Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobilhasználat külföldön
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
domjeno75
csendes tag
Sziasztok! Nekem van egy igazi (őskövület) tabletem: Samsung galaxy Tab E
Olyan jól néz ki, mintha most hoztam volna ki az üzletből...
Ám az android rajta, 4.4
Szeretném a tanácsotokat kérni, hogy egy (főzött) Rammal, lehetne-e 14-es android rendszerre frissíteni, vagy nem? XDA Developers oldalon létezhet bármi lehetőség? A Tabletem fölött eljárt az idő... A válaszaitokat előre is köszsönöm...
-
domjeno75
csendes tag
Sziasztok! Van nekem egy valódi (őskövületem) egy Samsung galaxy Tab-e.
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy ezen az egyébként szuper jó állapotban lévő tableten a 4.4-es android rendszert lenne-e mód valamiképpen frissíteni? Akár (főzött) romma-l is?
Tehát nem gyárilag előállított android frissítéssel.... Remélem, valaki tud benne segíteni
Mert nekem azt mondták a gyakori kérdések oldalon, hogy kenjem be zsírral, és hajítsam el jó messzire.... Hm. Nem teszem, mert e-book olvasásra még tökéletes lehet sztem... Köszi a segítségeteket előre is... Üdv: Jenő
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX