- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltocska67
csendes tag
Sziasztok, olyan kérdésem volna, hogy új maxell maxtab 8 colos gépen, a youtubon, a netes oldalakon található videokon, valamint néhány alkalmazás videoján, valamint letöltött videokon nincs hang. Egyébként, van hang. Pl. van rajta egy gyárilag felrakott video, azon van hang, amiket én raktam rá, különböző formátumok (DivX, mp4, flv) azon meg nincs. Próbáltam már minden beállítási formát de nem tudtam rájönni miért. Valaki találkozott már ilyen jelenséggel, és mi a teendő? Köszi!
-
zsoltocska67
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Kínából rendeltem egy Allwinner A13 Q88 tablettet. 1 napig jól működött, most pedig nem hajlandó elindulni. A kezdő képernyő elindul, de csak annyit ír ki hogy android és nem lép be. Próbáltam úgy elindítani, hogy power gomb és hangerő fel egyszerre való nyomásával, akkor bejön a kis zöld android robot és egy háromszögben egy felkiálltó jel. Innen nem tudok tovább lépni bármit nyomok.Kérlek segítsen valaki, hogy mit kell csinálni, hátha nem kellene vissza küldeni Kínába! Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest