- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
JaniS
senior tag
válasz
istvan170 #52284 üzenetére
Mint mondtam nem vagyok profi fotós, szóval kezeld ennek megfelelően, amit írok.
Kalibrált 24"-es Eizo-n (SPVA paneles) Photoshop-pal és egy 3500dpi-s (gamer
) egérrel nekem rendben van a dolog.
Kipróbáltam mindezt egy Samsung Galaxy Tab S 10.5-ön is, akkor gondoltam úgy, hogy ezt hagyom . Egyrészt a Super AMOLED kijelző gyönyörű és megnézni rajta egy 4K videót valóban élmény, az Eizohoz képest is. Azonban a kalibrált képtől nagyon messze van és az OLED színei is teljesen más érzetet keltenek, mint az LCD. A Photoshop Lightroom-mal talán ellettem volna (nem is kerestem más programot), viszont a pontos pozícionálás megoldhatatlannak tűnt számomra.
Nagyjából ennyi a tapasztalat, lehet nem kellett volna ilyen hamar feladnom, de csak egy próba volt, nem gondoltam komolyan, hogy innéttől kezdve majd tabletet használok erre a célra.
Magáról a tabletről viszont csak a legjobbakat mondhatom, de itt már kinek az iOS, kinek az Android.... szóval az már ízlés dolga.
-
JaniS
senior tag
Rootolás nélkül van valamilyen módszer KitKat esetén az SD kártyára történő másolásra? Nem akarok oda telepíteni, csak fájlokat szeretnék rá másolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest