- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
vz12
tag
Nemrég kezdtem androidos programozással foglalkozni, remek szórakozás.
PC-n az Android 2.1 - 2.3 -as emulátorokkal tesztelve tökéletes minden, ahogy a 2.3-as kütyün is. Ma gondoltam egyet és indítottam egy 4.0.3-as emulátort is, de azon elhasalt a programom valami ilyesmi szöveggel: "Unfortunately <app> has stopped.". Pontosabban elindulni látszott, de kb. 1 mp után kidobta ezt a szöveget és kilépett. Az <app> persze az én progim neve volt.
Kérdés: Van-e itt valaki aki találkozott már ezzel a problémával, és meg is oldotta? Összefüggésben lehet-e a probléma azzal hogy a projektet anno 2.1-ben hoztam létre, és esetleg a 4-es nem teljesen kompatibilis visszamenőleg?Egyébként Eclipse 3.7.1, a gépben 2 GB RAM van.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Marathon - Mostantól végre ingyen kipróbálhatod!
- Projektor topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Marathon (2025)
- További aktív témák...
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- DELL Latitude 5285 (Tablet) 2 az 1 ben,FHD +,12.3,i5-7200U,8GB 128GB SSD,LTE, WIN11
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
PC-n az Android 2.1 - 2.3 -as emulátorokkal tesztelve tökéletes minden, ahogy a 2.3-as kütyün is. Ma gondoltam egyet és indítottam egy 4.0.3-as emulátort is, de azon elhasalt a programom valami ilyesmi szöveggel: "Unfortunately <app> has stopped.". Pontosabban elindulni látszott, de kb. 1 mp után kidobta ezt a szöveget és kilépett. Az <app> persze az én progim neve volt.