- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
nastygeek
csendes tag
Ajánlatokat kérekszépen pofás ebook és pdf readerre. Annyi a kikötés, hogy legyen kényelmes és reklámmentes.
-
nastygeek
csendes tag
Újabb probléma:
A kamera a sima appal hibátlan mind a kettő, Instagramban viszont meghal befagy amikor rávált, a videó opciónál pedig szemcsés ugráló zavaros kép lesz, amiben a gép főmenüje is látszik. (Mint egy antenna nélküli fehércsíkos adás a tvben, csak itt a főmenű villog így bele)
Ez az App hibája?
-
nastygeek
csendes tag
válasz
kurtuzov #53860 üzenetére
De bekapcsoláskor 1 óráig úgy ment mint a kisangyal, betöltöttek komolyabb oldalak, a play árúház is szelelt, és az angry birds is.
Utána volt olyan mint amikor pl PC-n valami leszívja az egész gépem memóriáját.
Fullon volt a Wifi is (tőle 1 méterre), aztán még egy sima googlet is töltött ezer évig.Eléggé erős váltás volt a teljesen korrekt és az agyfasz katagória között sebességben.
-
nastygeek
csendes tag
Noh megvettem az Alcor 10 colos gépét az Edigitalból.
Totál első tabletes kérdés:
Első bekapcsnál minden klafa, ment ment mendegélt, aztán olyan 1 óra múlva olyan tetű lassú lett valamitől, hogy egy oldal betöltése is minimum 30 másodperc lett. (Elötte 2mp)
A Youtube app kb 3 perc alatt is csak töltött.Leraktam picit, mert géphez kellett ülnöm, alvó állapotba került aztán csörgött (Nemtudom miért
) és bekapcsoltam és megint gyors.
Ezek történtek a lassúlás és a csörgés elött: Kis net, Play árúház, angry birds. És ezeket töltöttem le: Angry birds, walking dead s2, youtube app, szóval nem nyúlkáltam bele.
Szóval most itt gondolkodom, hogy mitörténhetett, mi eredményezte a lassúlást. (Addig eljutottam, hogy a futó appokat megnéztem és azt nem halmoztam fel)
-
nastygeek
csendes tag
-
nastygeek
csendes tag
Ha van itt valaki belsős akinek köze van az Extreme Digitalhoz kérem írjon rám egy PM-et!
-
nastygeek
csendes tag
Lenovo TAB A10 vélemények?
Edigitalban 55 ezer, de megintcsak semmi tapasztalatom a márkával, hogy érdemes-e beruházni rá.
-
nastygeek
csendes tag
Na ma elzarándokoltam az E-digitalba meg a MediaMarktba és végigtaperoltam a gépeket.
Kifejezetten belezúgtam a 10 colos gépekbe, tanulni és olvasni kéne leginkább és mit mondjak lenyűgözött a nagyobb képernyő.
Az itthoni nyomozásom után a ConCorde tab Q10 tablet maradt az egyetlen elérhető gép számomra ebben a méretben, ezzel van valakinek tapasztalata?
A Concorde mint márka mennyire megbízható, van rendes hazai háttere support stb?
(Ha erre a gépre rossz véleményeket kapok, akkor pedig arra jutottam, hogy veszek egy Wayteq Tab 8Q-t 15 ezerrel olcsóbban)
-
nastygeek
csendes tag
Szuper, kezdtem megbarátkozni egy Wayteq vagy Concorde tablettel, erre mindkettő márkára csak 1 év gari van.
Mennyire veszélyes ez egy tabnál? Érdemesebb lenne 2 év garisat keresnem? -
nastygeek
csendes tag
Köszi!
Esetlegesen érdemes kibővítenem a pénzem ebből valamelyikre, (49 ezer mindkettő)WayteQ xTAB-9
ConCorde Q10
...Vagy maradjak inkább egy megbízható nyolcas gépnél?
-
nastygeek
csendes tag
Sziasztok!
Nagyüzemi olvasáshoz és internetezéshez szeretnék egy tabletet, (Rengeteg tananyag, Könyvek, Képergények) ezért a legfontosabb elvárásom a minnél nagyobb és szebb kijelző lenne, akadásmentes kezeléssel. A játékok nem igazán érdekelnek.
A Tanulás miatt a megbízhatóság is fontos lenne szoftveresen és hardwaresen is.Az árhatár maximum 45k. (Tehát ebből úgyérzem 10 nemigazán lesz, max 9 col esetleg)
Előre is köszi a tippeket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged