- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Proci85
senior tag
válasz
kriszwells #80450 üzenetére
Így én is jártam. Frissen regisztrált mail címmel ugyanezt csinálta, még 1 hét múlva is. Egy régi bejáratott mail címmel meg pöcre ment. Nem értettem én sem.
-
Proci85
senior tag
Általában elküldöm az amazonos cimemre, ami a kindle-vel van összetársítva, csatolom a pdf-et, tárgyba írom a convert szót és leküldi az olvasóra szerethető formátumban
A képeket néha kinyírja, a hasábokkal megszenved, de általában jó lesz
Ha meg nem, akkor igen, marad a Calibre.
-
Proci85
senior tag
válasz
Danecay #80444 üzenetére
Van Amazon Kindle paperwhite 3 e-book olvasóm. Nem pdf-re való. A belenagyítástól állandóan újrarajzolja a képernyőt, feleslegesen meríti az akkumulátort, nem tudja újrtördelni a szöveget, mint egy e-bookot. Ha nagy a kép, több oldalba tört részeit látom. Nem erre találták ki.
Erre sajna tablet való, ahol fürgén tudok belenagyítani egy-egy grafikonba, ábrába.
Ha csak szöveg lenne, elég volna a pdf-et konvertálnom és elolvasnom a szöveget, ez igaz. De általában műszaki ábrák is tartoznak hozzá. -
Proci85
senior tag
Sziasztok
Tabletet keresek, kérlek ajánljatok:
10", 300-1000 oldalas pdf-ek olvasásához kell. Hosszú akku idő
Új, már csak az akku idő miatt is.
Keret: ~60k
Ennyi. Nem szükséges 4G, szép hangzás, meg extrák. Jó sokáig tudjak olvasni szakmai pdf-eket.Lenovo M10-et néztem (~60k), de nem győzött meg a max 8 órás akku idő. P10 ~85k-s ára kicsit drága elsőre. Lenovo tab 4-et néztem (~40-50k), de 2017-es, ámbár arról tudom, hogy ilyen alap használatra ~20 órát elmegy.
Van esetleg korszerű, energiahatékony processzoral szerelt, hosszú üzemidejű tablet a kínálatban vagy a közeljövőben lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kompakt vízhűtés
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Mobil flották
- További aktív témák...
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple Ipad 10.generáció
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged