Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
trisztan94
üzenetére
DDMS-ben látod a telót? Ha esetleg a géped nem látja a telót és az a baj van egy ötletem. Bár lehet hülye ötlet, de ha van wifi hálózatod otthon és a teló is csatlakozva van, akkor hagyd az usb kábelt és próbálj meg adb connect-el csatlakozni a telódhoz. Nem tudom, hogy működik valós eszközzel nem próbáltam, én VirtualBox emulátornál használom, ott működik.
Másik ötletem, consolt és logcat-et hesszeld, van hogy elgépel véletlenül valamit az ember manifestben vagy bármilyen xml-ben, amit a fordító se vesz észre. Akkor nem indul még a install sem, már találkoztam ilyennel, egy egy soros kis üzentet írt talán a consol-on.
-
válasz
trisztan94
üzenetére
A DDMS perspektíván látod az eszközt? Logcatat ír?
Ha nem, a kerneled látja az ADB imterfészt? Bedugás után érdemes lehet megnézni a dmesg kimenetét, hogy mit lát és mihez kezd vele.Linux alatt csak a szopás van az ilyesmivel... Nem írt semmit/mindent megcsináltál, amit a Google oldala írt? Régen volt, hogy az udev konfigurációjába bele kellett piszkolni pl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Renault, Dacia topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amatőr csillagászat
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Diablo IV
- Steam topic
- További aktív témák...
- PS5 FAT lemezes CFI-1216A +2db kontroller +2TB Seagate HDD +dupla töltő +vertical stand +12db játék!
- Eladó Xiaomi 15T Pro Dual SIM, kártyafüggetlen okostelefon
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- Apple iMac 24" Blue! M3 / 16GB RAM / 512GB SSD!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest