- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
colonia #112839 üzenetére
Ha már linkelted, akkor említsük meg, hogy az OfficeSuite Pro + PDF is csak 339 Ft-ba kerül. Jó kis Office telefonra.
(#112840) adrian94: Küld valami értesítést a Skype? Van ott szám az ikonon? Bár azzal is csak annyit lehet elérni, hogy érkezett valami Skype-on, az olvasáshoz meg kell nyitni.
-
Bozek
nagyúr
válasz
adrian94 #112837 üzenetére
Attól függ, hogy van-e valami jelzés, hogy írtak. Elég, ha csak megjelenik egy szám az ikonon. Bizonyos esetekben én a Facebook-tól nem kapok értesítést. Erre oldottam meg AutoTools pluginnal azt, hogy figyeli a Facebook-on megjelenő számot, és ha az nagyobb, mint 0, akkor az automatizáló (nálam a Tasker) küld egy külön értesítést.
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
bendegruz #112765 üzenetére
Az Adguard-ban tudsz blokkolni oldalakat is, csak be kell írnod az egyéni szűrőbe. Kipróbáltam az ||ndex.hu/* szűrőt, igaz, így a főoldal bejön, de más aloldalt már nem tudok megnyitni. Kérdéses, hogy a főoldalt hogyan lehetne blokkolni. Majd még este tesztelgetem, hátha rájövök.
-
Bozek
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #112733 üzenetére
Konkrétan a linkelt alkalmazás arra van, hogy egy (vagy több) megadott mappát szinkronban tartson a telefon és a PC (vagy valamely felhőtárhely) között.
Én fájlok, mappák átküldésére a SuperBeam-et szoktam néha használni. Viszont ehhez kell a Pro kulcs, ha nem telefonok között akarsz küldeni, valamint a teljes mappaszerkezethez is.
Esetleg még megoldás, hogy SMB-ként csatlakoztatod a gépet egy fájlkezelőben (én a Solid Explorer-t használom erre) és úgy másolgatsz rá, mintha a telefonon belül másolnál.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Somatom #112690 üzenetére
Az értesítések között ott van továbbra is, tehát ha lehúzod a státuszsort, akkor látod. Nekem elég sok ikon lenne, ezért amiket nem akarok látni, azoknak 1. szint van beállítva. Ezek a lezárási képernyőn se jelennek meg. Van a 0. szint is, de akkor értesítés sincs. Ez nálam az Autonotification-nél például bezavart, mert annak is van alap értesítése, de ha küldettem vele egy sajátot, az se jelent meg.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Somatom #112687 üzenetére
Van olyan prioritás, hogy ikon nincs, csak értesítés. Én ilyeneket használok általában, mert nem kell minden ikon a státuszsorba. Nougat alatt meg már úgy is beállítható a prioritás, ha az alkalmazás alapból nem tudja, csak elő kell hozni a Kezelőfelület-hangolót és ott bekapcsolni a Teljes körű értesítésvezérlők menüpontot.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#16695808 #112661 üzenetére
Ha bekapcsolod a WiFi-t és csatlakozol egy hálózatra, akkor úgyis azt használja, addig ki van kapcsolva a mobilnet, nem kell külön megoldani. Automatikus bekapcsolásra valami profilos alkalmazást keress, én mondjuk automatizálót (Tasker, de van az E-Robot, ami ingyenes).
(#112662) kaciokos: Nem minden telefonon, bár tény, hogy a készülékek felén biztos. A Tiles-nek adsz ADB-n jogot, akkor lehetséges, hogy sikerül kikapcsolnia. Igaz, nekem Sony-n nem megy, megjelenik ugyan az x a térerőnél, de attól függetlenül ugyanúgy van net.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Mr Dini #112635 üzenetére
Telekom hangposta? Mondjuk egy Vodásnak az nincs ott, de értem, hogy mire gondolsz.
Amúgy meg nem kell külön fizetned a hangposta felhívásáért, hanem csak simán a telefonon meghallgatod az üzenetet. Na meg egyszerűbb is így. Sok embernek be van kapcsolva a hangposta, de hiába beszélsz rá, úgyse hallgatja meg soha. Viszont ha csak telefonon kell meghallgatni egy hangfelvételt, azért arra nagyobb az esély, hogy megteszi.
Na meg ugye teljesen független a szolgáltatótól, ha átmész másikhoz, akkor nem kell újra és újra beállítani.
Én amúgy nem szoktam hangpostára beszélni, de mivel tudtam, hogy ismerős ezt használja, ezért hagytam neki üzenetet múltkor.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Mr Dini #112632 üzenetére
"A Sony ezek szerint úgy gondolta, hogy megéri ezzel foglalkozni. De mivel annak is zárt a kódja, feltételezem azzal sem tudsz egyedi hangokat bemondatni."
Az üdvözlő szöveget felveszed és azt játssza be az üzenetrögzítő, tehát a saját hangodon fog megszólalni, a saját szövegeddel.
-
Bozek
nagyúr
válasz
darvinya #112626 üzenetére
"Minden megcsinálható, csak törekedni kell hozzá."
Ennél nagyobb blődséget se mostanában olvastam. Végülis sikerült megcsinálni az újabb Sony-kon a root-ot is bootloader nyitás nélkül... Ja, nem. Pedig ott kemény pénzbeli felajánlások is mentek annak, aki megoldja. Kb. félmillió forintnak megfelelő összeg gyűlt össze. A DRM lementésére és visszaállítására 3017 dollár gyűlt össze, végül azt azért sikerült megoldani, de a root-hoz ott is nyitni kell a BL-t.
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
Mr Dini #112617 üzenetére
"a RIL nem az benne. Plusz sok gyártó egyedi megoldást használ."
És ha jól emlékszek, akkor a Sony-nak saját megoldása van a RIL-re. Valamikor olvastam róla, hogy valamit a Sony RIL miatt nem tudtak megcsinálni. Tudom, hogy kusza mondat lett, de nem emlékszek rá, hogy mikor és miről volt pontosan szó.
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
Mondjuk fogalmam sincs mi az az 1+ 3T?
1+ 3TAmúgy inkább írhatná OnePlus 3T-nek, ha már egyszer az a hivatalos neve.
Ehh, lemaradtam.
(#112579) Phülöp: Mondjuk a telefon beállításai közt is megnézhetnéd. Nem értek a OnePlus 3T-hez, de Sony-n régebben a menüben is ki lehetett választani az alapértelmezett launcher-t.
-
Bozek
nagyúr
Érdekes ez a PowerAMP azért. 6.0 alatt volt Hi-Res audió, aztán miután frissült a telefonom 7.0-ra, eltűnt még a menüből is. Most, hogy megjött a 7.1.1, megint megjelent és tökéletesen működik is. Pedig maga a PowerAMP nem frissült, az még mindig a korábbi 704-es béta verzió, úgyhogy itt a 7.0-ba valamit bekevertek szerintem a Google-nál. (Azért nem a Sony-t írom, mert más telefonokon se ment 7.0-val.)
-
Bozek
nagyúr
válasz
holozis_HUN #112537 üzenetére
Vigyázz, mert mindjárt jönnek a Facebook-haterek.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Winner_hun #112488 üzenetére
App Volume Control, illetve ennek a fizetős változata. Igaz, én nem próbáltam, mert ilyenre nincs szükségem. Ha meg lenne, akkor meg a darvinya által írt megoldással csinálnám.
-
Bozek
nagyúr
"mert a frissen átadott elkerülő szakaszok stb az NNG (Topmap-ba) szinte azonnal bekerülnek"
Ezt azért cáfolnám. Régebben, amikor még "trükkös iGo"-t használtam, akkor mindig friss térképet raktam fel. Na, a megváltozott vasúti nyomvonal még évek múltán sem volt benne. Persze, tudom, a vasút más téma, de mivel a vasúti átjárók szempontjából fontos része a térképnek, ezért szükséges lenne azt is frissíteni. Kíváncsi lennék, hogy a zalaegerszegi belső elkerülő bekerült-e már (mondjuk a Sygic-be se, de itt nem ez a lényeg).
(#112462) snooze: Annak, aki akkor letöltötte, a mai napig elérhető.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Somatom #112436 üzenetére
Ne FTP Native Server-t, hanem FTP Server-t csinálj, az előbbi ugyan gyorsabb, de kevesebb funkcióval bír. Utóbbinál tudsz felhasználókat is adni hozzá, azzal beenged. Az FTP Native Server nálam is bejelentkezési hibát dob, de egy februári XDA-s poszt szerint is hibás. Mondjuk érdekes, hogy azóta se javították.
-
Bozek
nagyúr
válasz
HoTaZo #112402 üzenetére
1. Ha elérhető, akkor a jobb felső sarokban ott kell lennie a Download gombnak. Ha APK-ban is elérhető, akkor meg valahol a leírásban ott kell lennie a linknek.
2. Lehet, hogy az EMUI-s launcherben is lehet egyesével változtatni az ikonokat, ahhoz még nem volt szerencsém, így nem tudom. A Novát csak példaként írtam, több launcher van, aminél működik. Nálam a gyári Sony-s mondjuk csak telepített APK-s ikoncsomagból hajlandó dolgozni. -
Bozek
nagyúr
válasz
HoTaZo #112398 üzenetére
1. A linkelt ikonoknál van egy kiírás: "Currently being updated. Enter your email here to be notified when I relaunch." Tehát ez jelenleg nem elérhető, majd valamikor az lesz, akkor le lehet tölteni.
2. Nem egészen úgy van a DeviantArt-os letöltés, ahogy gondolod. Sok esetben azt tudod csinálni, hogy letöltöd az ikonokat, felmásolod a telefonra és egy olyan launcher-rel, amivel lehet változtatni az ikonokat (pl. Nova) betallózod egyesével minden alkalmazáshoz a megfelelő ikont. -
Bozek
nagyúr
válasz
holozis_HUN #112298 üzenetére
-
Bozek
nagyúr
válasz
Oldman2 #112221 üzenetére
Money Manager EX? Igaz, nem webes elérése van, hanem külön alkalmazás PC-re.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Oldman2 #112208 üzenetére
Régebben volt egy olyan megoldása az OTP-nek (a Telekommal, illetve a Vodafone-nal közösen), hogy külön lehetett igényelni MasterCard Mobil PayPass kártyát, azt kezelte az NFC-s SIM-el. Annyiban jobb volt ennél, hogy ott fel se kellett oldani a képernyőzárat, csak hozzáérinteni a telefont a terminálhoz. De ezt még az év elején megszüntették.
Jelenleg a Telenor és a Budapest Bank ad hasonlót, a Telenor MobilPass-t.
-
Bozek
nagyúr
válasz
togvau #112055 üzenetére
Csak válaszoltam a kérdésedre, hogy van-e ilyen...
Nekem meg amúgy az fáj, hogy nem képesek az emberek elolvasni az összefoglalót. Van benne három podcast alkalmazás is. Az ott szereplő Podcast Addict például nem ajánlgat mást. Bár mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy melyik ajánl. Én eddig csak olyanokkal találkoztam, amiknél a keresésnél voltak elérhetőek ezek, amiket felsoroltál.
-
Bozek
nagyúr
válasz
hatpersze #112040 üzenetére
Nem, egyáltalán nem arra gondolt. Létezik a Sony Xperia telefonokban Xperia Answering Machine.
(#112011) Somatom: Látod, a Sony megoldotta.
-
Bozek
nagyúr
válasz
ollie #111828 üzenetére
Mondjuk automatizálóval meg lehetne oldani, legalábbis a bejövő hívást mindenképp. Én megcsináltam Tasker-ben, mivel nem hordom magamnál mindig a céges telefont, az arra érkező hívásról meg szeretnék értesülni. Ha jön egy hívás (vagy egy e-mail), akkor AutoRemote segítségével átküldi az értesítést a magántelefonomra, így mindig látom, ha keresnek. Szerintem a kimenővel is megoldható, bár ezt sose próbáltam.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Kékes525 #111780 üzenetére
Én is azt használom, szerintem a legjobb. Azért is jó podcast lejátszóban használni az ilyen oldalakat, mert be tudod állítani automatikus frissítésre, így nem kell mindig nézegetni, hogy mikor van új epizód. Na meg le is tölti, ha szeretnéd, így külön net nélkül is lehet hallgatni, mondjuk utazás közben.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Doggy dog #111747 üzenetére
1. Tényleg nem ide való.
2.Ahogy láttam, az S3 támogatja az USB-OTG-t, így ha szerzel egy olyan kábelt, akkor már rá tudsz kötni vezetékes (vagy vevőegységgel ellátott vezeték nélküli) egeret.Szerk: Bocs, kimaradt, hogy a kijelző betört. Akkor már nehezebb az ügy.
-
Bozek
nagyúr
Itt 5.1.1-ről van szó. Az csak 6.0-tól van benne tudtommal. De amúgy az SD kártyára íráshoz akkor sincs ott engedély, azt az alkalmazásoknak külön kell megkérniük.
(#111719) Tompie: Ha megpróbálsz root könyvtárnak beállítani az SD kártyáról valamit, akkor nem kéri? Én Solid Explorer-t használok, de azt is csak úgy, hogy a telefonról érem el a PC-t.
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz
Tesztelo.hu #111655 üzenetére
Tasker-ben a következőket lehet állítani (legalábbis nálam):
- első vagy hátsó kamera
- felbontás
- Scene mód
- fehéregyensúly
- vaku mód
- fókusz mód -
Bozek
nagyúr
válasz
Kékes525 #111537 üzenetére
Az nem saját screenshot, hanem innen linkelte. Ez a bétában van csak benn. 6-os alatt nekem is ment még a Z5 Compact-al, 7-es alatt már nem. De olvasva a PowerAMP fórumát, Samsung-on megy Nougat-nál is, tehát változó, hogy melyik telefonnál működik. Mindenesetre elvileg a nem béta verzióban már menni fog a többin is, amelyik támogatja a Hi-Res Audio-t.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Kékes525 #111531 üzenetére
Az alap, hogy magasabb verziószámot kap, mivel újabb verzió lesz. Talán ebben a hónapban már kijön, de mivel egyszemélyes fejlesztőről van szó, semmi sem lehet biztos.
Mire érted, hogy használom-e?
(#111532) laskr99: Android játékok topik.
-
Bozek
nagyúr
válasz
< CyberBob > #111527 üzenetére
Ugyanaz vonatkozik a bétára is, mint a trialra. Ez nem külön alkalmazás, hanem egy újabb verzió, ami egyelőre csak tesztelésre van.
(#111529) Kékes525: Igen, frissíti.
-
Bozek
nagyúr
válasz
< CyberBob > #111523 üzenetére
Igen, igen, nem.
A feloldó esetében be lehet állítani, hogy ne jelenjen meg az alkalmazások között (legalábbis a programtárban), így csak egy lesz.
Hi-Res csak a bétában van, amit innen letölthetsz, vagy itt tudsz bekapcsolódni a bétatesztelő programba. Utóbbi esetben a Play-en is megjelenik a legújabb béta, persze nem a jelentkezés után egyből, kell hozzá egy kis idő.
-
Bozek
nagyúr
válasz
< CyberBob > #111518 üzenetére
A Play-en a fizetős PowerAMP csak egy minimális méretű alkalmazás, aminek a segítségével feloldod a próbaverzió időkorlátját. Tehát hogy az mikor frissült, az nem lényeges ebből a szempontból.
A Hi-Res Audio esetében csak azt kell kiválasztani, hogy milyen kimenetnél (pl.: fülhallgató) használja. De a Play-en alapból fent lévő Trial-ban szerintem nincs benn, csak a bétatesztelők férnek hozzá ahhoz a verzióhoz onnan, a többiek meg a hivatalos weboldalról.
Webrádiót sose próbáltam. De ha a PowerAMP-nak nem is ez a célja.
(#111512) PofaJenö: Ha OTG képes a készülék, akkor rákötsz OTG-n egy egeret és már tudod is kezelni. De ez tényleg nem ide való.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Kékes525 #111492 üzenetére
Azóta valaki berakott egy screenshot-ot, de nem hinném, hogy annak van valóságalapja. Nekem nagyon tetszik a Hi-Res audió a PowerAMP-ban, csak most épp nem megy. 6.0-nál még rendben volt, de Nougat esetében már meg se jelenik Z5 Compact-on. Mondjuk az OpenSL ES is egész jó az alaphoz képest egy Sennheiser CX 5.00G-vel.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Somatom #111406 üzenetére
Itt egy QR-kód generátor weboldal, amit szerintem bármilyen eszközön meg tudsz nyitni. Az URL-t kiválasztva biztosan menni fog.
Az meg a telefonos alkalmazástól függ, hogy egyből megnyitja-e a linket. Amit én linkeltem, abban be lehet kapcsolni a menüben az automatikus megnyitást, működik is.
-
Bozek
nagyúr
válasz
sebijani1982 #111377 üzenetére
Mondjuk ebben is van inverz szkennelés.
Nemrég ingyenes volt a Pro változata ennek is.
(#111382) kaciokos: 1. Nem ingyenes, csak most. Fentebb írtam egy másikat, az is akciós volt nemrég.
2. Ismét a fentebb linkeltet tudom megemlíteni, ugyanazokat a jogosultságokat kéri, mint ez. -
Bozek
nagyúr
válasz
Krisz1000 #111326 üzenetére
1. Nem fuvarosoknak szóló appról van szó, elég sok autós használ navigációt.
2. Swiftkey topik. Jah, hogy 3 éve nem szólt hozzá senki? Attól még van sajátja.
3. Swiftkey-t használok, de ilyen stílus után még akkor se biztos, hogy segítenék, ha tudnám a választ...(#111341) Krisz1000: "appért fizetni... ejnye." - ezt nem hangoztatnám. Ha szükségem van egy alkalmazásra, akkor megveszem, mert ezzel a fejlesztőt is támogatom. PC-n is több alkalmazást vettem az utóbbi időben, pedig mondjuk a Videoredo TV Suite nem volt olcsó. De sokszor használom.
(#111343) Krisz1000: Nuance Headquarters: Burlington, Massachusetts, United States. Az, hogy jelen vannak Magyarországon, még semmit sem jelent.
-
Bozek
nagyúr
válasz
enginev3.0 #111306 üzenetére
A kép alapján neked már van örökös licenced Európához. Ott alul ki van pipálva a Premium + Traffic. Nem vetted meg korábban akcióban?
Szerk: Jah, hogy most már be is írtad a termékkódot és aktiváltad? Akkor azért ír ki 20 eurót, mert annyiért válthatsz világtérképre Európa helyett.
-
Bozek
nagyúr
válasz
ryger #111279 üzenetére
Az emberek többségének ez kell, innentől fogva akár lehet gyári alkalmazás is. Neked is másra van szükséged, meg nekem is. De mint írtam, letiltható. Ha meg az zavar, hogy a helyet foglalja, akkor ne 8 GB belső memóriával rendelkező telefont vegyél...
Mit értesz az alatt, hogy "Ez a root dolog is tiszta vicc, mi koze ennek ahhoz, hogy meghal a kameram?"
-
Bozek
nagyúr
válasz
Somatom #111252 üzenetére
Nem mindegy, mert ha saját, akkor megoldható a Scene-el, mivel azt pakolsz rá, amit csak akarsz. A gyári widgetek már sajnos nem elhelyezhetőek rajta. Igaz, én a Scene-el csak focieredményt jelenítettem meg anno, de az simán a videó fölött is látható volt, nem kellett kilépnem belőle.
Az Overlays is hasonló, mint a Floating Widgets, itt is előre tudsz definiálni felületeket, viszont ha azon egy widgetet át akarsz helyezni, akkor csak hosszan rá kell nyomni a widgetre és már méretezhető, mozgatható (ami utána ott is marad, tehát ha kikapcsolod és újra be, akkor azon a helyen jelenik meg, ahová realtime mozgattad). Annyiban ad még pluszt, hogy parancsikonokat is elhelyezhetsz rajta, valamint vannak külön beépített cuccok is (olvasatlan üzenetek, nem fogadott hívások, óra, időjárás, zseblámpa, tárcsázó, stb.). Igaz, ezek közül némelyik csak a Pro-ban van benne és a Tasker integráció se megy az ingyenes verzióban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest