Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
thiclyoon
üzenetére
Hello,
Először is köszönöm a választ.
Amit ajánlottál sehogy se az amit én írtam:
" Kinek ajánlott A képzés azoknak szól, akik rendelkeznek programozói alapismerettel. Tisztában vannak a következő fogalmakkal: változók, ciklusok, függvények, osztályok, objektumok, interfészek és kivétel kezelés."
No, ez nem én vagyok.INDULÁS: 2020.07.07. - azaz már megy.
Minden amit vettem Udemy-n bukta volt eddig. 4 vagy 5 leckém van már ott, ami kuka.
Ennyi elég lesz az adományból.Ha van alapod, akkor biztos jó, vagy ha van haverod akivel tanulsz, esetleg van aki segít is....
Nekem egyik sincs. Teljesen az alapoktól kezdeném, és egyenlőre az érdekel képes vagyok-e magtanulni. Azután jöhet a 120e -es suli.Nem ingyen szeretném, csak igen sokat dobáltam már a kukába. Mivel nem lehet vissza kapni, ha nem tetszik, így nem próbálkozom tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Jófogás tapasztalatok
- LEGO klub
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Fujifilm X
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- Ryzen 5500 pc , Jonsbo RM2 aluminium ház, asus gtx 1660 super, Corsair ddr4 3200mhz 16gb, 27" acer m
- szinte új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia ajándék Apple tok
- Steinberg UR 22 MKII Hangkártya
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest