- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergiboy07
csendes tag
Jó estét uraim !
A CMX clanga 8.0 tabletem sokszoros öngyilkossági projektjei után végül végleg megölte magát. Windows Phone-om (lumia 640) elég egy átlag telefonos használatra, de netezésnél meglassul. Egy 10" körüli tabletet szeretnék szép kijelzővel, játékra és netezésre elég hardverrel, és mivel az Apple elég hülyére veszi a vásárlóit, community sem a legjobb és rendelkezem pár év Linux tapasztalattal, nem volt kérdés hogy hozzátok fordulnék segíttségért. A keretem 100e körül állna meg, továbbá nem hátrány az SD-kártya bővíthetőség, de anélkül tudok élni. A válaszokat előre is köszönöm -
gergiboy07
csendes tag
Sziasztok!
Egy probléma miatt fordulok hozzátok,a gond az lenne hogy van egy cmx clanga 80-2016 [link] tabletem.Pár hónappal ezelött volt egy kis baja,mégpedig az hogy a boot logónál le fagyot.(A tablet nincs root-olva)
Ezt eddig azzal orvosoltam hogy újra indÍtottam a tabletet.Viszont néhány hete már ez se segÍt és van hogy fél napon keresztül látom a boot feliratot.Egy szervÍzes ismerősünk megnézte de nem tudott mit kezdeni vele.Mivel nincsenek audio gombok(csak power meg home gomb)ezért a factory reset sem megoldás.
Hatalmas reménnyel szeretném megkérdezni hogy esetleg van valami ötletetek ezzel a tablettel kapcsolatban?
A választ előre is köszönöm.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Macbook White 13" unibody
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest