- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
fer
őstag
válasz
Arween #45766 üzenetére
Szerintem az első! Volt nálam egy solution10ii, az összeszerelési minősége, a gyorsasága, a kijelzője, és az akku kapacitása teljesen rendben volt! Szerintem az általad linkelt is van olyan jó, bár a SteelCore-at nem dicsérték annyira! Szerintem egy sima Solution10 jobb vétel lenne, a gpu miatt is!
-
fer
őstag
-
fer
őstag
Érdekes, a Solution10ii-n gyárilag rajta volt az avast!
-
fer
őstag
Megérkezett a tabom: [link] jó, szép, meg gyors is, az aksija is bitang erős, de ez valahogy nem az én világom, nekem ez az androidos rendszer nem fekszik, én valahogy a windows-hoz a billentyűhöz, meg az egérhez vagyok szokva, lehet élek a 8 napos dologgal!
-
fer
őstag
Na megrendeltem, remélem nem fogok csalódni benne, ha igen akkor remélem pozitívan!
-
fer
őstag
Újra megkérdezem, ez 38k-ért jó vétel? A múltkor meg akartam rendelni, de még olvasgatok, mert egyre tanácstalanabb vagyok!
-
fer
őstag
Egye fene megrendelem!
-
fer
őstag
Igen csak a Media-Tech felé hajlok, 2Xusb 8000mAh akku, a képaránya is jobban tetszik (nem nyújtott), és 16Gb háttértár is barátságosabb, ha ezeket nézzük akkor már nem is olyan drága! Csak azt furcsállom, hogy alig lehet róla valamit találni!
-
fer
őstag
Erről nem sok mindent találtam, még videót sem! [link]
-
fer
őstag
Sziasztok! Erről mik a vélemények: [link] pontos felhasználása még homályos, de internet, és néha filmnézés az biztos, meg ha esetleg néhány kisebb játékot elbírna az sem lenne hátrány!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged