- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
bandi0000
üzenetére
Activity-ben ?. operátor nélkül is működik, fragment-ben szükséges a ?. operátor. Alapesetben nem lehet null, de ha pl. átmegyünk valamilyen Settings, vagy Helper osztályba, akkor egy rossz architektúra / tervezés után simán jöhetnek a null pointer hibák ilyen esetben.
Jó megoldás? Nem igazán van, illetve én nem tudok róla
Nemrég láttam egy meme-t, ahol az volt a poén fő eleme, hogy mégis mi a fenének kell akár egy Toast-hoz context. Teljesen felesleges, ez az Android dizájn hibája, egyszerűen csak azt akarjuk, hogy jelenjen meg az aktuális képernyőn. Ha mégis szükséges egy context, vagy hasonló komponens (resource, activity, vagy akár teljesen más is, asynctask, stb.), akkor ezt javaslom, ez működni fog: [link] (kiegészíthető get/set-tel, egyéb dolgokkal, stb). Widget-nél tud ez is probléma lenni, de akkor kell a jó tervezés - vagy egy kis szenvedés a widget-nél 
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nemrég láttam egy meme-t, ahol az volt a poén fő eleme, hogy mégis mi a fenének kell akár egy Toast-hoz context. Teljesen felesleges, ez az Android dizájn hibája, egyszerűen csak azt akarjuk, hogy jelenjen meg az aktuális képernyőn. Ha mégis szükséges egy context, vagy hasonló komponens (resource, activity, vagy akár teljesen más is, asynctask, stb.), akkor ezt javaslom, ez működni fog: