Hirdetés
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
válasz
fntastic
üzenetére
úgy látom hogy ez a bizonyos beérkező átirányított hívás lekezelése nem az android SDK része, hanem a Radio Interface Layer (RIL) nevű modulban helyezkedik el. Ez pedig gyártófügggő dolog. Ez helyezkedik el az android SDK és a linux kernel között. Ez a réteg kapcsolja össze a rádió hardvert és az SDK-t (Telephony).
Amit írtam korábban hogy toast üzenet jelenik meg ha átirányított a hívás az nem minden készüléknél van így. Én egy Samsung Galaxy Note 4-en néztem először és ott jön a toast, Nexus5 esetében viszont nem. Ahogy olvasgatom a neten a Samsungokra jellemző ez a toast üzenet.
Na a kérdésem most egy picit más. Hogyan lehet ehhez a RIL réteghez hozzáférni? Tippem sincs, nem foglalkoztam ilyen mély rendszerszintű programozással még. Ehhez vajon már NDK kell?
Egyébként létezik olyan hogy Samsung Android SDK? Találtam ilyet, de abban a csilivili fícsörök vannak ahogy első blikkre néztem. Lehetséges hogy ha van Samu SDK akkor annak a Telephony osztálya más lehetőségeket is biztosít a stockhoz képest?Itt találtam infot a RIL-ről. Valaki foglalkozott más ilyennel? Konkrétan Note4-re fog kelleni nekem ez a dolog (kb 700 db készüléken futna a szoftver). Mit javasoltok? Merre mozduljak tovább?
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest