- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Titmouse09
aktív tag
Sziasztok!
Tablet-lázban égek, nagyon szeretnék egyet, de nem tudok dönteni. Olyan tabletre lenne szükségem, ami 10 colos, legalább HD kijelzője, normális autófókuszos, jobb esetben LEDes kamerája, és normális hardvere van. És szeretnék valami márkásabba, vagyis nem névtelen legyen. Mindenképp itthon venném. Jelenleg Samsung telóm van, a márkahűség jegyében szétnéztem arrafelé, és a régi Note10.1 az úgy bejövős, de a számomra megbízhatónak tűnő helyeken 120k körül mozog. Asus laptop lévén abban a márkában is szétnéztem és a Memopad FHD 10 tetszett, de sok rossz tapasztalat van róla itt PH-n a topikjában.
És arra jutottam lehet egy iPadra kéne beneveznem (tudom androidos topik, nem kövezzetek meg). Vagy megérheti iPad áron androidos táblát venni? Hosszú távra venném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest