- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
lanszelot #5031 üzenetére
Én udemy-ben eddig ritkán csalódtam, bár az igaz, hogy én ott java-ban tanultam meg és később tértem át kotlin-ra.
Fizetős, magyar, aktuális kurzus: [link] Nem reklám, de szerintem ezzel nem igazán tudsz mellélőni, teljesen kezdő szint (akár az alapozó kurzussal kiegészítve). Találhatsz róla 2-3 bemutatkozós videót is. Bár igaz, az ára húzós lehet (a "Több pénzt nem akarok a semmire kidobni."-t én úgy értettem, hogy "feleslegesen kidobni"), hiszen egy udemy kurzus többszöröséről van szó. Viszont magyar, konzultálni lehet vele, stb. (Az oktatót személyesen ismerem, és meg tudom erősíteni, hogy az oktatási stílusa kiváló, android témában pedig szerintem nagyon toppon van. Olvass utána nyugodtan, pl. markmyprofessor-on rengeteg véleményt találsz róla. Két egyetemen is tanít, mellette IT vezető is egy cégben, ezzel foglalkozik gyakorlatilag azóta, amióta van android.)
Ha az ingyenesség a fő szempont, akkor viszont youtube, dokumentációk, stackoverflow (és rengeteg idő), viszont ha nem vagy gyakorlott, elég nehezen fog menni, ami elveheti a kedved. Így ha a programozás sem megy (számomra ez nem derült ki a hozzászólásodból), akkor érdemes lehet egy stabil alapot szerezni java / kotlin-ból android nélkül, és csak utána építkezni ezekre. A két nyelv amúgy teljesen hasonló.
(Youtube-on belül nem tudok konkrétabbat mondani sajnos, hiszen rengeteg videó van, elég sok 5+ órás és hasonlók, nyilvánvalóan ezeket nem néztem végig.)
Nagyon off: a programozói tool-ok iszonyat gyorsan fejlődnek és alakulnak át, teljesen természetes szerintem, hogy egy pipa máshova kerül, vagy hasonlók. Nemrég jött ki az android studio 4.0, ami egy főfrissítés volt, így az újdonságokból még több van, mint általában. Van ennél rosszabb is: swift-ben például a nyelv két változata sem kompatibilis egymással. /Nagyon off vége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- LED világítás a lakásban
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- LEGO klub
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest