Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
vz12
tag
Nemrég kezdtem androidos programozással foglalkozni, remek szórakozás.
PC-n az Android 2.1 - 2.3 -as emulátorokkal tesztelve tökéletes minden, ahogy a 2.3-as kütyün is. Ma gondoltam egyet és indítottam egy 4.0.3-as emulátort is, de azon elhasalt a programom valami ilyesmi szöveggel: "Unfortunately <app> has stopped.". Pontosabban elindulni látszott, de kb. 1 mp után kidobta ezt a szöveget és kilépett. Az <app> persze az én progim neve volt.
Kérdés: Van-e itt valaki aki találkozott már ezzel a problémával, és meg is oldotta? Összefüggésben lehet-e a probléma azzal hogy a projektet anno 2.1-ben hoztam létre, és esetleg a 4-es nem teljesen kompatibilis visszamenőleg?Egyébként Eclipse 3.7.1, a gépben 2 GB RAM van.
Új hozzászólás Aktív témák
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
PC-n az Android 2.1 - 2.3 -as emulátorokkal tesztelve tökéletes minden, ahogy a 2.3-as kütyün is. Ma gondoltam egyet és indítottam egy 4.0.3-as emulátort is, de azon elhasalt a programom valami ilyesmi szöveggel: "Unfortunately <app> has stopped.". Pontosabban elindulni látszott, de kb. 1 mp után kidobta ezt a szöveget és kilépett. Az <app> persze az én progim neve volt.