Hirdetés
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Akciófigyelő: Black Friday kedvezmények az EarFun cuccaira
- Akciófigyelő: Huawei Black Friday akciók a tudatos életvitel jegyében
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Ezekkel a kiegészítőkkel még sokoldalúbb eszközzé válik az Armor Pad 5
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple Watch
- Akciófigyelő: Black Friday kedvezmények az EarFun cuccaira
- Akár fent is maradhatsz a Nothing OS 4.0 startjáig
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagypasztor
tag
Néztem egy-két dolgot a pad 5 topikjában, olyasmit írnak, hogy 4 év támogatás a kitűzött cél. Valószínűleg nem főverziót tekintve.
Ebből a szempontból inkább a biztonsági frissítések lennének fontosak.
Tetszett a Matepad11 is, vagy a Gakaxy tab s7, ha befigyel 200 alá, illetve a 9-es iPad is 200 alatt van most.
Itthon általában streamelem a mesét a laptopról a tv-re, így inkább nekem kellene böngészésre, olvasásra, esetleg filmezésre. Az iskolában pedig prezik, egyebek bemutatására a kölköknek. Viszont ha nyaralni megyünk, vagy utazunk, az autóba fontos lenne, hogy vagy 20-30 meséből filmből tudjunk egyet-kettőt lejátszani megfelelő fényerőn, azért kellene minimum egy 128-as, hogy ne lassuljon le az adatoktól semmi, ha növekedne az évek során a rendszer tárhelyigénye.
A korlátokon azt értem, hogy esetleg nem tud az iPad minden formátumot lejátszani a videókból, vagy hogy 3-4 év elteltével a böngésző már gyötrelmesen lassú, ha nagyobb lapokat tölt be a készülék. De talán arra pont nem ez a jellemző, ezért gondolkodom rajta.
Jelenleg egy asus nexus 7 2012-t nyúzunk még ilyenekre, de szegénykém már elég lassan nyitja meg az alap dolgokat is (gondolom a modulok már elhasználódtak), illetve elég pici az autóban és gyér a fényereje is. Ezért akarjuk cserélni valami olyanra, ami kiszolgál 5-8 évig ilyen igényeket.
A szemetet nem kívánom gyártani, ezért nem veszek 3 évente 2 alsó középkategóriás cuccot, mert úgyis ennyit költenék rá 8 év alatt összeségében, mint egy komolyabb darabra most.
Reménykedem benne, hogy azért a hardver része nem romlik el ennyi idő alatt.
A kijelzőt nem féltem, mert itthon is teljes tokban használjuk a mostanit, és a közel 5 év alatt, mióta vannak, egyik gyermekünk sem tudta összetörni, mert vigyáznak rá.
Az appleről azt olvastam, hogy talán jobban odafigyelnek az applikációk optimazilására, ezért lehet jobb választás, mint egy droidos tablet. Mondom úgy, hogy világéletemben androidos telefonom volt, és nem is lesz más szerintem, míg nem jön jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Pánik a memóriapiacon
- World of Warships
- Call of Duty: Black Ops 7
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- Apple iPad 10. generáció 64GB Wi-Fi Pink
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)