-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
St3ven
addikt
válasz
Sontir Fel #48739 üzenetére
Prestigiom van.
A 40 napos lehetőség feltételeit azért olvasd át, a 8 munkanapos indoklás nélküli elállást jogszabály írja elő, az a biztos.
Anyaghasználatra, összeszerelési minőségre a WayteQ qcr-100 nálam leszerepelt, másnap vittem vissza...
-
tjb007
nagyúr
válasz
Azért az a 40 nap nem egészen úgy van: [link]
„40 napig visszahozhatod hozzánk a még használatba nem vett terméket. Gyári csomagolásában**, sértetlenül, az eredeti blokkal vagy számlával visszahozhatod vagy visszaküldheted*** hozzánk a megvásárolt terméket és mi becseréljük bármely más termékre kínálatunkból.
**Bontott vagy hiányos csomagolású, használt, sérült terméket nem áll módunkban visszavásárolni.”
-
válasz
Nekem az alma cuccai elvbol nem kellenek , de elismerem hogy nagyon egyben levo keszulekek mind sw mind hw teren. A droid tabhoz annyit fuznek, rendeld online szallitasd ki aztan 8 nap probalkozasod lehet , 8 napig elallhatsz , indoklas nelkul a vasarlastol , mert online vetted.. A 40 napos extrem visszavetel vagy csererol eddig nem hallottam ,unoka hugimnak nem ajanlottak ilyet mikor szenne szivtak az alcor tabjukkal magukat , az elsoben akksi nem volt, a masodik allandoan fagyott , force close-ok , rebootok, pedig az is 2 giga ram meg sok szep felirat a dobozon, alcor szerviz meg eleg gyoker modon allt a dolgokhoz, vegul az ED ajanlotta fel nekik sajat kontora a masik meszulek valasztasanak lehetoseget. Ha mar B brand akkor wayteq ,az se hiba mentes , de egy ket srac ott van mogotte a forumrol es amit tudnak javitanak sw teren . Persze a hw gondokon ok sem tudnak segiteni.
Ha valtani fogok akkor teljes erteku win tab lesz, asus t100 , alapbol olvasni , forumozni,netezni szoktam arra meg untig eleg a win8 tab , es eroben nem egy kategoria a droiddal...de ez a jovo zeneje.
-
válasz
Sontir Fel #48725 üzenetére
Csak eg pelda a kinai B brand tabokrol (prestigio)[link] olvasd at...
-
válasz
Sontir Fel #48725 üzenetére
Igen ! Volt kinai oem gyartotol szarmazo tabom , szep volt es eros , de sw oldalrol egy kalap kaki, ki tudtam cserelni egy A brand tabra , ami papiron 30%-al gyengebb hw tartalmaz , es megis gyorsabb akadas mentesebb, hosszabb uzemideju, ha elromlana meg alkatreszt i kapni hozza. Amugy attol fugg mire hasznalnad a tabot, altalanos mukodesre,hasznalatra bovn eleg az 1 giga is . De ha valami power user vagy akkor tenyleg szukseg lehet a 2 giga ramra, ebben az esetben prestigio.. Amugy nalam az asus lenne a nyero , faj raa fogam, mar csak a tudat miatt hogy negy mag
... Amugy lassan ott tartok hogy win rt , vagy win 8 tab lesz...egesz mas , tisztabb szarazabb erzes mint a droid
engem megvettek kilora a nokia 820-al
-
válasz
Sontir Fel #48718 üzenetére
Ha nekem kene donteni, akkor az asus-t vennem, a prestigio csak egy a brandelt kinaiak kozul...
-
tjb007
nagyúr
válasz
Sontir Fel #48471 üzenetére
Tegra 3 < RK3188
-
St3ven
addikt
válasz
Sontir Fel #48463 üzenetére
Nekem az ASUS-t és a WayteQ-et is ajánlották itt tegnap, utóbbin én is erősen gondolkodom most.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASRock lapok általában
- Nintendo Switch 2
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- BestBuy topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest