Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
pittbaba
aktív tag
ÓÓ hogy ezt te követted el? Akkor először is
és

Ismerősek voltak a szavaid, ezek alapján haladtam én is, de nem láttam, hogy kitértél e arra, hogy hogy kapja meg a hívó az async task által lekért eredményeket.Nagyon jó a cikk, a teljes ködös semmitnemértek ebből verzióból a nagyjából átlátom részig sikerült fejlesztenem magam miután átrágtam a cikket, köszi, nagy segítség.
Igen, ezen gondolkodtam én is, hogy mivel ez háttér folyamat, közben pont az a lényeg benne, hogy az activity meg közben azt csinálja ami a dolga, ne erre várjon, így az asyncen belül érdemes feldolgozni az eredményeket ha jól értem.
Én úgy gondoltam, hogy paraméterben kap az async egy stringet, hogy hogyan dolgozza fel a kapott eredményt, és hova írjam ki éppen. Gondolom nem érdemes minden alkalomhoz külön teljes Async osztályt létrehozni.(?)
Sok ilyen hasznos cikket még!

Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 26
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest