- Magisk
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- iPhone topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
válasz
A-l-i-e-N
üzenetére
Ezeket inkább ne. Ha ebayről akarsz rendelni, akkor talán egy ilyen 8 collost. Viszonylag erős, 4 magos RK3188-as tablet. De most hasonló tulajdonságokkal, bár a HDMI hiányzik 110 dolcsiért (MERRY2013 kuponnal november 3.-ig) van Chuwi V88 a pandawillnél. Vagy én még 1 hete ebben is gondolkodtam - múlt héten hasonló tulajdonságokkal volt az Auchanban 35.000 Ft-ért Selecline tablet néven.
-
ghiottone
nagyúr
Rendeléskor kell beírni a MERRY2013 - kódot és akkor írja jóvá a kedvezményt. Viszont én elnéztem, mert ebben a tabletben nincs HDMI (aminek örültem volna) és Bluetooth sem + a képernyő elvileg nem IPS, hanem TN. Írtam a Pandawillnwk, hogy a 88S-re nem lehetne-e módosítani a rendelést, de még nem kaptam választ. Amúgy RK3188-as 8 colos tabletet jobb áron nemigen lehet találni.
-
ghiottone
nagyúr
A végén csak rendeltem egy Chuwi V88HD-t, kuponnal most 110 dolcsi csak.
-
ghiottone
nagyúr
Selecline tabletről valaki hallott már? Madaras áruházban van 40.000-ért, de az interneten nem sok mindent olvastam róla

-
ghiottone
nagyúr
válasz
tjb007
üzenetére
Köszöntem. Az ára fogott meg
a frissítések annyira nem zavarnak, a Huawei is 2.2-n ragadt.
Megzavart a számozás, azt hittem az RK3168 az erősebb, de utána olvastam, hogy 1,2 Ghz-es, amíg az RK3066-osban 1,6 Ghz-es is lehet a proci + a Mali400 MP4-es erősebb az PowerVR SGX540-es grafikus chipnél. -
ghiottone
nagyúr
Szerintetek ez a noname "z750" tablet jó választás lehet? RK3168-as kétmagos proci és 1 GB ram, 10,1 coll, android 4,2.
Felhasználási cél: néha netezés, filmnézés, ebook. Játék, ilyesmi nem nagyon.
Az RK3066-os gyengébb, de az RK3188-as procival szerelt 10,1 collos tabletekért sóher vagyok kiadni 40.000 Ft és afeletti összeget. Most egy 7 collos Huawei S7 Slim és egy Motorola Atrix Lapdock-ot használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bestbuy játékok
- Hobby rádiós topik
- Méretes és széles gaming monitorral bővült az MSI kínálata
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- Balesetben elhunyt Vince Zampella
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Synology NAS
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- További aktív témák...
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Samsung Book Cover tok
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Jó az aksi, mini HDMI, GPS, stb...

na mindegy. Írtak, hogy ha kifizetem a különbséget akkor nincs semmi akadálya, hogy a V88S modellt küldjék. Már csak az a kérdés, hogy 30-40 dollárt megér-e az IPS, Bluetooth, HDMI, +8GB?

a frissítések annyira nem zavarnak, a Huawei is 2.2-n ragadt.
Dr.NX