Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
válasz
fntastic
üzenetére
úgy látom hogy ez a bizonyos beérkező átirányított hívás lekezelése nem az android SDK része, hanem a Radio Interface Layer (RIL) nevű modulban helyezkedik el. Ez pedig gyártófügggő dolog. Ez helyezkedik el az android SDK és a linux kernel között. Ez a réteg kapcsolja össze a rádió hardvert és az SDK-t (Telephony).
Amit írtam korábban hogy toast üzenet jelenik meg ha átirányított a hívás az nem minden készüléknél van így. Én egy Samsung Galaxy Note 4-en néztem először és ott jön a toast, Nexus5 esetében viszont nem. Ahogy olvasgatom a neten a Samsungokra jellemző ez a toast üzenet.
Na a kérdésem most egy picit más. Hogyan lehet ehhez a RIL réteghez hozzáférni? Tippem sincs, nem foglalkoztam ilyen mély rendszerszintű programozással még. Ehhez vajon már NDK kell?
Egyébként létezik olyan hogy Samsung Android SDK? Találtam ilyet, de abban a csilivili fícsörök vannak ahogy első blikkre néztem. Lehetséges hogy ha van Samu SDK akkor annak a Telephony osztálya más lehetőségeket is biztosít a stockhoz képest?Itt találtam infot a RIL-ről. Valaki foglalkozott más ilyennel? Konkrétan Note4-re fog kelleni nekem ez a dolog (kb 700 db készüléken futna a szoftver). Mit javasoltok? Merre mozduljak tovább?
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest