Hirdetés
- Google Pixel topik
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
raggg
senior tag
(#773) holczhauser
Én a LibGDX-et ajánlanám, a weboldalukon elég sok információt találsz róla. Ingyenes!
(sry véletlenül rosszra válaszoltam)
-
thon73
tag
Ez nem egy rossz ötlet. (én ugyan nem játékra gondoltam, de az adatok szempontjából ez édesmindegy)
Az adatokra - saját szokásaim alapján: pl. külföldi használat - offline van szükségem, ezért nem is gondolkodtam hálózatban. De a telepítés után miért ne húzhatná le a szükséges adatokat a server-ről? Akkor úgyis rendelkezésre áll a hálózat, legnagyobb valószínűséggel azon telepítették. Igazad van! Köszi! Egyébként utólag belegondolva az pl. SVOX (magyar felolvasó) is így működik: program települ, aztán magának letöltögeti a hangfile-t az első indításnál.BlueStacks: sajnos proxy nem beállítható. Ettől függetlenül a saját programokkal télleg kiválóan szuperál! (Mondjuk a gépet Eclipssel együtt futtatva rendesen megfogja, pedig bőven van teljesítmény.)
-
socketbind
csendes tag
Sajnos nem sok tapasztalatom van a témában, de gondoltam megemlítem neked a Unity-t:
http://unity3d.com/Április nyolcadikáig tudsz magadnak ingyenes, teljes értékű licenszet szerezni az Androidos változathoz:
https://store.unity3d.com/index.html
(Csak az alap verzió, nem a Pro)Engem nagyon meggyőzött a példaprojekt amit mellékeltek hozzá. (Kipróbáltuk egy tableten, nagyon szépen futott.)
Magát a játéklogikát C#, Javascript és Boo nyelven írhatod, amikor feltelepíted a programot tulajdonképpen egy szerkesztőprogramot kapsz (Unreal Editorra hasonlít egy nagyon kicsit), a játéklogikához tartozó kódot pedig pl. MonoDeveloppal lehet fejleszteni. (telepítéskor feltehető mint kiegészítő)
Feltételezem hogy egy picit másra gondoltál, pl. Java-ban szeretnél inkább játékot fejleszteni valamilyen fejlesztőkörnyezetben (Eclipse, IntelliJ), viszont a lehetőségeit elnézve szerintem kifejezetten jó a feladatra.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti TURBO OC 11GB GDDR6 (GV-N208TTURBO OC-11GC) Videokártya
- ThinkPad P1 Gen6 16" 4K+ OLED érintő i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv gar
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- SAMSUNG 980 500GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- 27% - ASUS Prime 850W 80 PLUS Gold ATX 3.1 Táp!
- ???????????????????szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mindegy. Igen olvasgattam, tényleg van többféle megoldás. Régi Nokiában nem volt csak gps és az is tudott lépést számolni (inkább becsülni
.)