- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtsandor
csendes tag
válasz
cidalain #64141 üzenetére
Hali !
Kösz a gyors választ. Eddig tényleg egy Windows Starter-es kis laptop-ot ( HP ) sikerült összehangolnom egy DVB-T 202 tipusú TV-tunnerrel ( a Philips ) jelerősítő segítségével. Igy nem csak a köz.szolg. csatornákat veszem, (zárt helyen is ) de bejön a TV 2, RTL Klub és a Pro 4 is. De,ezt az összeállítást szeretném ( súly és helyigény szempontjából csökkenteni, jelenlegi 1,8 kg- és 40 x30x 10 cm) ezért gondoltam egy célirányos androidos megoldásra. Melyik processzor és graf. gyorsító lenne a legalkalmasabb erre a célra és , ezt melyik tipusnál/márkánál találnám meg ? A perifériák ebben az esetben nem olyan fontosak. Na meg az ára is legyen... baráti !
-
vtsandor
csendes tag
Hali !
Android tableten szeretnék élő TV müsorokat (tudom, nincs sok ) nézni vifi-t és 3 D-mellőzve ( hiányában ) . Erre a célra van egy micro USB DVB-T tunnerem és egy 42 GB -os Philips jelerősítőm. Milyen 7 " tabletet keressek olyan 30-40 ezer között ami a leginkább megfelelne erre a célra ? Minden véleményre, de főleg tapasztalatra vevő vagyok !
-
vtsandor
csendes tag
válasz
cidalain #62128 üzenetére
Sziasztok ! Jó , ha nem Wayteq , akkor mi a véleményetek egy 7" dual SIM-es Concorde Omega -ról ? Itt mintha összejönne minden amit keresek !1 G RAM, 1,3 GHz, Dual SIM . bluetooth 2 füles és rádió, Wifi és 3 G, telefon csak azt nem tudom kihámozni, hogy a MT 8232/ Mali 400 MP együttes, hogy bírja ezt ? Egy weboldal letöltése percekig fog tartani, a wifi örökölte itt is a Concord problémáit ? Tudom , ezért a pénzért....ez van , Szóval véleményeket kérek.!
Eddigi infóim innen : http://www.technokrata.hu/mobil/tablet/2015/07/14/teszt-concorde-tab-omega-3g-ami-valojaban-6g/
-
vtsandor
csendes tag
Sziasztok !
Öregecske és lassú 7 " Yamoto q 88 Tabletem szeretném cserélni , igényeim :- 7 " jó képminőségű kijelző : 1024x600 IPS ?
- min. 1,5 RAM jó lenne
- új, garanciás, és szervízhátérrel
- 3 G képes ( Telenor-os Huawei E 173 mobil USB stick-em van )
-WI-FI képes legyen, főleg netezésre, a SIM kártyára letöltött filmek nézésére használom
- lehetőleg fekete szinben
- 35-max 40,000 forint amit erre célra....
- hol keresgéljek ? WAYTEQ esetleg LENOVO ? vagy van ésszerűbb megoldás ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest