-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabacsik
őstag
A mágneses tok mennyire káros a tabletre? Alcor bt-100-as tokot használok, de több helyen is van mágnes benne.
-
szabacsik
őstag
válasz
aerosmith #75160 üzenetére
Igen jobban megnézve valóban, ha találsz valamit küld már el légyszíves privátban. Köszi.
Gari nem ugrik ha nem a rootolás miatt következik be a hiba ha jól értem. -
szabacsik
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy tabletet ez lenne az első.
A keretem olyan 40-45 lenne, 8 vagy 10 colost szeretnék . Leginkább böngészés, youtube, de néha játékra is kellene. Mit ajánlotok?
A mostanában ajánlott Huawei MediaPad T3 8.0 -át néztem ki (de gondolkodok, hogy lehet a 10-es változatot választom,de lehet nem fog kelleni az a plusz méret. ) Van ennél kecsegtetőbb ajánlat? -
szabacsik
őstag
Sziasztok!
Szeretnék venni olyan 100-120k környékén egy tabletet mit ajánlanátok?
10" körüli legyen, új mindenképpen, garancia miatt inkább itthon, de ha olyan az ajánlat elgondolkodok a külföldi rendelésen is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged