- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyogo83
senior tag
válasz
Lacielvtárs #71918 üzenetére
Csak neked
Ilyet meg en se lattam eddig, de kihagytam volna a lehetoseget.
@cidalain: Koszi, sajnos sejtettem. Van mar a csaladban egy ilyen csoda, az hibatlanil mukodik mar hosszu ideje. Mivel nem hardcore hasznalatra van(naponta-ketnaponta kb 1 ora netezes), gondoltam nem fogok 20k-nal nagyobb osszegert beruhazni csaladtagnak tabletbe.
-
nyogo83
senior tag
Sziasztok!
Navon Predator 7" tablet. Tegnap vettem, siman updateltem mindent rajta, joforman semmi extra nem lett meg vele csinalva/telepitve ra.
Ma bekapcsolas utan 10-15 perccel egyszercsak megtukrozodott a kijelzo. Fejjel lefele es jobbrol balra. A vicces, hogy az erintest is tukrozve erzekeli (jobboldalt nyomom, bal oldalt erzekeli).Nagy nehezen elnavigaltam a Factory resethez, megcsinaltam, de az sem oldotta meg.
Power+vol down-ra csak a sajat test menuje jon elo, ott nagyon nincs semmi hasznos.Az az erdekes, hogy bekapcsolaskor mar a Navon logo es az android logo is tukrozve jelenik meg.
Valami otlet, vagy mindenkepp gariba vigyem cserelni? Ilyenkor kovetelhetem, hogy azonnal csereljek masikra, ha netalan el akarnak kuldeni szervizbe?(Edigital)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest