Hirdetés
- Google Pixel topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
Új hozzászólás Aktív témák
-
arpii
tag
válasz
sztanozs
üzenetére
Flash ill. AS3-al foglalkoztam régebben. Side scrolling shoot 'em up-ot volt a fő műfaj, de egy-két rövid hidden object és point and click keverék is volt.
Kezdésnek pont elég lenne egy pong is saját kézből, csak nem tudom merre induljak.
Illetve milyen eszközök hasznosak a fejlesztés során.
Nem tervezek 3D modellezett alkalmazásokat, max. ál-3D-seket, de azt a grafikával, sprite-okkal meg lehet oldani, hogy 3D hatású legyen. -
arpii
tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni a nagyérdeműtől.
Szeretnék közelebbről megismerkedni az android-os játékok fejlesztésével, de őszintén szólva egy káosz az egész körkép egy kezdőnek. Hogy miért gondolom ezt?! Mert ugye android developer, ad pár segítséget és natív android alkalmazást fejleszthetünk. Ezen kívül 600 féle engine elérhető, pl. a legnépszerűbbek közül a unity neve ismerős.
Sok-sok éve, mikor még életképesebb volt a flash+actionscript 3.0, abban egészen ügyes dolgokat össze tudtam rakni, de manapság csak MS .NET alapú kódokkal találkozom a munkám során. Végül a kérdés:Mit javasoltok kezdésnek ahhoz, hogy létre tudjak hozni egy egyszerű 2D grafikus játékprogramot? Milyen fejlesztő-eszközök szükségesek hozzá?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Illetve milyen eszközök hasznosak a fejlesztés során.