- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Mivel már a hócipőm tele van a koronavírusos reklámokkal a Mi Box YouTube appjában, előfizettem a YouTube Music Premium (1490 Ft/hó) szolgáltatásra
De még mindig vannak reklámok!
Valamit elrontottam, nem jó csomagra fizettem elő, vagy csak várni kell, míg beaktiválódik ott is?Látom már, van YouTube Premium is. 1790 Ft/hó. Ez kell nekem, ha jól értem.
-
válasz
kiraly.andra #143824 üzenetére
Benne legyen a naptárban, de ne jelezzen hanggal, értesítéssel eseménynél -ha jól értem.
-
-
válasz
balazs1956 #143768 üzenetére
Nem értelek.
A kukában kell legyen, ha törölted, illetve az összes levél nézetbe kerül, ha archiváltad. -
-
-
-
-
-
válasz
Tetsuo #143592 üzenetére
1. Miért van ez?
Mert a Vibersz..ilyen?
2. Hogy lehet ezt kijavítani? Vagyis hogy oldhatom meg azt, hogy pontosan azt lássam én a telefonomon, amit a másik fél?
Miből gondolod, hogy lehet? Az ilyen appok nem szoktak erre lehetőséget biztosítani.
(3. Hol lehet állítani az élőkép méretét, látószögét?)
Ld. kettes pont. -
-
válasz
Kumblee88 #143577 üzenetére
Ez érdekes, mert most töltöttem le a appot, és egy képet próbából lementettem, és az alapértelmezett letöltési mappába tette.
Samsungon és Xiaomin egyaránt (mindkettő droid 9) a belső memória Download mappája volt a mentés helye.
Amit te írsz, az inkább a megnyitott fájlok helye vagy valami készülék-specifikus, esetleg tévesen beállított letöltési hely. -
-
-
Kérdés.
Ha van egy S8-am, és szeretnék vele bankkártya helyett fizetni, akkor elég, ha feloldom a telefont vagy be kell lépnem a banki appba is?
Budapest Bank app. Az NFC természetesen folyamatosan aktív. -
válasz
consono #143438 üzenetére
Szerintem ez nem a dual active, hanem egyszerű keresztbe átirányítás.
Ezért is hívja fel a figyelmet az esetleges költségvonzatra.
(Lehet, a téma jobb helyen volna a Melyik okostelefont vegyem? topikban. Itt már sok volt az off.) -
-
-
-
válasz
MikeWazowski #143410 üzenetére
Igen, hivatalos.
A Szerencsejáték Zrt. oldalán fenn van, az okkal együtt, hogy a Playen miért nincs.Szerintem az SMS kell nekik, azt meg le tudod menteni. (De a kisebb összegeket simán kifizetik külön kérés nélkül.) Egyébként meg a megoldás: vasárnap formázd a telót, ha már kiderült, hogy nem nyertél!
-
-
-
-
válasz
HoldfenyLuna #143334 üzenetére
Nem tudom, erre gondoltál-e, de ez nekem simán települt: Dark Sky - Hyperlocal Weather 3.3.0.
-
-
-
-
-
válasz
WhiteWalker #143276 üzenetére
Emlékeim szerint az első nyereménynél kérnek bankszámlaszámot, ha addig nem adtad meg.
-
-
-
-
válasz
Rigormortiis #143195 üzenetére
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Viktor0610 #143015 üzenetére
Kértem valamit. Nem viccből!
NE folytassátok! -
válasz
SzabóTamàs90 #143027 üzenetére
A Gboard beállításaiban ki-bekapcsolható.
-
Nem szükséges ebbe az irányba (ki kémkedik, ki nem) elvinni a topikot.
Köszi. -
-
-
válasz
HoldfenyLuna #142978 üzenetére
Ki van kapcsolva alapból: a chrome://flags oldalon tudod bekapcsolni a Tab Groups lehetőséggel.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
sharp4 #142856 üzenetére
A Nine-ból csak fizetős verzió van. Mármint a talán két hetes próba után.
Tetszik benne, hogy személyreszabható, milyen almappákat frissítsen. Ezt az Outlook pl. nem tudja, ami kb. vicc kategória.
Ami még tetszik nekem, hogy "ezer éve" lementettem egy konfigot a beállítsokról. Telefoncsere vagy újratelepítés után csak importálom a beállításokat, és már használatra kész az app. -
-
-
-
válasz
MikeWazowski #142777 üzenetére
-
-
válasz
WhiteWalker #142725 üzenetére
Jah, hát akkor valóban nincs értelme a fióknak.
-
válasz
#30610944 #142722 üzenetére
"En nem adtam meg email cimet csak beirtam a kulcssot"
Az appon belül? Ezt írtam én is.
De mikor megvetted a kulcsot, akkor kellett megadni email címet.Ha belépsz a neten a fiókba, ott láthatod, milyen licence(i)d van(nak).
Ha mondjuk, venni akarnál még egy kulcsot, azt is csak a neten, a fiókodba belépve lehet. -
-
-
-
-
-
válasz
WhiteWalker #142616 üzenetére
Szerintem frissítik a Facebook és Messenger appokat a Playtől függetlenül.
-
Elvileg ezzel az appal lehet irányítani az Android TV-rendszerű kütyüket:
Android TV Remote Control -
-
-
-
-
-
-
válasz
darvinya #142478 üzenetére
Tudom, engem szeret a Xiaomi, Android, MIUI, Chrome, Mobilarena fórum (megfelelő aláhúzandó
), de nálam sosincs gond a közelségérzékelővel.
Sem MIUI, sem Android One alatt.Egyébként a Mi A1-nél is sokan panaszkodtak közelségérzékelő gondra, ami Android One rendszerű, szóval ez kapufa.
-
-
-
válasz
pube111 #142421 üzenetére
A 90%-ig töltésről is lemondhatnál.
Teljesen felesleges az akkura vigyázni.
Valamelyik OnePlus topikban volt egy évekig tartó teszt, aminek az lett az eredménye, hogy alig volt különbség a két tábor között (hímestojásként kezeli az akkut vs. nem foglalkozik vele, hogy tölti). -
-
válasz
MikeWazowski #142357 üzenetére
Ha jól látom, a megosztás menün belül tudod áttenni, egyenként.
Mi a baj a Keeppel?
A Keep bármely droidon (sőt, iOS-en is) műkődik, a Samsung Notes meg csak Samsungokon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ALIENWARE Area-51 R5
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest