- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vardar
tag
válasz
csendes #69130 üzenetére
A pendriveot gondolom én formázom le olyan fájlrendszerűre, amilyenre akarom, szóval NTFS vagy FAT32. Nekem akár már 1 giga is elég lenne, szóval nem lényeges a dolog.
A projektorral megfogtál, gőzöm sincs, hogy milyen van nekünk, de utána érdeklődök. Az biztos hogy MHL vagy micro-HDMI kellene. De ha elmegyek külső helyszínre előadást tartani, akkor gondolom a micro-HDMI-vel járok jobban, mert az MHL-hez kell egy HDMI-HDMI csatlakozó, ahogy elnézem.
-
Vardar
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Új pozícióba kerültem ezért szükségem lenne egy tabletre, ami a következőket tudja:
- Pendrivevval összeköthető (az általam használt mérőműszerről rákerül a fájl a pendrivera és ezt tenném át egyből a tabletre, szerkesztés céljából)
- Projektorral összeköthető (előadásokat is kell tartanom, egy egyszerű diavetítést levezetnék így)
- Billentyűzettel összeköthető
- Android 4.4 legalább (stabil és biztonságos legyen, a műszerhez kapcsolt számítógép gyakran vírusos)
- Max 10 colos, de ha lehet inkább kisebb legyen
- Maximális összeg 55.000
- RAM 1 giga legalább, a lényeg az lenne, hogy ezekre a feladatokra alkalmas legyen, nem lesz 1 játék se telepítve rá
- GPS, kamera, kommunikációs lehetőségek lényegtelenek, csak wifi-n keresztül lesz használva a szerkentyűIgazából nem tudom, hogy kihozható-e 55.000-ből mindenféle kábellel, csatlakozóval (a pendrivehoz, a projektorhoz remélem, hogy adnak
) egy ilyen masina. Eredetileg egy netbookra gondoltam, csak az már ritka mint a fehér holló és a legolcsóbb, 11,6"-os használható gépek is 65-70.000-tól kezdődnek. Segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged