- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Laszmen
aktív tag
válasz
csoszogi #77070 üzenetére
Most egyenlőre "töltöm" már kb 2 órája ment 3mm a zöld sík(ugye százalékot nem ír) de akkor azt mondod hogy ha kicserélném az aksit akkor elméletileg be bootolna a rendszer? Leszedtem a hátulját(nem volt kutya) az akksi be van betonozva, de csak a csatlakozót szedtem le, majd raktam vissza, látszólag semmi anomáliát nem láttam, szépen le volt ragasztva pluszban, de most még hagyom tölteni pár órát, aztán megpróbálom, ha nem megy akkor megpróbálom a szervizt, de nem szívesen mert még csak köszönök és már 5 ezer ft-ot fizetek...
-
Laszmen
aktív tag
Elnézést kérek ha rossz helyre írok kérdéssel kapcsolatban!
Gyerkőcnek van egy Samsung Galaxy Tab 3-a, kb 3-4 hónapig be se volt kapcsolva,tegnap elővettük de bekapcsolásnál bejön a Samsung felirat, és onnantól megáll az egész, Hard resetet próbáltam, de akkor se jó, az aksi melegszik ha sokat van töltőn, ez régebben nem volt így, szerviz még nem látta, de mielőtt elvinném ha van rá lehetőség én is megnéznék pár dolgot, mit lehetne még vele csinálni? Nem akarok rá sokat költeni mert inkább veszek másikat, csak hátha valami kicsi gondja van Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest