Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Létezik arra valami alkalmazás vagy egyéb megoldás , amivel a Play Áruházban megtalállható alkalmazás hozzászolászólásokkról küld értesitést ha pl új hsz érkezik az adott alkalmazáshoz. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Crazyhorse
üzenetére
Szerintem inkább a res mappában keresd.
Vagy egy fájlkezelővel megnyitod a kicsomagolt apk-t és rákeresel .png re,ha minden igaz kilistázza a png-ket
-
aprokaroka87
nagyúr
az létezhet hogy egy alkalmazás fejlesztője megtudja úgy csinálni az appot hogy az reklámblokkoló megléte esetén letiltja az adott alkalmazás működését?
ha jól tudom erre a google play api-n keresztűl van lehetőség -
aprokaroka87
nagyúr
üdv!
Androidra lehetne olyan alkalmazást fejleszteni ami kikapcsolt képernyő esetén naplózza a hálozati eseményeket,melyik app mikor és hova csatlakozott fel,mennyi adatforgalmat generált. -
aprokaroka87
nagyúr
üdv!
Nem vagyok programozó viszont lenne egy kérdésem
A Tasker alkalmazásban levő java functions rész mire lehetne használni?föleg programozás terén.
a pontos helye task>code>java functions -
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!Nem vagyok programozó viszont lenne egy pár kérdésem.
Az alap Android ugyebár a 4.0-tól ismeri a hardveres gyorsitást rendesen,a 3.0-is támogatta ha az Android manifest.xml állományban A "Hardwareaccelerated=true" sor benne van.
Nekem CM7.2 van a telefonomon a Pimp my romban bevan kapcsolva a GPU RENDERING opció...ami annyit tesz hogy az egl.cfg sorbol kitörli az első "Android 0 1" sort,illetve a Build.prop fájlban a "debug.composation
type"értékét átirja gpu-ra mdp-ről.
Azt tapasztalom hogy azok az appok amiknek az Android Manifest.xml fájlában szerepel a "Hardwareaccelerated=true" érték szinte 99%-ban akadás mentesek,mig amikben nincs benne azok jobban akadnak.
A kérdéseim
1:mi az az mdp,mert értem én hogy cpu,gpu ezeket tudom mi.vmi hardveregység a Soc-n?
2:Ha jól sejtem akkor igy Android 2.3-on megkapom a 4.0 nulla által bevezetett hardveres gyorsitást?
3:Az Android 4.0 ban ha nem szerepel az android manifest fájlban a hardveres gyorsitás kapcsoló akkor is hardveresen gyorsitott lessz az adott app?
4:Az mitől van hogy a telefonom gyorsabban tud görgetni mint sok Android 4.1 es telefon?Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Spiegen Rugged Armor Pro tok PS Portal-hoz
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest