- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
superecneB
őstag
Sziasztok,
Nexus 7 (2nd gen).
Auto rotate be van kapcsolva mégsem forgatja el a kijelzőt. Mit lehet tenni?
Újraindítás volt, újraindítás az autorotate ki és be kapcsolásával kombinálva volt.
Ahogy nézem autós játékoknál sem működik a kormányzás. Gondolom lehalt a szenzor. Hogyan lehet ilyen tableteket javíttatni? (Tavaly nyáron kaptam az USA-ból) -
superecneB
őstag
Nexus 7 2nd-höz keresek jó tokot. Esetleg tudnátok jó minőségű tokot ajánlani amit be lehet szerezni itthon?
-
superecneB
őstag
Ilyen stylust használ valaki?
Valahol esetleg lehet kapni Debrecenben ? -
superecneB
őstag
Van egy Asus Nexus 7 (2nd) tablet.
Milyen kapacitív stylust ajánlanátok hozzá? - hogy tudjak firkálni, képeken valami hibát bekarikázni visszaküldeni ilyesmi meg nagy, nyomtatott betűkkel jegyzetelniMeg jó minőségű tokot is ajánlhatnátok!
-
superecneB
őstag
Jelenleg 7"-ban melyek a legjobb vételek?
Munkára használnám (steril ipari körülmények között), tehát 1-2 fénykép, hozzá megjegyzés, teendők check lista, jegyzetelés ilyesmi, nem tudom a modern kijelzők és a stylus milyen viszonyban vannak 1-2 rajzot is el tudnék képzelni.
Ilyen megoldásra jó a tablet? - kicsit hülyén érzem magam 2013-ban papír fecnikre meg A/4-es papírokra írogatok...U.i.: tudom, hogy ez az androidos topic, de 1-2 versenyző jöhet más rendszerrel is, nem tudom léteznek -e egyáltalán vetélytársak... egyáltalán nem ismerem ezt a piacot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Ipad 10.generáció
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest