- MWC 2026: Megjött az Anker új, megfizethető árú aktív zajszűrős fejhallgatója
- MWC 2026: Szemből nagy, oldalról nem is látod
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- A Telekom és a Yettel is jóváír a közel-keleti térségben tartózkodó ügyfeleinek
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- A Telekom és a Yettel is jóváír a közel-keleti térségben tartózkodó ügyfeleinek
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
Arcanus
üzenetére
Igen, szerintem is.
Nincsenek belsős infóim, csak összeesküvés elméleteket gyártok ezügyben, miszerint a Google és az Oracle nem egyszer összerúgta már a port a Java-val kapcsolatban, a Google-nak nagyon jól jött ez az új programnyelv, amire áttérhet, mint az Android hivatalos, és Oracle-től független programnyelve. Nem tudom, hogy március óta van-e újabb döntés ezzel kapcsolatban, de akkor az Oracle-nek adtak igazat. [link] -
Benex
senior tag
válasz
Arcanus
üzenetére
Én is csak azt tudom mondani, hogy megéri. Mióta supported lett a google is eléggé nyomja (android ktx), illetve a mostanio dev. keynote-ban is már ők maguk is minden fejlesztést kotlinba mutatnak be. Én is használom, java után nem lesz nehéz áttérni, viszont nagyon sok hasznos feature van benne ami után a javat használni lesz rosszabb

-
t181
senior tag
válasz
Arcanus
üzenetére
Szvsz simán megéri, én már csak akkor írok Java kódot, ha nagyon muszáj.
Már most is kap akkora figyelmet, hogy érdemes legyen foglalkozni vele, Android fejlesztőként pedig főleg. Pár napig nézegeted, tanulgatod, és meg fogod bánni, hogy nem kezdted el használni korábban.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Autós topik
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Milyen autót vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Parfüm topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Honor MagicPad 2 12.3 " Elképesztően jó tablet , újszerű , 1,5 év Garanciával !
- Corsair Water RGB PC - Aorus Z390, i9 9900k, 32Gb RGB PRO, 2080 Super, 1Tb M2, WiFi - Windows 11
- Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 1,i7-10850H,32 gb,512 gb
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Akció! Csak tesztelt! WD Blue SN5000 4TB Nvme SSD! 0 Perc - 0 Írás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest