- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
kelzsoca #49110 üzenetére
Sajnos nem tudom, fizikailag kissé távol van tőlem, meló miatt meg nem tudok eljutni egy mm-be pl megtapizni . Illetve a wayteq felé húz a szivem miattatok, de dönteni kellett, megrendeltem az alcort, aztán ha nem jön be csere wayteqre. Sajna limitálva vagyok, csak itt tudom/tudtam megvenni, kicsit csalok miatta.Nem túl SZÉP megoldás de a legolcsóbb számomra.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
tjb007 #49105 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek, kb ezekre gondoltam én is. Még versenyez a wayteq féle 8-as is, de az csak kizárólag a support miatt.Mármint a hazai közösség supportja miatt.
Esetleg pro/kontra az alcor ws 79qci? Mindkettőröl olvasni hideget, meleget.Az 1 gb ram kárpótol vajh a kisebb közösségi támogatás miatt?
Nehéz kérdések ezek -
DeadMeat
nagyúr
Üdv
[link] Innen kellene tabletet választanom, olyan 70 ezer a keret.de jó lenne, ha alatta maradna azért, vennék mást is.
Átlag (kicsit néha erősebb) felhasználásra kellene, néha kocsiban is, nem baj, ha van gps, de az sem ha nincs.Bika hw, bf4 commander app szereti sajna. 2gb ram kell vajon nekem most, vagy a jövőben?
3g sem fontos, telefont meg tudom osztani, ha kell.
Ne legyen nagyon ronda..Kis kellemes, szolid.
Help!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest