tehát semmi más alkalmazásban nem blokkol. Innen szedd le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Autószerelők, autószerelés
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest