- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
Hol lehet megváltoztatni hogy a home gomb hosszanti megnyomására ne a Google asszisztens jöjjön be hanem amit én akarok? Igy volt már gyárilag, JB 4.3 rendszer. A Novába nem lehet, csak menü gombot lehet szabályozni.
-
olivera88
veterán
Ez a Nova launcher ilyen szerencsétlen? Kihúztam egy ikont a dokkból véletlen és nem lehet visszahúzni, nem reagál rá egyáltalán, se áthelyezni nem tudom sehova. Átállitottam a képeim rács oszlopait 4 re, és becsúszott a dokk alá pár parancs ikon, és véletlen egy dokk ikont húztam a parancsikon helyett, visszatenni meg nem lehet.
Érdekes, mert a többi dokk ikont meg lehet mozgatni, csak az az egy nem akar.
-
olivera88
veterán
Valaki tudna Runtastic 5 freet küldeni? Frissítettem Playról de maradt a régi,
nem tudom miért.. Akkor letöltöttem az APK-t Playról ami régi verzió volt.
-
olivera88
veterán
Aki akar jó vírusirtót a mobiljára. Bitdefender Mobile Security 6 free months. [link]
-
olivera88
veterán
Runtastic freet használok promo kóddal, ha frissítem újabb verzióra akkor nem fogja elfelejteni ugye?
-
olivera88
veterán
A Google Play szolgáltatások frissült magától tegnap? Azt vettem észre tegnap h eltűnt kb 20 mb memória belső memóriából, hát mikor utánanéztem a látom hogy a Play szolgáltatások áthelyeződött a memóriába és nem lehet visszahelyezni az SD re.
De a Titaniumal vissza bírtam helyezni szerencsére.
-
olivera88
veterán
Elérhető az Országos Meteorológiai Szolgálat appja a Meteora.[link] A min követelmény 2.2, nekem 2.3.6 van és azt irja Play h nem kompatibilis a telefonommal. Leszedtem az APK t Playrol és simán feltelepült és működik is eddig.
Egész jó kis alkalmazás.
Mit tökéletlenkedik a Play akkor h nem kompatibilis? -
olivera88
veterán
válasz
#79335424 #43212 üzenetére
Köszi. Megpróbáltam a Teamviewer Quicksupportot, de evvel kimondottan nem lehet irányítani a telefont.
Hogy kell kikapcsolni képernyőzárat? Érintési késleltetés meg nincs nálam. Olyan kellene ami van My phone explorerben, de ott csak USB kapcsolaton keresztül lehet vezérelni a telefont az a baj..
-
olivera88
veterán
A helpert kell telepíteni hozzá.[link]
"Install Helper for improving a service of app lock!
■ segítő szolgáltatás
· Intelligens App Protector nem lesz kénytelen zárni a Feladatkezelő, vagy killer app.
· Intelligens App Protector automatikusan elindul a frissítés után Play Store." -
olivera88
veterán
Ha a Cerberus próbaverziója lejár akkor milyen funkciók maradnak meg?
-
olivera88
veterán
válasz
atillaahun #42754 üzenetére
Nálad is csak két 2G van a lakásba.
Tiszta szégyen..
-
olivera88
veterán
Tud valaki normális screenshot készítő appot?
-
olivera88
veterán
-
olivera88
veterán
Erre valaki? #41663
-
olivera88
veterán
Mawerick térképet használ valaki? Miért van az ha megadom az úti célt akkor légvonalba mutatja?Eddig nem tudtam beállítani.
-
olivera88
veterán
A Titanium backupban ha mentem az alkalmazás widgeteket az a kijelzőn lévő widgeteket menti el?
-
olivera88
veterán
A Skypenak van valami jó alternatívája? A Trilliant azt ismerem.A Skype túl sok helyet foglal és elég lassú is az ősrégi telefonomon.
-
olivera88
veterán
válasz
janakbacsi #41276 üzenetére
Képernyő beállítások, actionbar design, és disabled.
-
olivera88
veterán
A sports tracker tud manuálisan feltölteni? A 2 ik workoutomat nem hajlandó feltölteni valamiért.
-
olivera88
veterán
válasz
Illusion1010 #41115 üzenetére
Köszi.
Nálunk nem lehet a Playről vásárolni, ezért nem is mutatja a Play a fizetős appokat.
DM43 Nem figyeltem, azt hittem ez az.
-
olivera88
veterán
válasz
forintuser #41112 üzenetére
Ez az nem?[link]
-
olivera88
veterán
Telepítettem ezt a Taskert de nincs az ikonja az appdrawerben. Akkor hogy lehet használni??
-
olivera88
veterán
válasz
atillaahun #40894 üzenetére
Hát igen ez a hátránya, kissé meglepett. De magát az ADW t is hozzáadhatod a védett alkalmazásokhoz, így már nem lehet kikapcsolni.
-
olivera88
veterán
A Runtacticban lévő kalóriaszámláló az mennyire reális? Ha nem is teljesen reális, de a valósághoz közel állhat szerintem.
-
olivera88
veterán
A Runtastic és az Endomondo közül melyiket érdemesebb választani?
-
-
olivera88
veterán
Felakadt a Titanium backup a Play visszaállításakor már vagy 2 órája .. Mit csináljak vele??
-
olivera88
veterán
Be van pipálva a szinkronizálási beállításoknál h szinkronizálja My Tracksot is. De nem töltődnek fel az útvonalak Google térképre, akkor mit szinkronizál?
-
olivera88
veterán
Tud valaki olyan widgetet ami linkről képet tud megjeleníti? Egy automatikusan frissülő képet szeretnék kitenni.
-
-
olivera88
veterán
Tud valaki valami visszaszámláló alkalmazást? Ha megadok neki egy dátumot akkor mutassa folyamatosan h hány óra és hány perc van még addig, már ha létezik ilyen.
-
olivera88
veterán
ADW Launcherben lehet törölni az alkalmazás csoportokat?Sehogy se találom.
-
olivera88
veterán
Az ADW Launcher által készített backupot át lehet rakni az EX verzióba?
Szerk: Meg is van. Megnyitottam az EX ben a Backupot és ott vannak a sima verzió backupjai. Szuper, nem kell mindent újra állítani...
-
olivera88
veterán
A számítógépes Bytorrent sync minden kapcsolódásnál új kódot ad? Elírtam a kódot amit az elején adott és
és most nem tudok csatlakozni.
-
olivera88
veterán
válasz
asuspc96 #37631 üzenetére
Még program se kell hozzá.Android device manager
-
olivera88
veterán
válasz
LonGleY #37528 üzenetére
Igen használom már jó ideje. Max sebesség nem egyezik sose a bringán lévő Cateye Micro Wireless órájéval. De az aktuális sebesség egyezik.
Méri külön a mozgásban lévő időt és méri az egész időt is. A mozgásidő nem megy ha nincs jel. Az elkészült útvonalak feltölthetők Google Drivera és Mapsra is. -
olivera88
veterán
Hosszú idő után felraktam a Go Launchert ismét az ADW Launcher helyett. Eddig gyorsabbnak és stabilabbnak tűnik mint az ADW. Csak egy baj van vele, az hogy sok helyet foglal és sok a felesleges dolog benne.
-
olivera88
veterán
A Go Launcher megszűnt? Kerestem Playen de nem találtam.
-
olivera88
veterán
Tud valaki olyan alkalmazást amivel webcamként használható a telefon?
-
olivera88
veterán
A Google hitelesitő az mire jó?
-
olivera88
veterán
válasz
Lazsnak #13081 üzenetére
Probáld ki a Teamviewert
-
olivera88
veterán
válasz
Kreky85 #13029 üzenetére
Es File managerrel sikerül. De ezekkel valamiért nem akar. Csak meg kell adni a email cimet meg jelszót és már csatlakozik is, Astro file manager átirányit Dropbox fiokomra h engedélyezzem a hozzáférést, engedélyeztem de nem történt semmi, később megpróbáltam megint átirányitott böngészőre.
-
olivera88
veterán
-
olivera88
veterán
Valaki használ Astro file managert v File Mangert(RHYTHM SOFTWARE). Egyikkel se tudok csatlakozni Dropboxra valamiért. Belépek Dropboxra és elfogadom a hozzáférést, aztán nem történik semmi.
-
olivera88
veterán
A Dolphin browser és Dolphin browser mini között mi a különbség?
-
olivera88
veterán
Használ valaki Dolphin browsert? Ez lehet a top gondolom, 868 182 letöltés.
Mik a tapasztalatok vele?
-
olivera88
veterán
Úgy vettem észre az ADW launcher megfelelőbb az Ascend Y 200 ra mint a Go. Gyorsabb, nem akadozik, jól testreszabható Még csak pár órája van fent de eddig jó volt. Go is aránylag jó volt, de néha akadozik és lassabb is kicsivel.
-
olivera88
veterán
ADW ben h lehet hívás inditó gombot hozzáadni a dokkhoz? Valahogy nem tudok rájönni.
-
olivera88
veterán
Jelenleg Go launchert használok. Most letöltöttem ADW launchert, ha ezt teszem alapértelmezettnek, és aztán visszaállítom a GO t akkor megmaradnak beállítások és home screenen h mi volt a Go launcheron?
-
olivera88
veterán
A jetAudio-nál gyengébben szól a zene mint az Androidos lejátszón. Amúgy nagyon bejön de halkabb. Tapasztalta már valaki ezt?
-
olivera88
veterán
Probáld ki jetAudio-t
-
olivera88
veterán
Bluetooth-on nem akart csatlakozni valamiért. USB vel meg nem próbáltam. Kíváncsiságból felraktam az Airdroid-ot és nem kell hozzá wifi, ha megosztom a telefon netjét az USB megosztással, akkor birom használni, egész jónak néz ki első benyomásra.
nyuszi123456: Ezt hogy érted? Mivel téves alapokon nyugszik az egész Android koncepció. Mi a baj vele? Mégis ez lett a legnépszerűbb OS. Meg mi köze javanak az Androidhoz?
Én Gingerbreadot használom és jól megvagyok vele, újabbakat nem ismerem és nem is birom felrakni a telómra sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kutya topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- PlayStation 4
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Swift PG27UCDM OLED gamer Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- i7-9700K + BeQuiet + 10 venti Stabil, halk, brutál erős gép!
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- Apple IPhone 15 Pro 128GB Natúr Titán
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest