Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
cidalain
üzenetére
Mondjuk én ágyban alszom, fekszem, sz....elek, de nem tudom, szerintem simán megállna a hasamon, combomon, stb...., de ugye ágyba vannak spec állványok pl. reggeli tálaláshoz is.
Természetesen vannak olyan helyzetek, amikor nem lehet letenni (buszon ülve pakkal az öledben, stb..) de mindenki eltudja dönteni mikor is fontos számára a TAB használat. Viszont nem tartom életszerűnek a kézben tartom a fél kilós eszközt "elrettentő" példaként említve. De lehet ez csak nekem, a saját szokásaim miatt nem probléma.
Korábban kérdeztem laptop kiváltására nagyképernyős TAB-bal kapcsolatban. Ott is felmerült ez a kézben tartva kényelmetlen. Ja, a laptop meg kényelmetlenebb
így az sem volt soha kézben tartva, ágyban meg főleg nem volt használva, oda állvány is kellene, mert a kva szellőzők az alsó kategóriában általában a készülék alján vannak, amit ágyban tuti eltömít akármi .Persze nem vita indítónak szántam, csak furcsa, hogy szinte ez az első ami megemlítésre kerül, holott SZERINTEM ez nem is akkora probléma, ha egyáltalán

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Revolut
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Windows 11
- SörcsaPH!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- További aktív témák...
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- "ÚJ ÁLLAPOT" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- Lenovo Tab M10 PLus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i7-10610U, 8GB DDR4) Akció!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Jura Impressa C5 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Arany 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
így az sem volt soha kézben tartva, ágyban meg főleg nem volt használva, oda állvány is kellene, mert a kva szellőzők az alsó kategóriában általában a készülék alján vannak, amit ágyban tuti eltömít akármi .
Dr.NX