- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emb3rke
tag
Sziasztok!
Nagy elégedettséggel használtam az Alcor Q787i tabletemet, de sajnos eltört a kijelzője. A javítás minimum 20 ezerbe kerülne + postaköltség, tehát sajnos valószínűleg kuka lesz, nem ér annyit a készülék.
Így új tablet után kell néznem.■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
Könnyen kezelhető, tehát 7(-8 col).■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Ha van, használt.■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
Mindkettő, de inkább az utóbbi.■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
Filmnézés, internet.■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Lehetőleg konkrét összeget adj meg, ne rébuszban írd körül.
40-60 ezer.■ Fontos: 3G-s legyen és dual SIM-es (ez utóbbiról lemondhatok, de nagy előny lenne)
Köszönöm szépen előre is a segítséget.
-
Emb3rke
tag
válasz tjb007 #62637 üzenetére
Köszönöm szépen a választ.
Most már egy kérdés merült fel bennem. Cube T7 vagy Nexus 7 LTE (refurbished)?
Az utóbbit 50.000-ért lehet kapni az edigitalban, a Cube T7-est meg kb. 150 EUR-ért lehet Kínából rendelni, tehát pár ezer forint különbség van (ha expressz szállítást kérek, hogy ne kelljen 1 hónapot várni a készülékre, akkor szinte ugyaannyiba kerülne).[ Szerkesztve ]
-
Emb3rke
tag
válasz tjb007 #62673 üzenetére
Óóó valóban.
Sorry, nem vagyok otthon ennyire otthon a témában. De jó, hogy kiderült, hogy attól, hogy 3G és 4G képes a tablet, nem jelenti azt, hogy 2G (GSM) is van.. :/
Akkor nem marad más választás, csak a Cube T7..
És remélhetőleg a magyar/európai frekvenciákon működik a Cube T7, nehogy pórul járjak, hogy megrendelem, aztán mégsem lehet Európában használni a GSM-et..[ Szerkesztve ]
-
Emb3rke
tag
válasz sbwolf #62675 üzenetére
Nem dodo, euro. A Tinydeal-en. Vagy ezt is benéztem, ez nem is az a Cube T7, ami nekem kéne?
-
Emb3rke
tag
Sziasztok!
Sajnos a Nexus 7-esem (32GB, 4G modell) eltűnt/ellopták a reptéren.
Már lemondtam, hogy valaha visszakerül hozzám, így a pótlásán gondolkodom. Iszonyat jó volt a Nexus 7, így nem szeretném annál (sokkal) alább adni, csak ha nagyon ésszerű.■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
7"
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Alapvetően használtat szeretnék, de új is szóba jöhet (garancia miatt).■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
Mindegyik opció. Pl. fontos, hogy a romániai eMag-ból is be tudom szerezni, illetve jelenleg Írországban tartózkodom, tehát itt is vagy ide rendelve is megvehetem más országból. (És persze Magyarországon is megfordulok rendszeresen.)■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
Internet, navigáció, youtube, e-mailezés, minimális játék.■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Lehetőleg konkrét összeget adj meg, ne rébuszban írd körül.
Használtan 40.000 körül, újonnan 60.000 körül.■ Mindenképp 3G/4G modellt szeretnék venni, hogy bárhol bármikor tudjak vele internetezni, nem csak otthon használnám.
■ Nagy előny lenne: telefonálásra alkalmas (és egyben DUAL SIM-es), OTG kompatibilitás,
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Emb3rke
tag
Van valakinek itt Cube T7-es készüléke?
Nem teljesen tiszta, hogy OTG kompatibilis-e vagy sem. Bizonyos helyeken azt írják, hogy támogatja az OTG-t, máshol meg azt írják, hogy nem.Erősen gondolkodom, hogy megvegyem, bár van pár visszatartó erő:
- kb. 60 ezerbe kerül, miközben a refurbished Nexus 7-es 50 ezerbe kerül, ha épp van az edigitálnál. Kérdés, hogy megér-e + 10 ezret
- Európában ismeretlen, gondolom a szervízhálózat is gyér
- Erősen áron alul eladható vagy egyáltalán eladhatatlan lesz, senki sem fog egy "ismeretlen" kínai gyártó készülékét megvenni használtan. Tehát kvázi örök életre kell használnom. Míg egy Nexus 7 (és társai) elég jól tartják az árukat.Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs