-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Game-over
aktív tag
válasz
t72killer #76137 üzenetére
Nem is volt célom abba az irányba terelni, én csak arra válaszoltam, hogy wines táblagépen a 10 jobb mint a 8 (ezért is tettem offba).
Egyébként nekem van mindkettőből, mindegyiknek megvan az előnye-hátránya, nálam a droidos gép tartalomfogyasztás + pdf olvasás, a windows-os gép meg inkább munkára (laptop helyett tökéletes nekem).
-
konyi79
addikt
válasz
t72killer #76137 üzenetére
Nagyon régóta szeretnék egy jó win táblagépet, a 2017-es surface pro pl nagyon bejövős nekem. Be is vállalnám, kicsit átgondolva a mostani szokásaimat sokszor kiváltaná a laptopot, sokmindent meg is könnyítene nekem a profi cerkájával. DE
De a pi@...*ba már nem képesek LTE modemet belerakni. Vagyis már raktak, csak azt meg itthon nem lehet megvenni. Számomra egy eszköz addig mobil, amíg önállóan képes magának netet varázsolni.
Persze, tudom létezik mindenféle hordozható bizbasz, ami szórja ami kell, de az akkor sem ugyanaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Minden, ami hőszivattyú
- World of Tanks - MMO
- Amazon
- Azonnali notebookos kérdések órája
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- sziku69: Szólánc.
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- További aktív témák...
- Lenovo Tab P11 Pro 2. Gen. Billentyűzet és Tok - Szürke
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest